Şimdi Ara

sıfır CHEVROLET CRUZE HB alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağustos ayı kampanyası çok iyi. 1.6 motor otomatik vites sport 40-42 bin civarı. ilk aracım olacak, kullananlardan yorum alabilir miyim?

• Bulabiliyorsanız ve paranız yetiyorsa 1.4 alın. 1.6 'dan daha performanslı ve sakin kullanımda daha az yakar. Tek sorun manuel 6 ileri olması olabilir.
  • manuel kesinlikle düşünmüyorum yoksa 1.4 çok daha mantıklı.
  • Temmuz 23'te 1.6 Sport Plus AT HB edinmiştim sıfır olarak. Benim de ilk aracım sayılır (Kısa bir mokka maceram oldu). 2080 km'deyim şu an. Gayet memnunum. dış görüntüsüyle bir bakan bir daha bakıyor; sitedeki resimlerden çok daha iyi. Yakıt olarak sakin kullanımda daha rodaj sürecinde olmama rağmen, piyasada belirtilen, korkulan değerlerde yakmıyor. Bu fiyatlarda ben başka alternatif bulamamıştım araştırma sürecinde, şu ana kadar nazar değmesin verdiğim karardan çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compicat -- 8 Ağustos 2013; 22:30:36 >
  • Eğer bütçe artabilirse bence cruze dizel düşünün 47.000e 2.0 dizel 163 hp gayet hoş. Babamda cruze 1.6 lt+ var 2010 model yaklaşık 7-8 bin kilometre kullandım. Otomatik gerçekten çok yakıyor. Tabi kullanıma göre düşebilir ama kasanın hakkı 1.6 değil bana göre. Bizimki sedan ve ilk gelen 113bgliklerden tabi 124 bgleri bilmiyorum.
    Edit: Ayrıca kalite konusunda üzecek bi araba değil. Gayet dolu araçlar o fiyatlara. Tek kötü yanı bazen lpgde boğuluyor ve biraz fazla yakıyor. Kasa güzel içi güzel bir de 2.0 dizel olsa cok hos olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 8 Ağustos 2013; 22:34:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki bin motorun vergisini duşunun kesinlikle alınmayacagini fark edersiniz. Sıfır faizli kredi imkanıyla cruze alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyidir tavsiye ederim. bizde 2010 model otomatik Cruze var. şehiriçi 9.5 litre yakıyoruz, memnunuz arabadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Volvo V40 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Chevrolet Araç Alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Chevrolet Captiva alınır mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el durgunluğu benim için sıkıntı değil diyorsan alınacak o fiyata en iyi araç...
    Ayrıca tavsiyem sıfır almak yerine düşük km'de ikinci eli alman 5-6.000 TL sokağa atmazsın rodaj süresini atlatmış bir araba alırsın...
  • al o paraya b sınıfı araç veriyorlar artık
  • ikinci elde değer kaybı çok olur dediler doğru mudur? bir de lpg taktırmadan aşırı mı yakıyor?
  • Chevrolet Cruze HB 1.6 Sport Plus 2013 41,840 TL

Sürücü Hava Yastığı
    Yolcu Hava Yastığı
    Yan/Perde Hava Yastıkları
    Antiblokaj Fren Sistemi (ABS)
    Fren Güç Dağılım Sistemi (EBD/HBA/BAS)
    Elektronik Denge Sistemi (ESP/DSC/ESC)
    Çekiş Düzenleme Sistemi (ASR/TCS)
    Park Sensörü/Sistemi
    Hız Sabitleme (Cruise Control)
    Klima/İklimlendirme
    Yol Bilgisayarı
    Direksiyondan Kumanda Sistemi
    Ön Kol Dayama Ünitesi
    Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası
    Ön Sis Farları

lpg taktırmadan çok yakıyor

Yakıt Türü Benzin
    Şehir İçi Tüketim 9.0 lt
    Şehir Dışı Tüketim 5.3 lt
    Ortalama Tüketim 6.6 lt
    Km Başı Tüketim 32 Krş
    Yakıt Deposu 60 lt
    Co2 Emisyonu

kaynak:arabalar.gen.tr
  • ben olsam 2.el alırım.
  • 2. el alma durumum yok malesef zira kendim uğraşamam/anlamam ve bir sıkıntısı çıksa sanayi sanayi dolaşma imkanım yok. 3-5 fazla olsun temizinden olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavenil

2. el alma durumum yok malesef zira kendim uğraşamam/anlamam ve bir sıkıntısı çıksa sanayi sanayi dolaşma imkanım yok. 3-5 fazla olsun temizinden olsun :)

o zman cruze alınır bence.
  • Taş gibi makina bence. Kendim bakıyordum bir aralar sonra 2011 polo aldım çok alakasız şekilde. Pişman falan değilim tabiki ama hala yolda cruze hb gördüm mü bakarım uzun uzun. Ve kesinlikle yılda 10000den fazla km yapıyorsanız lpg'yi aratır. Onu da düşünün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.