Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sıfır icon megane/trendx focus vs. 2. El boş paket d segment araç karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce 2020 malyajsız sıfır icon paket magane mı ya da trend x paket sıfır focus mu yoksa 5 yaşında max 40.000 kmde passat, mondeo, insignia mı? Tabi saydığım d segment araçlar boş paketler. Tüm araçlar otomatik vites bu arada. Ne dersiniz? İkinci el özellikle d segment araçlar masraf açarsa ciddi sıkıntı yaratabileceğini düşündüğümden kararsız kaldım. Yoksa her türlü d segment seçerim de…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Megane iyidir ama Mondeo da güzel Siz bence önce segmente karar verin sonra araç bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Mondeo passata göre misal olarak daha dolu donanımda lakin o nasıl stepne bagajı öldürmüş. 420 lt hacim düşündürmüyor değil tabi bir de 2. Elin çok yavaş olması gözümü korkutuyor. Ama içlerinde sanırım en konforlusu da bu araç. Bilemiyorum işin içinde çok değişken var.

• D segment araçların masraf açtığı zaman sıkıntı yaratacağı tamamen şehir efsanesi, masraflar C segmenti ile hemen hemen aynı. (Diğer bir efsane de 1400 kg C segmenti modeli çeken motorun 1500 kg D segmenti modele gelince "o motor o kasayı çekmez" olarak sınıflandırılmasıdır.)

Soruya cevabım ise, tertemiz, düşük km'li, tabiri caizse sıfırdan farksız bir araç bulunabilecekse kesinlikle D segmenti olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 7 Eylül 2021; 23:57:11 >
  • Focus

• 5 yaşında 40.000 gitmiş araçla, sıfır aracı nasıl bir tutabilirsin? Arada segment farkı da öyle abartı değil yani biri Audi A7 diğeri A3 falan değil. İlla ki konfor farkı olur ama öyle devasa farklar olmaz. Sıfır icon paket megane alınır. Icon pakette oldukça dolu ve tatmin edici özellikler bulursun. Focus şu an ticari araç tipli ve içi dar keyif vermeyen bir araç. Focus HB ST-line olsa yine hadi belki dersin, trend x nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: neoplan08

Mondeo passata göre misal olarak daha dolu donanımda lakin o nasıl stepne bagajı öldürmüş. 420 lt hacim düşündürmüyor değil tabi bir de 2. Elin çok yavaş olması gözümü korkutuyor. Ama içlerinde sanırım en konforlusu da bu araç. Bilemiyorum işin içinde çok değişken var.

Talisman da bakabilirsiniz çok güzel arabadır. Mondeo evet 2. Eli bir tık daha ağır ama alırken satmayı düşünmemek gerek diye düşünüyorum, passat ben önermem. D ve C segment arasında yürütme masrafı olarak çok fark olacağını sanmam, Focus almayın hele hele Trend X kesssinlikle almayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle sıfır icon megane olurdu tercihim. Yeni yenidir, c segment olsa bile.

• Megane akar

• Bu tamamen size kalmış zevk meselesi yoksa Symbolde sizi bir yerden bir yere götürüyor , yeni kasa ile Mondeo ile Megane kıyas edilemez , Mondeo konfor güvenlik sağlamlık yol tutuş vs vs her konuda 1 değil 2 gömlek üstündür

• Test surusu yapin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Talisman piyasada nispeten daha az dolaştığı için bütçeye uygun fazla araba bulunamıyor maalesef. Passata esasen ben de mesafeliyim, insignia biraz daha ağır basıyor gibi.

• Herkese cevapları için teşekkür ederim, genelde dolu paket megane denmiş. Aslında sıfır alıp rahatına bakmak en iyisi ama işte 280 ila 290 bin bandına çıkınca sıfır eco elegance civic te bulunabiliyor ya da işte d segment araçlar da bulunabiliyor. Yani seçenek çoğaldıkça kararsızlıkta artıyor. Her zaman araba alamadığımız için insan bu tarz son kurşunlarını en verimli şekilde kullanmak istiyor. Özellikle mondeo ve insignia konusunda kararsızım, mondeonun titanium paketleri bulunabiliyor. İnsignia da dolu bir araç ya da yukarıda bir arkadaşın dediği gibi 40000 km kullanılmış aracın macerasına girmeden megane alıp akmak lazım. Başka araç önerilerine de açığım bu arada. Teşekkürler tekrar…

• Kafa karıştıracak bir durum yok. Megane, kafa net bir şekilde alınır. Arkadaşım İnsignia yı sattı ÖTV indirimden Focus Trend X aldı. Kafan karışacaksa Megane mi Focus mu almalıyım olmalı.

• wolfien W kullanıcısına yanıt
    Aynı motoru astra J de manuel insignia B de otomatik kullanmıştım , ağırlıklar hemen hemen aynıydı
    Lastik ölçüleri insignia da daha büyüktü
    Yakıt aynıydı

• parker48 kullanıcısına yanıt
    Sadece bu kıyastan bakarsak zaten dolu megane bu versusu alır tabi aralarında 20 bin civarı fark var. Aslında bu noktaya gelmem şöyle oldu. Sıfır 2021 megane joy comfort paketine yazılmaya çalışırken sarı sitede makyajsız kasa yani 2020 model icon paketlerileri gördüm. Tabi arada 30 40 bin fark var. O zaman da biraz daha bütçeyi zorlayıp dolusunu alayım daha iyi olur dedim. Ne de olsa makyajla beraber megane da aman aman değişiklik olmadı ki ayrıntısını bilmeyen biri gelse hangisi makyajlı onu bile anlayamaz. Ama işte bütçeyi arttırınca seçenekler de arttı.

• Ben olsam o listeye bide skoda superb eklerdim öyle düşünürdüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.