Şimdi Ara

SIFIR BLACKWIDOW 2014 ULTIMATE 300TL >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bayburt İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar ürün sıfır kutusundadır faturasıyla gönderilecektir.
    Faturalı üründür, US Layout'dur.

Fiyat:300TL

Pazarlık yoktur, alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

Resimler en kısa zamanda yüklenecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Arkadaşlar ürünü deneyip satıyor ürünü alan arkadaş alsın eline geçsin kutusu yıpranmıştır böyle bir sorunla ben daha önce karşılaştım. Arkadaştan mouse almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız mouse konuşmalar dahilinde sıfır paketinde açılmamış halde yollandı size. İftira ve zan sizin için herhalde. Hakka girmeden önce esasında bulunun. Referans olarak 5 yıldız vermissinis suan ne değişti?

Ürünlerimi get ile satarim, sorunlu olan onay vermez bu kadar.

Ek olarak ilanlarımda eğer ürün denenmiş ise denenmiş yazarım.

• Sanırım şu başlıkta =>http://forum.donanimhaber.com/m_115987821/tm.htm kendisine sıfırını 120 TL ye sattığınız mouse'u 8-10 ay kullanıp 150 TL ye satmaya çalışmasına müdahale etmeniz @volkhans nickli arkadaşın hevesini kursağında bıraktığı gibi biraz da kızdırmış Hatta öyleki 5 yıldız verip olumlu yorumda bulunduğu mouse alışverişi sonrası şimdi de kullanılmış mal satıyor diyerek aklınca size misilleme de bulunuyor ve iftira atıyor şark kurnazı Ama o arkadaş unutuyor ki bu bölümün müdavimleri herkesin ilanlarını ve mesajlarını okuyup takip ediyor, kimse enayi değil. Böyle şark kurnazlarına prim vermemek lazım. Sana tavsiyem koruma bantlarını da gösterir şekilde ürün resimlerini de satış ilanına eklemen. İyi satışlar @spongebozz

• oncelikle yorumunuz icin cok tesekkur edeyim. olayi tami tamina anlatayim.

arkadasa sattigim urun amazon.com tarafindan bana önceki ss rival mouseum bozuldugu icin gönderildi. ilgili sahisa urunu gönderdigimde değil urunun kutusunu acmak, amazonun bana gönderdiği kutu icinde gönderdim. kendisi o zaman bir ton bahane uydurup kargo ucretini de hesabima yatirdigi paradan dusmustu. bende bilgisayar toplama arefesinde oldugum icin cok ugrasmamistim.

urune 150tl sifir dedigim zaman yok amazonda soyle kardesim yeni çocuğum vs dogdu diyerek(Allah bagislasin.) urunu benden 120tl ye aldi. bakin bunu alirken pazarlik yapmadan alsaydi ben onun ilanina yorum dahi atmazdim.

daha sonra hasbelkader forumda gezinirken 2.el ilanlarinda bu ilani gordum, kendisine urunu satarken ustune basarak urunun turkiyede garantisinin olmadığını soyledim. ilana 150tl yazdigi gibi(bahsi geçen mouse rival 200. rival 300 suan amazonsa 49$ zaten.) bir de garantili diye ekleyerek insanlari kandirma ve yaniltma olayina dustugunu gordum ve yorumu yazdim.

kendisinin iftiralari sadece gulunc.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.