Şimdi Ara

Sıfır Ford Arabaları Çekiyorum Sorularınızı Alabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar. Gemiye sifir arabalari yukleme indirme yapiyorum. Mondeo'dan tutun sag direksiyon Transite kadar hepsini surme imkanim oldu. Sorulariniz varsa alabilirim. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DeaglePower kullanıcısına yanıt
    iyi günler. Yeni mondeonun konfor ve sürüş dinamiklerini yeni passatla kıyaslayabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosinan

iyi günler. Yeni mondeonun konfor ve sürüş dinamiklerini yeni passatla kıyaslayabilirmisiniz.

Hocam yeni passat kullanmadim ama yeni mondeo apayri bir dunya olmus ikisini bana sorsalar mondeo derdim

Cevabınız için Teşekkür ederim. Peki detaylı test ettiniz mi. Bende almayı düşünüyorum. Konforlu,rahat mı sürüşü zevklimi, süspansiyonları yumuşakmı seslimi biraz daha detaylı açıklarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: otosinan

Cevabınız için Teşekkür ederim. Peki detaylı test ettiniz mi. Bende almayı düşünüyorum. Konforlu,rahat mı sürüşü zevklimi, süspansiyonları yumuşakmı seslimi biraz daha detaylı açıklarsanız sevinirim.

konforu ve sürüşü mükemmel,süspansiyonlarını test edemedim yol dümdüz ve tertemizdi ama araç mükemmel birşey sesde çıkmıyor hızda
    2015 fiestalar nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

2015 fiestalar nasıl ?

Fiesta'nın fiyatını bilmiyorum fakat tahminimce 40-50 bin birşeydir. Fiyata göre çok iyi bir araba. Dizeli pek fazla gitmiyor fakat benzinlisi çok iyi gidiyor. ecoboostlar ise efsane güzel birşey. 1000 motor benzinli ve yüksek beygir oldukça güzel. 4-5 kere dizel otomatik kullanma fırsatım oldu berbat ötesi birşey otomatik arabayı dizel götürmüyor ama benzinli otomatikleri çok iyi. Renk olarak petrol yeşili rengi efsane bir renk araba çok güzel duruyor. Fiesta Sport kullanma şansım oldu ve araba olağanüstü birşey az birşey dokunsan bile hayvan gibi gidiyor. Ses sistemi çok iyi arabalarda direksiyonuda güzel, süspansiyonlarını çok fazla test edemedim yol düzdü ama çok iyi olmasada ses vermiyor içeri. Eğer almak istiyorsanız fiyatının en iyisi. Sevmediğim nokta ise ön silecek ve arka sileceğin tam ters düğmelerde olması. kolu kendine çekiyorsun arka silecekler çalışıyor. yandan basıyorsun ön silecek çalışıyor küçük ama sevmediğim özellik fakat yinede araba güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2015 model ford focus ile 2015 model toyota corolla 1.6 modelleri arasinda hangisi daha iyi sizce avantajlarini ve dez avantajlarini soylermisiniz ve tercihiniz hangisi olurdu.

• Bana büyük ekranlı full donanımlı bir Kuga'nın iç mekan fotosunu çekebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayaer07 -- 21 Mayıs 2015; 17:44:59 >
  • bir aracla kac km yol yapiyorsunuzda tanidiginizi iddia ediyorsunuz ? Icine binmis olmakla o araci tanimismi oluyorsunuz ?.. cok ilginc

• @legolas4121

Hocam her türlü focus tabiki. Direksiyonu bile yeter Focus demem için. Adamlar çok güzel yapmış direksiyonu, köpük gibi direksiyon hiç yormuyor tuttukça tutasın geliyor :D Bu arada 1.6 dizel 125 beygir focus çok güzel gidiyor. Dizel araca göre oldukça iyi seviyede bu kadarını beklemezdim Focustan gerçekten başarılı

@kayaer07

Hocam bir daha ki kullanışımda detaylı bir şekilde fotoğraf çekerim

@lazminator

Tabi ki uzun yol kullanmıyorum fakat artısı/eksisi ve aracın genel olarak performansını/özelliklerini yeteri kadar biliyorum. Çok bildiğimi de iddia etmem zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.