Hayırlı olsun hocam yeni kasa iyidir, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfır C SUV araç önerisine ihtiyacım var (3. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun. Olası bir DSG arızası için kenara para ayırmayı unutmayın.
-
:) evet ben de bu durumu uzun süre araştırıp karar verdim. Garantiyi uzattım 1 yıl ek toplam 3 yıl garantili olacak. Üstelik DQ381 yağlı tip kavrama var. Kısa sürede sorun olacağını sanmıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun ne kadara aldınız ?
-
Sağolasın. Metalik renk farkı ile 2025k TL yanında yedek paspas ve boya koruma yaptılar. Üstüne 26,6k TL ek bir yıl garanti aldım. Geçen hafta kapora verdiğim için Pzt gelen son zamdan etkilenmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemal82 -- 25 Temmuz 2024; 16:8:41 >
Hayırlı olsun ben de Tiguan ve Peugeot 3008 hibrit yeni kasa arasında kaldım. Şehir içi yakıt tüketimi verileriniz nasıl acaba? Tiguan Facebook grubunda yeni kasada servislerin çözemediği yazılım sorunları olduğu, almak için acele edilmemesi gerektiği yazılmış. Sizin tecrübeleriniz nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, umarım siz de gönlünüze göre bir araç alırsınız.
Henüz 500km de araç ve genel olarak yolu uzatıp akan trafikte sürmeyi seçiyorum. Araç göstergesi 100km de ort 8.2 lt ama depo hesabı 7,6lt. Henüz eco da kullanmadım. Bir kaç defa sport ile kullandım.
Yazılım sorunları için yeni Tiguan başlığını okuyabilirsiniz , sorun yaşayanlar paylaşıyor. Ben henüz bir sorunla karşılaşmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemal82 -- 11 Ağustos 2024; 13:17:5 >
hayırlı olsun aracınız. kazasız belasız güle güle kullanın.
bir şey sormak isterim.
araçta kablosuz car play var mı?
açıklamada kablosuz app connect diye yazıyor ama tam anlayamadım.
Teşekkür ederim. Evet var. İphone ve android ile kablosuz bağlanabiliyorsunuz. Kablosuz şarj yok. Kablolu şarj yapabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemal82 -- 16 Ağustos 2024; 19:57:59 >
iyiymiş benim için kablosuz car play kablosuz şarjdan daha önemli
peki google maps deneyebildiniz mi? Düzgün çalışıyor mu?
bir de sanırım arka camlar karartmalı değil. film yaptırmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever eagle -- 16 Ağustos 2024; 22:7:2 >
Google maps iphone dan çalıştığından sorunsuz çalışıyor. Camlarda film yok. Ben kaplatmayı düşünmüyorum, siz yaptırabilirsiniz. Yanlız işlem sürerken motorun çalışır halde olmasına dikkat etsinler. Tiguan başlığında paylaşıldı, bu nedenle akü sorunu yaşayanlar olmuş.
Tuscon alınır geçilir. Saygılar prime plus paket yeterli dolulukta.
Yeniler sorunsuz. Benimki kuru ve 90bine geldi tık yok. Yağlılar daha da sorunsuz.
Merhabalar hocam. Ben de çok kararsız kaldım. Benzer güzergah ve yoğunlukta kullanıyorum. O yüzden hibrit austral’e yakınım. Tiguan Kullanım yorumlarınız nasıl?
Değil ustam şans işi.
Andoid auto da kablosuz ve sorunsuz mu android deneyebildiniz mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haziran ayında 2023 model 1.2 puretech active prime 3008 aldım.
Öyle elektrikli koltuk koltuk ısıtma filan yok ama güvenlik donanımları güzel.
10.000 km oldu.
Şehir içi şehir dışı tecrübe ettim.
Memnunum.
Beklentilerimi karşılıyor.
-
Merhaba, ben aracın donanımından memnunum. Gerçi ön kamera yok- o da olsa (yada 360derece) süper olurdu :). İçi diğer muadil suv lara göre daha geniş, bagajı da sanırım biraz daha büyük. Ancak, yazılım tarafında (sensör kaynaklı) sorun yaşayan kullanıcılar var. Bende ilk ay kapalı garaja girerken vs otomatik frenlemeden sıkıntı çekiyordum. (Çok sert ve gürültülü fren yapıyor- aracı çarptım diyorsun yani :) ). Şuan ilk pek olmuyor. Bir kere motor çalışmamıştı mesala, kapatıyorsun 3-5 dk sonra keyfi gelince çalışıyor :) Benim life paket. Üst paketlerde elkt koltuk nedeniyle ve anahtarsız giriş nedeniyle ayrıca sorun yaşayan (akü bitmesi gibi) kullanıcılar olmuş. Genel bir yazılım güncellemesi bekleniyor bu sorunların çözülmesi için. Ben kendi aracıma gelecek olursam, son dönemde ilk ay kadar uyarı almıyorum. Araç şehiriçi 7,5-7,7 lt/100km yakıyordu. 400km şehirlerarası yol yaptım ort 6lt yaktı. Şimdi karma tüketim 7,3 yanlış hatırlamıyorsam. Benim ikinci aracım bu, ilki dizeldi. Benzinden çekiniyordum. Hem hafif hibrit olması hem de silindir kapama özelliği ( çoğu düz yol ve meğil aşağı motor silindir kapatıyor-yelkenleme de diyorlar ) nedeniyle sanırım ben gayet memnunum yakıt tüketiminden de. Buarada, yazılım sorunları tüm yeni araçlarda olduğu söyleniyor. O nedenle ben donanım kıyaslaması yapmıştım karar verirken. Mesala arka bağımsız süspansiyon tiguanda. Life pakette bir de kalın lastik var. Bozuk yollarda konforlu hissediliyor.
Bende iphone var. Bağlantısı güzel, bir iki defa kopma olup tekrar bağlandı. Onun dışında soru yok. Haritaları tekefondan açıyorsun çünkü: doğuş oto haritalar için vergi mi ödememiş- harçmı ödememiş neyse araçta var ama açılmıyor navigasyon. Android için denemedim ama o konuda şikayet de okumadım açıkcası, sıkıntı yaşanacağını sanmam.
Umarım sorularınıza cevap olmuştur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, aslında diğer cevapta yazmıştım size ayrıca da yazayım. Android auto denemedim ancak sorun yaşayan da duymadım.
Bence 2 m kadar alınacak en iyi fonksiyonel dolu ekonomik yakıtlı ve konforlu SUV eat8 1.5 C5 Aircross
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X