Şimdi Ara

Sıfır Egea HB 1.4 hız,hızlanma sorunu yakıt sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3 adet var. 2018 / 2019 / 2020 model. Her yıl 1 adet yani.
  • plf P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sizinkide hayırlı olsun. Bende o videoya göre hareket etmeye başladım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acaba beyaz led far alıp taksam garanti bozulurmu. Sarı farla çok rahat edemiyorum. Ne almam gerekir hiç bir bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanick

130 u geçmeyen görüyorsan vardır problemi.Yokuştadır yüklüdür vs.Abartmaya gerek yok 2020 model araçlardan bahsediyoruz . Bende linea vardı 1.3 onunla bile görüyordum 180 190 I eğim olmasın yolda.
    40bin liraya aldığım linea bile 1,5 yılda 80bin gibi saçma sapan fiyatlara çıktığı için araç alma işine girdim.Senin sattığın araba bile saçma sapan fiyatlara çıkmışsa ikinci el nasıl alacaksın. 5 yaşında golf focusun pertlerine 130 istiyorlar. O yüzden bende kendimce mantıklı olanı yapıp sıfır aldım çok ta memnunum kararımdan.
    Şirket aracı olarak bilumum C segmenti dizelleri kullandık. Golfü focusu fluence meganı.2020 egea hb Gayet konforlu başarılı bir araç olmuş. Aracın fiyatına bakmayıp bu arabayı itin bi tarafana sokmayı komik buluyorum.
    Dizel olanı da kullandım. Dizeli iyi çekişi falan. O da dizel kaynaklı tabi.
    Direksiyon falan çok yumuşak geldi. Fena değil ama benim için motor da önemli hocam. Ya 1.3 , 1.6 dizeli ya da 1.6 otomatiği egeanın bence gideri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• antizero kullanıcısına yanıt
    volkanick kullanıcısına yanıt
    Doğrudur o zaman kusura bakmayın, ben ekleme yapıldı diye duymuştum ama hiç incelemedim.

Konu sahibi arkadaşa da
    Uzunlara ve kısalara Photon mono Led veya Stark Led önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 15 Eylül 2020; 16:38:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 araçtan ne bekliyorsunuz anlayamadım ki? 200 250 mi gitmeli? 180 e kadar gidiyorsa öpün başınıza koyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Dizel olanı da kullandım. Dizeli iyi çekişi falan. O da dizel kaynaklı tabi.
    Direksiyon falan çok yumuşak geldi. Fena değil ama benim için motor da önemli hocam. Ya 1.3 , 1.6 dizeli ya da 1.6 otomatiği egeanın bence gideri var.

Alıntıları Göster
    City modunu kapattınız mı acaba, onu kapatınca bayağı sertleşiyor direksiyon çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

City modunu kapattınız mı acaba, onu kapatınca bayağı sertleşiyor direksiyon çünkü.

Alıntıları Göster
    Her iki modu da denemiştik hocam. City moda alınca direksiyon daha yumuşak oluyor hem benzinli hem dizel modelde.
    Dizeli çekişi yeterli ama benzinlisi tatmin edici değil kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Her iki modu da denemiştik hocam. City moda alınca direksiyon daha yumuşak oluyor hem benzinli hem dizel modelde.
    Dizeli çekişi yeterli ama benzinlisi tatmin edici değil kesinlikle.

Alıntıları Göster
    İşte imkanlar, bende var iki motor da. Fire motor tabi ki 2020 yılının hakkı değil, ama şartlar.

1.6 e-torq motor niye kalktı onu bilemiyorum, bir de 110 beygire garantili çıkartıyoruz diyen ecumaster gibi bir firma var geçen görüştüm, tabi sıfır arabaya cesaret edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

şirkette benzinli araç kullanılması ilginçmiş.yakıt durumu nasıl şehiriçi şehirdışı
    benim şirket de bana 1.4 egea verdi? sanırım fiyatı ucuz diye tercih ediyorlar. sabit bir yakıt kartı veriyorlar, ne kadar yakarsan yak gerisine karışmıyorlar. istanbul yoğun olmayan trafikte 8 lt yakıyor.

konuyu açan arkadaşa gelirsek 1.4 egea öyle 190-200 falan gitmez.fabrika verisi bile son hızı 185 görünüyor. o hıza ulaşması çok kolay değil, çok ağırkanlı bir araç.
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    E-torq emisyon değerlerini karşılayamadığı için kaldırıldı. Atmosferik motor için yazılım yapmanızın anlamı yok. Paranız çöpe gider. 1.4 atmosferik ve 110 bg de çok iyiymiş yalnız
  • 5 bin km.bitip yağı değiştirin.Sonra 4.vites kesiciye kadar daya bak bakayım kaç yapıyor.En az 190 yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crssover

E-torq emisyon değerlerini karşılayamadığı için kaldırıldı. Atmosferik motor için yazılım yapmanızın anlamı yok. Paranız çöpe gider. 1.4 atmosferik ve 110 bg de çok iyiymiş yalnız
    İyi yorumlar var, para iade garantisi var. Fakat tork haklı olarak sadece +7 nm artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jul1d3

Bu mesaj silindi.
    Karbüratör zamanında vardı bu olay yalnız. Psikolojik mi bilmem 2000 yılında Uno'yu komşu açmıştı böyle sıfırken. Bana hep gidişi daha iyi geldi. Bilmem belki plasebo etkisi sadece
  • Dün 90 km lik trafiksiz uzun yolumsu yaptım. Ortalama hız 57 km yakıt 5,2 gözüküyordu. Şaşırdım vede bir o kadar mutlu oldum.

• Aynı yolda ortalama hız 70km/h olursa tüketim 5 litre veya altına inebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.