Şimdi Ara

Sıfır C SUV araç önerisine ihtiyacım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
5.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı bütçe ile bende c suv bakıyorum. Tiguan niyetliyim ama araç epey sıkıntılı beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemal82 C kullanıcısına yanıt

Tiguan inanılmaz şişik bir fiyata sahip ve parasının arabasi değil

Şehir içi yoğun trafikte 8.5 9 lari görür ikisi de,

Uzun yolda da 6 civarı.

Qq alın özetle

• Xdian X kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı dediğiniz Tiguan başlığında bahsedilen yazılım sorunları mı öğrendiğiniz başka sıkıntılar mı var? Bir önceki kasa QQ ile ilgili de henüz 80k100k lerde şanzıman sorunları yaşayanlar var. Oysa cvt için en sorunsuz şanzıman vs deniyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mow_ kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Tucson da arka süspansiyon bağımsız mıydı? Açıkcası nisanda makyajsız kasa için elit+ pakete 1900 itl dediler. Makyajlı kasa gelince hiç indirim yapmadılar. Ben de diğer seçeneklere yöneldim. İç genişliği ferahlığı iyidi Tucsonda. Fiyatları belli olsun tekrar bayiye soracağım.

• akuruk kullanıcısına yanıt
    Sürüş rahatlığı yol hakimiyeti açısından aslında Kuga cok iyidi. Motor 4 silindir olsa alır geçerdim. Ama Alüminyum blok motor, 3 silindir olması nedeni ile soğudum. Bu arada 3 silindir araç az değil (nissan x-trail de 3 silindir görünce baya şaşırdım hatta) ancak ben 4 silindir tercih ediyorum.

Sonrasında Tiguan life baya beğendim, içi çok ferah dışı da sade tasarım. Motor 1,5lt 4 silindir. Tek sıkıntısı vw de indirim olmayan tek model olması :)

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. QQ 4x2 bir önceki kasa kuzenim aldı, elimdeki tek kullanıcı verisi o var :). Şehirler arası 5.5, şehiriçi 10,5-11lt altını görmedim dedi şuan 6 aylık kullanımı. Ancak donanım açısından QQ , Tiguan Life dan daha iyi gerçekten.

• Şu fiyatlar ile birlikte alacağım iki araç olur Tonale veya Austral

• Bütçe zorlanarak Tucson alınabilir. Dizel 2021 Prime kullanıcısıyım oldukça memmunum. Aracın borcunu ödeyip sıfırı ile değiştirme planım var

Yazılım sıkıntısı var güncelleme ile çözülür diyorlar. Şuan sadece koltuk yazılımı gelmiş. Güncelleme yapıldığı halde sorun düzelmedi diyen var. Bide ayna katlanırken ses çıkarıyormuş 

2023 Sportage Mildhibrit 4x4 kullanıyorum. Ankara şehir içi 7-8 Lt Civarı. Uzunyolda 110 gibi hızlara tahamul edersen 6-6.5 civarı. 4x2 olan araçla bir 0.5 lt az yakıyor aynı modelde.

• 3008, QQ ve Tucson bakardım şahsen.

3008'in yenilenecek olmasına rağmen makyaj vs ile hala idare ediyor olması çok iyi.

Sürüşü konforu falan güzel.

Kuzeni C5 var ona da bakılabilir.

QQ makyajla güzel oldu ama boşları alınmaz, dolu almak lazım. Tucson ve Sportage da güzel. Hoş bunlarda DSG'den kaçarken, ısınıp "sağa çek dinlendir, şanzıman ısındı" uyarısı veren Hyundai-Kia grubuna takılmak da var.

İlk defa kuru-ıslak dsg ile sorunun yok sayılmadığı bir konu görüyorum ayrıca, tebrik ederim  

• tamerinal T kullanıcısına yanıt
    Veri için teşekkür ederim hocam.

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler

Senelik kaç km ve ağırlıklı olarak hangi güzergahta yol yaptığınızı yazarsanız size maliyet çıkarabilirim

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Senelik en fazla 15bin km. Güzergah sıkışık şehiriçi trafiği ve 1km dik yokuş içeren 18km git-gel.

Sizin güzergahın ilacı Corolla cross,veya elektrikli araçlar.

0 faizli krediyle 520km menzilli togg olabilir,kalan parayı vadeye koysanız arabayı 1.4e falan mal edersiniz

hiç başka yere bakmayın

• Sıkışık, inişli çıkışlı bir yolda en tutumlu benzinli c-suv bile 10-11lt altını görmez. Eski benzinli edc sedan aracım ile sürekli eko da sıkışık olmayan trafikte bile (26km hız) 7,5 altını zar zor görüyordum.
    Benim gibi elektrikliye yönelmenizi tavsiye ederim. İlk başlarda menzil insanı biraz sarsıyor ama aracı tanıdıkça hem menzil artıyor hem aşırı konforuna alışıyorsunuz, hem de şarj istasyon ekosistemini öğrenip endişelerinizden sıyrılıyorsunuz.
    Ben bunların hepsini yaşadım.

halen kuru tip dsg kullanıyorum yıllardır en ufak problem yaşamadığım gibi sadece 2011 octavia aracımda kavrama değiştirdim bir kez. Çok takılacağınız bir konu değil eğer aracı beğendiyseniz. 1.5 tsi hem ekonomik hem performans olarak başarılı.

1.6 180 hp versiyon 2022 sonu bitti ben de son alanlardan biriyim ilanlarda 10 bin km yi geçmemiş araçlar var düşünenilirsiniz. Dizel de alırsanız 1750 ye 250 bin sıfır faiz daha dün aldık bir arkadaşa. Eğer kapalı bidon adblue alıp kaliteli markaları kullanırsanız, dolum kurallarına uyarsanız adblue konusunda en ufak problem yaşamazsınız.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, kullanıcı yorumları olması ayrıca kıymetli oldu. Yeni Tiguan ferah ve life donanım beni tatmin ediyor. Ancak hafif hibrit araçlardaki 48voltluk akü için biraz tereddüt başladım. Haftada en az 1 çalışmaz ise akü boşalıyor deniyor. Bunun illa bir önlemi olmalı. Fiyat takibi yapıyorum, vw de indirim-kampanya olmayan tek model :)

• Öneriler için tekrar teşekkür ediyorum. Dün itibarıyla WV Tiguan Life 1.5eTSI araç sahibi oldum. Herkese gönlüne göre araç dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.