kıskançlık hasetlik bu toplumun kanında var. en çok neden passat/golf sattı. hata olasılıgı diğer markalara göre daha fazla. |
Sıfır golf 8 ile yaşadığım sorunlar (4. sayfa)
-
-
Egea kaç yıldır her sene en çok satan otomobil, aynı arıza resimlerini çevirip çevirip koyuyordun buraya egea sürekli arıza yapiyor diye, şimdi neymiş golf çok satınca arıza olasılığı fazla oluyormuş
E tabi getze biniyorken dediğin gibi kıskançlık hasetlik vs vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
egea araba mı. egea ile golf aynı cümlede kullanılacak iki araç değil.
-
Hee aynen
Keşke Egea arıza fotoları paylaşırkende böyle düşünebilseydin. Yine Egea için de EBS Danışmanlık çok satan Egea fotosu atıp, "çok sattığı için, hata olasılıgı diğer markalara göre daha fazla." diyebilseydin.
Bu tabi diğer markalarda çıkan arıza için de geçerli.
-
arabanın direksiyonu göçüyor.
aracın gaz pedalı kopuyor.
yahu atla eşek kıylaslanır mı ?
-
İki yüzlülük bunu gerektirir
Vw alacaksam 1.5 TSI harici hiçbir motorunu almam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de millete ahkâm kesmiyorlar mı, çok komik oluyor
Aküden olma ihtimali yüksem
Egea'nın pedalı kopsa iyi, motoru kopup kaldırımdakilerin üstüne fırladı. Öyle kaliteli bir araçtır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 yıl olmus bu arabaya noldu ?
benim golfum 60bin de yolda kaldı 48v hatası nedeniyle 1 aydır serviste .. sonumu merak ediyorum da
-
Konu sahibi üstte açıklama yapmış geçmiö mesajları okuyabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
golf 8 aracım 2021 model 39 bin km de önce 48 walt hatası verdi sonra tahrik hatası sonra 12 walt hatası verdi şanzıman arızası dedi stop etti ve fsm köprüsünde kaldım. Doğuş otoya teslim ettim süreci sizlerle paylaşacağım. Birkaç uzman kişi ile görüştüm akü şarz alternatörü diye bir parça arızası var akü şarz olmadığından motor sanzıman tahrik hatası vererek araç kendini koruma latına alıyor gibi cevaplar geldi.
-
Bu sorunlar aküden oluyor genelde. Güncel Vag araçlarında akü erken bitiyor sanırım, çevremde birçok kişinin başına geldi ve değiştikden sonra sorun yaşamadılar bir daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X