Şimdi Ara

Sıfır Dizel Seçimi (56.000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır bir otomobil almayı planlıyorum.Max. verebileceğim 55.000 TL.Sedan bir araç istiyorum.Dizel olmasını istiyorum ve donanımlı olmasını istiyorum.Sıfır alma 2.el al gibisinden mesajlar atmamanızı talep eder,yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ut80 -- 14 Temmuz 2011; 11:56:46 >

• arkadaşım daha 1 hafta önce açtılar sıfır 55 000 tl araç tavsiyesi istiyorum diye bi o konuyu okusanda gelsen birde şu fiyatı ya 54 yada 56 bin yap daha önceki konu sandım
  • hb ,sedan, mpv nasıl bişey olacak az detay verseniz

mesela Verso 2.0 D-4D Comfort Extra 54,900
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

hb ,sedan, mpv nasıl bişey olacak az detay verseniz

mesela Verso 2.0 D-4D Comfort Extra 54,900

Verso'nun avantajı 7 kişilik olması ama Comfort Extra modelinde arkadaki 2 koltuk yok.Yani 5 koltuklu.Bunun için tam donanımlı olmadığını kabul edersek de bir avantajı olmadığı için tercih etmeyeceğim bir araç.
  • Ne tesadüf ki Titanium fOCUS'un da liste fiyatı 56 000.
  • donanımlı deyince aklıma chevrolet epica geldi benim :

EPICA Kampanya Dahil Anahtar Teslim Fiyatı
    2.0 Dizel LT AT

59,768 TL

ama bütçenizi biraz aşmış sanırsam

epica istemezseniz de önerim yeni focus titanium olacak
  • Maksimum 55-56 bin TL!ye ve sedan bir araç almak istesem bunlar arasından biri seçerdim heralde.

-Fluence Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg
    -Latitude Expression 1.5 dCi 110 bg Euro5
    -Laguna Expression 1.5 dCi 110 bg
    -Mazda 3 sedan dizel
    -Volvo S40 DRIVe Start/Stop
  • latitude
  • 2001'de ikinci el olarak aldığım 2000 model ve yıllardır sorunsuz bindiğim bir Toyota Corolla'm var.Gerçekten çok sağlam araba.Aslında aklımdaki araç Toyota Corolla Elegant'tı.Fakat 1.4 motoru beni rahatsız etti.Çünkü şu an ki aracım benzinli ve 1.6 motoru var.Bu motor sayesinde gaza dokunup hayatımı kurtardığım bir an var.1.4 motor aynı performansı verir mi onu bilemem.Bu açıdan bakarsak Ford Focus 1.6 motoruyla ön plana çıkıyor.Fakat Toyota'nın sağlamlığı ve sorunsuzluğu da benim işimi garantiye alma isteğimi öne çıkarıyor.

Latitude'e gelirsek ısınma problemi yaptığını duymuştum.

Fluence gerçekten iyi bir araba değil kimseye önermem.

Volvo ve Mazda gerçekten mükemmel arabalar.Fakat yedek parça sorunları var.
  • latitude iyi bir seçenek
    ama bir toyotayada göz atın derim
  • markalara göre sağlamlık imajı artık azalıyor. araçların elektronik olması işi birazda şansa bırakıyor. 5 sene toyota corolla kullandım ve tek bir sorunla karşılaşmadım. benimle aynı anda aynı model araç alan arkadaşım ise çeşitli sorunlar yaşadı.(direksiyon-teyp-amortisör gibi) . volkswagen deki şikayetlerin fazlalığı da dikkatten kaçmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ut80

2001'de ikinci el olarak aldığım 2000 model ve yıllardır sorunsuz bindiğim bir Toyota Corolla'm var.Gerçekten çok sağlam araba.Aslında aklımdaki araç Toyota Corolla Elegant'tı.Fakat 1.4 motoru beni rahatsız etti.Çünkü şu an ki aracım benzinli ve 1.6 motoru var.Bu motor sayesinde gaza dokunup hayatımı kurtardığım bir an var.1.4 motor aynı performansı verir mi onu bilemem.Bu açıdan bakarsak Ford Focus 1.6 motoruyla ön plana çıkıyor.Fakat Toyota'nın sağlamlığı ve sorunsuzluğu da benim işimi garantiye alma isteğimi öne çıkarıyor.

2006 model 1.4 d4d corollam var. İlk sahibiyim. 1.4 olmasına bakmayın, performans olarak 1.6 benzinliden geri kalmayacaktır. Çekişi çok iyi. Üst hızı 1.6 benzinliden düşüktür ama onun haricinde torku sayesinde benzinliden daha atak kullanabilirsiniz...

Multimod almadığınız sürece corolla dizeli tavsiye ederim. Yakıtı çok iyi, son derece sorunsuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ut80

2001'de ikinci el olarak aldığım 2000 model ve yıllardır sorunsuz bindiğim bir Toyota Corolla'm var.Gerçekten çok sağlam araba.Aslında aklımdaki araç Toyota Corolla Elegant'tı.Fakat 1.4 motoru beni rahatsız etti.Çünkü şu an ki aracım benzinli ve 1.6 motoru var.Bu motor sayesinde gaza dokunup hayatımı kurtardığım bir an var.1.4 motor aynı performansı verir mi onu bilemem.Bu açıdan bakarsak Ford Focus 1.6 motoruyla ön plana çıkıyor.Fakat Toyota'nın sağlamlığı ve sorunsuzluğu da benim işimi garantiye alma isteğimi öne çıkarıyor.

Bence siz araba almayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.