Şimdi Ara

Sıfır araçta plaka işlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır araç almayı düşünüyorum. Başka bir ilden alıcam ama şöyle bir problem var. Benim ikametgah adresim merkez dışında bir ilçeye bağlı ve oranın plakasını almam gerekiyor. Ben ise merkezden alarak plaka seçmek istiyorum. 2. ikametgah göstererek bu işlemi yapamıyor muşum, ilk adres geçerli oluyormuş. İsteğimi yapmak için illa ki aracı merkezden birinin üzerine alıp plaka işlemleri tamamlandıktan sonra devrini mi almam gerekli? Ya da başka bir alternatif var mı? Teşekkürler.

• İstedigin plaka hangi ilceye veriliyorsa oraya ikametgahini aldirman lazim. O ilcede bi tanidigin yada akraban varsa onunla birlikte o ilcenin nufusuna gidip o kisinin evine ikametini aldir. İkinizin gtmesi lazim cunku evinde gozukecegin kisinin izni ve imzasi gerekiyor.

Oraya ikametini aldirdiktan sonra plakani al ve ikametini tekrar kendi evine geri al.

Ama o ilcede hic tanidigin biri yoksa nasil yapabilirsin bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkasının üzerine alıp tekrar kendi üzerime alsam daha kolay olmaz mı? Bi dezavantajı var mı öyle yapmanın?
  • Baskasini ustune almak sacma bence. O baskasi dedigin kisinin evine ikametini goster iste dedigim gibi. Nufusa gittikten sonra 2 dk surmez bunu yapman.

Arabayi baskasinin adina alip sonra onu ustune gecirmen daha uzun ve zahmetli bi is olur bence

• İkametgah değişikliği seçim öncesinde sorun yaratmaz mı? Bununla ilgili bir bilginiz var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.