Şimdi Ara

Sıfır egea mı, 2010 model focus mu, 2006 model passat mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bence focus veya astra k
    Egea 2 sene önce kaskodan ikame araç olarak 7 günlüğune gelmisti bir arabayı zorlasan o kadar kalitesiz yapamazsın o kadar söyleyebilirim
  • Her zaman 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

1.33 corolla alın. Hem modelli olur hem de iyi bir araç.

buna bir bakayım .

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

aslında halk 2. el fiyatlarıyla hangisinin değerli olduğunu açık şekilde belirtiyor.

anlayana.

bunun 0 km si 30 bin tl

bunu al

https://www.n11.com/motosiklet/motosiklet-modelleri/elektrikli-motosiklet

biraz daha yorumunu ayrıntılandırır mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost43

Dostum yenge hanım zaten sorunun cevabini vermis bize laf düşmez egea sana hayırlı olsun kazasiz belasiz bin

hayırlısı olsun daha net değiliz ama urban mantıklı geldi. Babamız da tofaştan emekli yüzde 7 indirim de yapıyorlarmış onlara. Nasıl oluyor bayiye gidip bir konuşacağız .

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Tabiki Egea, ama urban donanım öneririm en azından 6 hava yastığı standard ve konfor elemanları daha çok. Hız sabitleme, dijital klima , rahat koltuklar, çelik jant, sis farı , deri direksiyon vites topuzu, dokunmatık tablet ekran vs.

çelik jant opsiyonel galiba , stil jant diye görünüyor üzerindeki . çelik jant için +1000 tl istiyorlar.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    1.000 liraya değer hocam merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Dünyanın her yerinde fiyatlara bakarsan bu sorunun cevabı bellidir.
    2006 Passat pres e atılır, 2010 focus iphone Pro parası eder, 0 araç tercih edilir. Benim fikrim dünyanın geri kalanıyla aynı.

Türkiye ye gelirsek, tercih meselesi, diğer araçların potansiyel sorun çıkarma ihtimali ortada, Passat lpg uyumsuz motor, focus güzel araç.

1.4 benzinli motorda yağ yakma muhabbetti çok konuşuluyor . Bu konu hakkında bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

vallahi yenilir yutulur değil , ben de okumuştum bu haberi . Allah korusun . Yapar mı bunlar plastik dandik malzeme ile , bu fiyata bu kadar da olmamalı ama yapıyorlar işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

trim kalitesi , güvenlik kusurları korkutuyor . kiralama yapıp bakmayı düşünüyorum .Aynı paket ve özelliklerde bulursam 1.4 urban kafamı netleştirir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: z.atahan35

Bence focus veya astra k
    Egea 2 sene önce kaskodan ikame araç olarak 7 günlüğune gelmisti bir arabayı zorlasan o kadar kalitesiz yapamazsın o kadar söyleyebilirim

bu yorum üzdü. Tam olarak korktuğum noktalardan biri .

• Egea clio bakardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı iş yapmak istiyorsan sıfır Egea.
  • Dolu paket ve dizel ise tabiki Ford ..

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

6 hava yastigi ile egea diğer ikisinden daha güvenli araç, açık farkla.

Fi tarihinde alınan 5 yıldızların günümüzde karşılığı 1 yıldız falan.

O konuda rahat olun yani.

• Sıfır EGEA alınır 5 yıl garantili binilir. Aynı paraya 10 15 yaşındaki hurda alınmaz.
  • Elinde patatese dönmüş hurda araçları satmaya çalışan ve satamayan al-sat'çı denyolar 0 km aracı yerin dibine sokmaya çalışsalar da gerçek değişmez. 0 Km araç ve 11 yaşında haşlanmış patates bir focus ile püreye dönen ''bazat'' kıyaslamasını yapacak kişide akıl aranmaz.

• 2.el piyasası seni egeaya yöneltiyor. Böyle sıfır aldıkça 2.elciler çıldırıyor. Ne zaman 2.el piyasası düzelir (ki bence çok zor çakallıkları hayatta bitmez) o zaman başka,şeyler konuşulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.