Şimdi Ara

sıfır civic mi 2.el bmw 3serisi mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • civic hakkında bilgi vermeye gerek yok sanırım. gördüğüm kadarıyla 2. el bmw 316'ların 2005 modeli ile 2.el bmw 318in 2002 modeli aşağı yukarı 2.el piyasasında aynı rakamlarda. bu arada karşılaştırmadaki civic premium modeli.

2. el bmwlere örnekler:

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1054472

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1034505

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1057113

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1073722

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1046382

gördüğünüz gibi fiyatlar civicle aşağı yukarı aynı. sahibi nasıl kullanmış bilemezsin diyorsanız, akrabadan temiz alıyormuş gibi düşünün yani o bakımdan sorun yok bilin. sizin fikrinizi almak istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spOOkz -- 17 Temmuz 2007; 2:16:33 >

• VALLA 2.EL ALINABİLECEK BİR ARABALAR BU KOYDUKLARIN CİVİC FİYATINA MODELLİ BMW YE VE MERCEDESE BİNEBİLİRSİN 2.EL OLARAK TABİKİ BANA Bİ GALERİCİ ARKADAŞIM 39MİLYARA 2002 MERCEDES BULMUŞTU GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ AMA SIFIR ALMAKTA VARDI İŞİN UCUNDA AMA BU ARABALAR ALINMAZ DİYE BİŞEY YOK ALINSADA MANTIKLI BİŞEY OLUR KİMSE SANA SALAK DEMEZ ÇÜNKİ ARABA GİBİ ARABA BUNLAR...
  • ve senin seçimin sıfır civic'ten yana oldu. peki ama neden ?
  • sahsen benim sifir km civic secmemin nedenleri;

1. 6 yil garanti
    2. yakit ekonomisi
    3. ikinci el araç almanın güvensizligi. (en buyuk etkenlerden biri bu )
  • Bakım gideri de çok olur Civic e nazaran BMW nin... Aklın rahat olur,problem yaşarsan garantinden halletmeye çalışırsın,Civic al bence.
  • aralıktaa arkadaşım 3.16 almıştı 2004 model, borusan çıkışlı değildi araç, geçen ay otomatik şanziman arızalandı ve borusan 4500 Euro istedi, piyasadan 3200 civarına bulup 500 ytl işçilik vererek değiştirdi, accaip masraf bu yüzden sıfır almak daha mantıklı bence, BMW iki yıl garanti veriyo ama garanti bitince en ufak arıza bile dünyalara mal oluyo...
  • Son nesil Mercedes ve daha azda olsa Bmw lerde elektronik kökenli arızaları sıkca duyuyorum, elektronik konusunda sıkıcı ve bütçeyi sarsacak arızalarla karşılaşmamak için Honda yı tercih edin derim.

Üstelik performans olarak arkadan itişli 115hplik 316 ya göre Civic daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 19 Temmuz 2007; 15:22:23 >
  • Arkadan itişli Alman otomobili sahibi olcaksın. Çevren varsa BMW ve Mercedes i inan Hodadan daha ucuza yaptırırsın deli gibi parça ve yapabilecek usta var ve inan Honda 6yıl da garanti verse parçalar genelde 2 ülkede üretiliyor. Dediğim gibi çevren genişse işin kolay. BMW,Mercedes,Audi ve Avrupa üretimi Fordları japon markalarıyla karşılaştırmayın,yol güvenliği ve konfor olarak belirleyici olan modellerdir bunlar. Derdiniz elektorink problem...vs bunlar garantilide olsa başınıza iş açar merak etmeyin zannetmeyinki garantiden herşeyi düzelyitorlar :(
  • 3 serisi ile Civic arasında zaten sınıf ve imaj farkı var,ancak bana göre Bmw gibi araçların ikinci elini Honda kadar kolay almak mesele değil,mesele bu araçlara sahip olduktan sonraki bakım vs gibi olası yüksek giderleri rahatca karşılayabilmek,ben Laguna yı verip 3-4 yaşında 320 de düşündüm ancak kullanıcısı olan tüm arkadaşlar aracın mükemmel olduğunu ancak ortalama kullanımlarda kilometre başına 380-400 bin liradan az yakmadığını bunu kabullenmem gerektiğini söylediler. Bende kabul etmedim tabi 316 ları ise 12 saniye civarı olan 0-100km akselerasyonu yüzünden hiç düşünmedim..
  • Ben de civic almadan önce bu ikilemde kalmıştım, ciddi ciddi araştırıyordum 2001-2002 model 3 serisi bmw leri. Ortalama 30bin euroya az km yapmış tam donanımlı temiz 3.20i ler bulmuştum, 5 yaşındaki araçta deri,ısıtmalı,hafızalı koltuklar, elektrokrom dikiz aynası, yağmur sensörü, katlanır dış aynalar, elektrikli arka perde ve bir sürü ıvır zıvır mevcuttu. Lakin km de 35-40 ykr yakıt sarfiyatı ve özellikle bakım masrafları düşündürdü.
    Garantisi sona ermiş bir bmw sorun çıkardığında şu an kullandığımız japonlara nazaran 2-3 kat daha masraflı, yakıt sarfiyatı da malum.
  • Doğru,bana "320 alma acaip yakıyor" diyen arkadaşımın güzel bir 320 si var,üstelik kendisi BP istasyonu sahibi
  • Aslında 320d en avantajlısı hem performansı iyi hemde ekonomik ama benziniye göre 3-4 bin ytl fark ediyor.
  • Ben 320d nin 163 hp lik versiyonunada baktım ama kışı ekonomik anlamda zor geçirdik ve kişisel harcamalarım için gereksiz buldum,en azından şimdilik,ileride Corolla dan memnun kalmazsam değiştireceğim zaman tekrar düşünebilirim.
  • BMW nin Honda dan daha sağlam olduğu aşikar. buna karşılık Honda sana 0 tertemiz bir otomobil vaat ediyor. BMW ise bir muamma

BMW Spor bir araçtır. onu kullanan çok yormuş olabilir. Bence BMW yi alacaksan çok iyi araştırman lazım. Eğer 23 yaşlarda tek hayali Scuhumaer olan bir gencin BMW sini almak pek akıllı olmaz.
  • 2002 kasa bmw lerin hastasıyımdır ama nede olsa 2. el bir de galeriden alcaksın bence sıfır bir araç alman daha akıllıca, için rahat olur satacağında da hiç sorun çekmeden satarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.