Şimdi Ara

Sıfır egea mı, 2010 model focus mu, 2006 model passat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egea 1.4 boş paket, focus 120-130 a titanyum dizeli alınabiliyor, bir de passat fsi motorlu comfortline bu paralara alınır diye dünüyorum. Bagaj geniş olması ve süspansiyon konforu önemli, güvenlik işine giremiyorum çünkü Fiata bu konuda güvenemiyorum. Siz olsaydınız hangisini tercih edersiniz?

• Dünyanın her yerinde fiyatlara bakarsan bu sorunun cevabı bellidir.
    2006 Passat pres e atılır, 2010 focus iphone Pro parası eder, 0 araç tercih edilir. Benim fikrim dünyanın geri kalanıyla aynı.

Türkiye ye gelirsek, tercih meselesi, diğer araçların potansiyel sorun çıkarma ihtimali ortada, Passat lpg uyumsuz motor, focus güzel araç.
  • Dünyanın her yerinde fiyatlara bakarsan bu sorunun cevabı bellidir.
    2006 Passat pres e atılır, 2010 focus iphone Pro parası eder, 0 araç tercih edilir. Benim fikrim dünyanın geri kalanıyla aynı.

Türkiye ye gelirsek, tercih meselesi, diğer araçların potansiyel sorun çıkarma ihtimali ortada, Passat lpg uyumsuz motor, focus güzel araç.
  • Egea .
  • sıfır her zaman sıfırdır egea gayet alınabilecek bir araç diğer 5-10 yıllık çöplere o parayı verip kafan rahat olacak mı sanayide her gün araç kesip biçiyolar

• Ford Mondeo al
  • Biri sıfır
    Biri 11 yaşında
    Biri 15 yaşında

Hadi 4-5 yıllık araçlar vs egea dersen anlarım da tartışmasız egea’dır bunun cevabı
  • 85 model mercedes bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurtik -- 14 Mart 2021; 20:36:19 >
  • Egea.
  • Fsi passat yakitiyla gidisiyle uzer,
    Dizel focus yillanmis, km epey yuksektir uzebilir.
    Sonuc maalesef egea. Maalesef
  • şıklar arasında egea varsa sorgusuz sualsiz egea tercih edilmelidir.

sıfır egea mı yoksa sıfır supra mı? sorusunun cevabı da 7 tane egea dır.

• Egeanın güvenlik zafiyeti hakkında ne düşünüyorsunuz peki arkadaşlar? 8.500 TL veriyorsunuz en boş paketine ekstra hava yastığı alıyorsunuz ama ncap testlerinde yine beş yıldızı alamıyor. Güvenlik en büyük soru işareti kafamda.
  • Tabiki Egea, ama urban donanım öneririm en azından 6 hava yastığı standard ve konfor elemanları daha çok. Hız sabitleme, dijital klima , rahat koltuklar, çelik jant, sis farı , deri direksiyon vites topuzu, dokunmatık tablet ekran vs.

• Egea
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı bu sanırım. Peki 1.4 benzinlisi nasıldır?
  • ghost43 kullanıcısına yanıt
    Bakındım ona da, hatun arka tipini beğenmedi. Tip olarak egeaya ölüyor bitiyor.
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Dostum yenge hanım zaten sorunun cevabini vermis bize laf düşmez egea sana hayırlı olsun kazasiz belasiz bin
  • yurtik kullanıcısına yanıt
    Bencede kesinlikle klasik arabalar.
  • E g e a bence de.
  • 1.33 corolla alın. Hem modelli olur hem de iyi bir araç.
  • aslında halk 2. el fiyatlarıyla hangisinin değerli olduğunu açık şekilde belirtiyor.

anlayana.

bunun 0 km si 30 bin tl

bunu al

https://www.n11.com/motosiklet/motosiklet-modelleri/elektrikli-motosiklet

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.