Bildirim
sıfır dizelfusion mu alsam yoksa 2.el focus mu yoksa ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eski kasaları ben begenmiyorum... Ama bir sorunun oldugunuda zannetmiyorum....
Fusion'u begenen az sanırım tipinden dolayı. Ama genis ve yuksek oturma pozisyonu var. 350 litre bagajıda yeterli... Güzel bir arac....
Fabia'da iyi bi arac.... -
fusion u eradnan arkadaşımız kullanıyo sana o yardımcı olur fusion konusunda
focus un da dizelini mi almayı düşünüosun ??
yoksa benzinli mi ? -
fusion u sıfırmı alıcaksın.bnce sıfırına bak.çünkü 2006 modellerde yeni dizel motor getirdi.1,6lt 90hp.bizde benzinlivar.2004 model.arabadan çok memnunuz.ama benzinli olduu için çok yakıo.ama bu sene getirdiii 1,6lt 90hp lik motor gayet iidir.hem performans hemde ekonomi yani. -
arkadaşım sen dizelden şaşma. fordun küçük sınıftaki dizel motorları hem az yakıo hemde performans açısından yeterli. bende 2004 benzinli focus kullanıodum ama u yaz yeni kasa dizel focusla deiştirdim. çokta memnunum. ayrıca fusion da kullandım. gayet başarılı bir araç.... -
Yeni Focus'larda kontağı kapatmadan önce park halinde 30 saniye ile 1,5 dk bekleme zorunluluğu var mı? TDCI motor...
Renault'larda sanırım boyle bir zorunluluk yok. Benim çalıştıgım yerde Clio Symbol var. Şöförler hiç bekleme olayına onem vermiyorlar. DCI motor... -
arkadaşım naapcan focus u fusion u
sen ya reno bişey bak ya da pejo bak fiat ta olur
en iyisi yeni doblo -
quote:
Orjinalden alıntı: TGP
Yeni Focus'larda kontağı kapatmadan önce park halinde 30 saniye ile 1,5 dk bekleme zorunluluğu var mı? TDCI motor...
Renault'larda sanırım boyle bir zorunluluk yok. Benim çalıştıgım yerde Clio Symbol var. Şöförler hiç bekleme olayına onem vermiyorlar. DCI motor...
yaw şirket arabası kullananlar neye önem veriyoki ona versinler adamların umrundamı.
ama bence yapmak gerekir çünkü geçenlerde kia ceratoya bakarken kapısına bi etiket yapıştırmışlar.aracınızı ilk çalıştırmada turbonun yağlanması için 1dk rölantide çalıştırınız gibi bişeyler yazıyordu.
dizel kullanan başka arkadaşlarda kapatmadan öncede rölantide çalıştırınki turbo devri düşsün gibi bişeyler söylüyolar.ben bazen beklemiyom kontağı kapattığımda motordan garip sesler geliyo valla.
-
quote:
Orjinalden alıntı: herby
arkadaşım sen dizelden şaşma. fordun küçük sınıftaki dizel motorları hem az yakıo hemde performans açısından yeterli. bende 2004 benzinli focus kullanıodum ama u yaz yeni kasa dizel focusla deiştirdim. çokta memnunum. ayrıca fusion da kullandım. gayet başarılı bir araç....
Evet bizim ark. iesta var zong. ereğli arası(55km) 4 milyona gidip geliyo..yani yakıt önemli.. tabi satarkende dizel diye pahalı satacaksın bunu unutma.. -
bence fusion al arkadaşım yeni kasası çıktı şöle tonik mavi bir 1.6 dizel fusion alsan daha iyi olur bence...
ben çok memnunum hem az yakıyor hemde rahat araba millet yüksek araba diye savrulur zannediyor ama yol tutuşu sert süspansiyonları sayesinde bir üst sınıfın araçları gibi...
tek sorunu içeriye biraz yolun hışırtısını alıyor o kadar... -
quote:
Orjinalden alıntı: TGP
Renault'larda sanırım boyle bir zorunluluk yok. Benim çalıştıgım yerde Clio Symbol var. Şöförler hiç bekleme olayına onem vermiyorlar. DCI motor...
Bu senin dediin bekleme olayı turboya zarar vermemek için yapılması gereken uzun vadede yarar sağlıyacak bi olaydır. Turbosu olan her araba bunu yapmalıdır diyebiliriz turbo zarar görmesin die. Hatta impreza sti ye bunun için turbo timer denen şeyden taktıranlar var.
Eğer dci de turbo yoksa gerek olmıyabilir böle bi beklemeye
Ama focuscular arabalarını çok sevdikleri için bunu uyguluyolar(mesela ben)
-
arkadaşlar yorumlarınız için teşekürler.olumlu yorumlarınızndan sonra galiba fusion alacam.fokus un 2.elini alırsam benzinli almayı düşünüyordum.(yukarda sormuşlar)
sayın eradnan arkadaşım,
aracın garanatisi kaç yıl?dizel araçların sorunlu olduğu fazla arıza yaptığı parçalrınınpahalı olduğunu söylüyorlar ,birde 15000 kmden az yol yapanların dizel alması mantıksız deniliyor. bu konuda ne düşünüyorsunuz? -
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
bence fusion al arkadaşım yeni kasası çıktı şöle tonik mavi bir 1.6 dizel fusion alsan daha iyi olur bence...
ben çok memnunum hem az yakıyor hemde rahat araba millet yüksek araba diye savrulur zannediyor ama yol tutuşu sert süspansiyonları sayesinde bir üst sınıfın araçları gibi...
tek sorunu içeriye biraz yolun hışırtısını alıyor o kadar...
fiestada olur daha alçak hiç değilse
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X