|
Bildirim
|
Astra al egeadan uzak dur
|
Sıfır olması tabii ki avantaj uzun vadede
Ama asla aynı segmentte değiller, çok tatışıldı bu konu içine binin test edin aynı segment olmadığını anlarsınız |
Aynı segment araçlar, istedikleri fiyat dahilinde sundukları kalite ve his farklı o kadar.
Astra kullandığım bi araç, j kasayı da k kasayı da belli bi süre kullanma fırsatı buldum. Ben alırken 10 bin liraya kadar fiyat farkı olsaydı astra alırdım. 20 bin fazla vermeye gerek duymadım. Olay fiyatta bitiyor kısaca. |
Bilgisizlik kötü, kendi bindiği aracın da 3 yıldızlık olduğunu bilmeden...
C max nasıl ilk çıktığı vakit 5 yıldız alıp(focus ile aynı puanlarla) sonradan yeni kriterlerle teste girip 3 yıldıza düştüyse, altındaki focus da öyle. Yeni focus desen anlarım, çatır çatır 5 yıldız aldı da, şu an satılan focus ile egea arasında güvenlik farkı yok. Egean var diye savunuyorsun, teneke o araç falan gibi laflarla cevap gelecekse hiç vermeyin daha iyi, mantıklı şekilde tartışacaksak ben varım. |
Kesinlikle astra
Fiat pismanliktir |
Bi bitmedi bu arkadaşlar. Boyut olarak egea astradan asla geride kalmaz. Malzeme kalitesi olarak bakarsak j kasa astra enjoy c ama egea lounge plus b mi yani? Hayatında hiç egea hb e bindiniz mi? Hb egea c sınıfında en büyük iç hacim ve bagajlardan birine sahip.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşralı -- 19 Ağustos 2018; 1:25:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 19 Ağustos 2018; 1:51:20 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 19 Ağustos 2018; 15:38:15 > |
|
|