Şimdi Ara

Sıfır Fussion hakkında ki önerileriniz Dizel ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fussion ağırlığı 1162 kg motor 1.4 Tdci 68 BG

Sizce nasıl bir alet?

Yol tutuş , performans, yerden yüksekliği diğer rakiplerine göre 5 cm fazla bu nasıl etkiler?

Fiyatı rakiplerine göre uygun. 2 bin lira kadar.

Bilgilerinizi paylaşırsanız memnu olurum

• Performans olarak yetersiz bir araç bunu söyleyebilirim.

İktisatlı bir motor.

Bir de gördüğüm kadarıyla "Yeni Fusion" ile ilgili bir söylenti de yok..

İyi karar verin derim..
  • fusion alınmaz bence.tasarım olarak berbat.ayrıca piyasa hiç görmedim.
  • üretimden kalktı kalkacak fiesta varken neden fusion düşünüyosunuz .
  • bagaj hacmi fazla oldugu için :D

Kaiser senin önereceğin model varmıdır?

Clio grand tour mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

fusion alınmaz bence.tasarım olarak berbat.ayrıca piyasa hiç görmedim.

Tasarım olarak berbat mı ? Hiç piyasada görmedin mi ?

Kardeş sen nerede yaşıyorsun ? Şırnak'da mı ?
  • güzellik görecelidir.ama kibrit kutusu gibi.
     Sıfır Fussion hakkında ki önerileriniz Dizel ?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni diyolar ama çıktığından beri bir değişiklik görmedim :D
  • Benimde hoşuma gidiyor ama her muhabbeti açıldığında "son sahibi olursun" söylemlerine de tav oluyorum...
  • Diğer açtığınız başlığada yazdım.İllaki bu aracı alacaksanız 1.6 tdci modelini alın.1.4 dizelini tavsiye etmem.Aracın artıları klasik ford üstünlüğü direksiyon ve şanzıman.Bunun dışında kullanımı hantal araç kendini çok ağır hissettiriyor.Fren performansı iyi değil.Yol tutuşu kesinlikle note gibi iyi değil.Bagaj eşiği alçak ve yükleme rahat.Ağır yük atmaya elverişli bir araç yere çökmüyor.Yalnız eski toroslar gibi yüklü olduğu zaman önü fazla havaya kalkıyor.Yerden yüksekliği rahatlık sağlıyor.Süspansiyonlar çok sert değil ama dingil mesafesi kısa ve tekerlekler büyük olduğu için fazla sallanıyor.Fordların yol tutuş artısını bu araçta bulamazsınız.Dizel alacaksanız benim önerim yakıt ve performansı çok dengeli olan 1.5 dci motorlu bir araç almanız.
    Bence imkanınız varsa Clio grandtour ve fusionu yol tutuş ve motor özellikleri açısından test edin farkı göreceksiniz
    Bunun dışında çok memnun olduğum nissan note aracımıda kesinlikle tavsiye ederim.

• note teşekkürler.Acelem şundan kendi arabamı sattım connect 90 bg ve şimdi bir yere yıkılmam gerekiyor.:D

Aslında haklısın dediğin gibi grandtour hoş alet ve daha oturaklı görünüyor. Fussion a göre. ancak tabii

1.5 dci 85 bg liği 32.800 fussion metalık tdci 1.4 68 bg 30.200 fiyat aldım. 2.600 bi fark var.

Fussion nun 1.6 tdci sürdüm 90bg fazla tatmin almamıştım 2008 modeldi Kalkış, fren mesafesi etc. ,buna

ragmen Connect ayrı bir zevk veriyordu. ağır olmasına rağmen kalkış hızlanış duruş mesafesi olarak.

Ama ilk connect e bindiğimde de bu ne hantal araba demiştim. Yani anlamadığım kamyonetten inip arabaya

binince tam net kötüydü diyemiyorum iyiydi de diyemiyorum. Fiyat avantajı ve teknoloji avantajı var grand

tour a göre.
  • sarsıntıların hepsini belinde hissetmek istiyorsan dar bir araba istiyorsan fusion alabilirsin. bence baska arabalara yönel derim hiç konforlu bir araç değil
  • Yeni fusion 2012 de geliyor...
  • Fusion üretimi geçenlerde sonlandı.
    Fusionda en üst donanımı da alsan arka camlar çevirmeli..Elektrikli arka cam opsiyon değil veya üst donanımda da yok . 2 bin TL için alınmaz bence..

2011de tanıtılacak yeni modelde fusion adı kullanılmayacak, B-max olacak deniyor.
  • 68 bg araba mı olur yaw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

68 bg araba mı olur yaw?

1.4 68Bg 170Nm torklu gereksiz bir motor.

170 bile değilmiş, 160Nm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_yavuz -- 23 Eylül 2010; 17:27:06 >
  • Ben olsam 1.3 corsa alırdım.
  • clio grand tour 1.5 dCi 85 bg Extrem modeline karar kıldı babam ve annem :D benim fussion , note önerilerime rağmen

yarın pazarlık atacağız hayırlısı. 32.500 diyolar biz 31.000 verdik. burası kayseri her şey olur.

adam abi seni arayacam dedi bekliyoruz
    :D

bu arada fiyat iyi mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  • kardeşim bu arabayı tahminen 2 ay kullanabildi

bizim orada çambaşı yaylası var kardeşim anne baba ve kardeşi ve eşiyle yaylaya çıkmaya kalkmış çok rampada yok öyle ahım şahım..

araç oracıkta kalmış ve stopa zorlamış kardeşim sinir küpü,birde gelirken kartal bunu sollamamışmı yan yana gelmişler kartal kopup gitmiş..

çekişi haricinde kusur bulamadığım tipte ekonomik ama düşündürücü biz dizele göre çok zayıf bir güç dengesi var hem hp hem tork olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat335

clio grand tour 1.5 dCi 85 bg Extrem modeline karar kıldı babam ve annem :D benim fussion , note önerilerime rağmen

yarın pazarlık atacağız hayırlısı. 32.500 diyolar biz 31.000 verdik. burası kayseri her şey olur.

adam abi seni arayacam dedi bekliyoruz
    :D

bu arada fiyat iyi mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Daha iyi bir seçim olur. 1.5 dCi iyi bir motor. 85HP 200Nm tork olması lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.