< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sıfır C SUV araç önerisine ihtiyacım var (4. sayfa)
-
-
Bence bı yanlış var bu araçla 5 bin km arka koltukta seyahat etmisligim vardır hiçbir rahatsızlık yasamadim boyumda 1.85 3008 den geniş ve ferah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anki fiyatını bilmiyorum ama İstanbul'da satış ofisleri var.İnceleyebilirsiniz..!
Suv alıyorsanız yakıt hesabı yapılmaz hangi marka olursa olsun.
Edit : Sanırım otomobil almışsınız. hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüş keyfleri dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 18 Kasım 2024; 23:31:52 > -
C suv bandında c5 aircross hala f/p konumunda. Muadili Tucson 3008 2.5 bandında satılırken 1.9 shibe bold c5 alınabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
citroen ile tucson aşağı yukarı aynı paraya geliyor. tucson daha dolu ama pahalı c5 daha boş ama ucuz.
-
Tucson Tam bağımsız süspansiyon sistemine sahip.
3008 ve C5 ise torsiyon çubuğu.
Aralarında sürüşe etki edecek çok farkı var. Hem 3008 hem Tucson sahibi olarak net söyleyebilirim.
Hakiki deri koltuk vs gibi çok ciddi farkları var. Aradaki fiyat farkı gayet normal sürünce anlarsınız.
Tucson.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 19 Kasım 2024; 13:6:20 > -
Tucson full paketinde acc otonom sürüş geliyor 2.5 m c5 full paketinde acc otonom geliyor 1.9 m
3008 mı tucson mu dersen yakın fiyatlar kesinlikle tucson katılıyorum. C5 fiyat farkı çok olduğu için torsiyon kabul edilebilir hocam.
Bende yakın fiyatlarda Tucson diyorum. Özellikle makyajla birlikte çok daha iyi hale getirildi.
Özellikle SUV gibi yüksek araçlarda torsiyon çubuğu ve Tam bağımsız süspansiyon sistemi farkı çok daha belirgin oluyor,
Yüksek hızlı uzun virajlarda bozuk satıhta Torsiyon çubuklu sisteme sahip aracın kontrolü ciddi tehlikelere girebiliyor.
Misal viraj içinde tek teker bozuk zeminden geçerken diğer tekerde bağlı olduğu için hoplamaya başlıyor ve aracın arkası koparak yol tutuş azalıyor, böyle durumlarda şerit değiştirdiğimi bilirim 3008 ile.
1 yıl boyunca 3008 de yaşadığım olumsuzluklar için net söyleyebilirim, bu durumu yaşamayan vardır saygı duyarım ama ben yaşadım.
Bu artık benim için kapalı bir konu mesela, 2 milyon para verip Tam bağımsız olmayan aracı kapıya koymam. Şahsi fikrimdir markadan bağımsız konuşuyorum, fanatik olmaya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 20 Kasım 2024; 0:33:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X