Şimdi Ara

SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
253
Cevap
1
Favori
9.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüketici mahkemesine gidin. Sizin aracınızın aynısından temin etmeleri gerekir bence.

Gerçi arızayı gidermişler ama bilemedim şu an kafam karıştı.

En iyisi siz tüketici mahkemesine başvurmadan önce oradakilerle bir görüşün.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 25 Ocak 2014; 22:14:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Servis aracta yazili olarak sorun olmadigini belirtmis ise arac suan bosa yatiyor.gidin alin binin.yoksa muhtemel servis bir sure sonra yatma parasi isteyecek.aku yuzunden araba iade edilmez.

Servis aracın aküsü arızalıydı ve değiştirildi diye rapor verdi. Araç 2012 model ben 2013 Aralık ta satın aldım. 06.01.2014 te de teslim ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanocal

76.000 TL kredi çektim. 24 ay taksitle ödeyeceğim.

Araçtan soğumak şu, araç 1 yıl beklemiş serviste ve marka VOLVO ve bu işin yetkili kişileri sistem ile böyle bir şey söylerken ben nasıl alayım bu aracı. Bir akü arızası için kapımın önünde 2,5 saat uğraşılmaz, ben de otomotiv sektöründe çalışıyorum.

Volvo ile sorun yaşayan birçok arkadaşımız oldu, Volvo her ne kadar kaliteli bir markaysa Volvo Türkiye'de o kadar rezalet bir şekilde işliyor. Yetkili Satıcı ile alım sırasında küfür yiyen bile oldu, bunlarda olayın beşeri yanları. Zaten siz de otomotiv sektöründe olduğuna göre ne derece hata yaptıklarının farkındasınız, adamlarda doğru düzgün Stok Yönetim Sistemi bile yok.

• Anlamadığım trilyonları araba bayiliğine gömecek kadar akıllılar ama 1 aydan fazla yatan arabalara akü takviyesi yapacağınıza neden aküleri sökmezsiniz ?

Alan adamın sizin yüzünüzden strese giriyo olcak iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatan haini Spartacus -- 25 Ocak 2014; 22:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında ki konu başlıkları:

Sibop kapağı eksik olan sıfır araba aldım. Araçtan soğudun iade etmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

Anlamadığım trilyonları araba bayiliğine gömecek kadar akıllılar ama 1 aydan fazla yatan arabalara akü takviyesi yapacağınız yerde neden aküleri sökmezler ?

Alan adamın sizin yüzünüzden strese giriyo olcak iş değil.

Volvo nun sloganı şu şekilde:

VOLVO İLE İLKLERİ YAŞAYIN

hakkatten doğruymuş.

Arkadaşlar şu an 2014 model araba yok daha dolasıyla ya 2012 ya da 2013 model almak zorundaydım. Bu aracın donanımları yüksek olduğundan tercih ettim.

kredi faizi dahil yaklaşık 105.000 TL para çıktı cebimden ve bunun %80 i kredi.

Ben aracı alırdım diyenlere soruyorum bu aracı size bu şekilde satmak istesem ve başıma böyle bir olay geldi desem bana inanır mısınız, ilk gün akü arızası yapıyor araç desem, yoksa aklınıza başka bir şey gelir ve başka bir araç mı bakarsınız!

• o kadar yatan bir araba akü sorunu yaşatabilir normal hocam hiç sallamayı kullanın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

Yakında ki konu başlıkları:

Sibop kapağı eksik olan sıfır araba aldım. Araçtan soğudun iade etmek istiyorum.

Arkadaşlar,

Otomotiv sektöründe üretimde çalışanlar bilir, ürettiğiniz bir parçada hata varsa ve bu parça araca takılmışsa, çıkan her türlü maliyet tedarikçiye fatura edilir, ben bir firmaya 2 adet arızalı aracın fabrikadan getirildiğini biliyorum, firma aracın bedellerinin yanı sıra ayrıca bir sürü ceza ödedi.

Asıl benim öğrenmek istediğim şu, başına benim olayımda olduğu gibi bir olay gelen var mı, akünün arızalı olması üründe bir ayıp mıdır, mahkeme yoluna gidilirse nasıl sonuçlanır?
  • quote:

Araçtan soğumak şu, araç 1 yıl beklemiş showroomda ve marka VOLVO ve bu işin yetkili kişileri sistem ile böyle bir şey söylerken ben nasıl alayım bu aracı. Bir akü arızası için kapımın önünde 2,5 saat uğraşılmaz, ben de otomotiv sektöründe çalışıyorum.

Otomotiv sektöründe çalışıyorsunuz madem neden bir akü arızasını bu kadar büyütüyorsunuz?
    Aracınızın aküsü arıza yapmasaydı 2 ya da 3 sene sonra bir soğuk sabahta yine çalışmayacak. Ne var ki bunda? Altı üstü bir akü yani. 120 Tl'ye zibil her yerde. Ha deseniz ki marş yaptım yatak sardı, yolda giderken vites kutusu kilitledi falan. 18 gündür arabayı bir aküden dolayı servise terk etmişsiniz. O kadar da para yani. Yazık. Akü için dava mı açacaksınız ya da araç mı değiştireceksiniz? Akü sarf malzemesinden sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 25 Ocak 2014; 22:33:25 >

• O kadar yattıktan sonra çalıştırıp eve getirince, yavrucak kaçırıldığını falan zannetti herhalde ve kendi ABSORBE ederek korumaya aldı.
    Yazık yaw, yapmayın bunu yavrucaklara!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Araçtan soğumak şu, araç 1 yıl beklemiş showroomda ve marka VOLVO ve bu işin yetkili kişileri sistem ile böyle bir şey söylerken ben nasıl alayım bu aracı. Bir akü arızası için kapımın önünde 2,5 saat uğraşılmaz, ben de otomotiv sektöründe çalışıyorum.

Otomotiv sektöründe çalışıyorsunuz madem neden bir akü arızasını bu kadar büyütüyorsunuz?
    Aracınızın aküsü arıza yapmasaydı 2 ya da 3 sene sonra bir soğuk sabahta yine çalışmayacak. Ne var ki bunda? Altı üstü bir akü yani. 120 Tl'ye zibil her yerde. Ha deseniz ki marş yaptım yatak sardı, yolda giderken vites kutusu kilitledi falan. 18 gündür arabayı bir aküden dolayı servise terk etmişsiniz. O kadar da para yani. Yazık. Akü için dava mı açacaksınız ya da araç mı değiştireceksiniz? Akü sarf malzemesinden sayılır.

Cep telefonunun kutudan sarji az cikmasi gibi bisey bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun şanssızlık olmuş, dediğiniz gibi bir akü için bu kadar serviste olmaz araç belkide daha detaylı arızaları mevcut bilemezsiniz, şu saatten sonra bence fazladan 5 bine falan ikna edip 2013 modelini alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

O kadar yattıktan sonra çalıştırıp eve getirince, yavrucak kaçırıldığını falan zannetti herhalde ve kendi ABSORBE ederek korumaya aldı.

Arkadaşlar,
    Benzer olaylar sizlerin de başına gelebilir, ben sadece benim konumu paylaşıp olası olaylarda başkalarına da yol gösterebileceğini düşündüm. 5 TL çorba alıp içinden kıl çıkınca, ne var insan kılı bende de var deyip içiyor musunuz, yoksa yenisi mi istiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Geçmiş olsun şanssızlık olmuş, dediğiniz gibi bir akü için bu kadar serviste olmaz araç belkide daha detaylı arızaları mevcut bilemezsiniz, şu saatten sonra bence fazladan 5 bine falan ikna edip 2013 modelini alın derim.

Üste 9.800 TL istedikleri araçta benim araçta olan 5.000 TL civarındaki body kit yok, bu bedeli çıkınca kalan miktarı ödemeyi teklif ettim ancak kabul etmediler. Hepsini öde diyorlar.

Bakalım Avukatım ile serviste bilirkişi ile mahkeme tarafından rapor tutturacağız, daha sonra hukuki süreç başlayacak.

Alo tüketici 175 ayrıca Tüketici Hakem Heyeteni aradım İzmir'de, hepsi ya aynı özellikte yeni araç ya da para iadesi diyorlar.

Bakalım hayırlısı ne ise o olsun.
  • 9800 çok para yahu, geçmiş olsun hocam
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Problem de bu zaten, ben akünün arızalı olduğuna inanmıyorum. Evimin önüne gelen servis aracın bilgisayar sistemine sürekli program attı, formatladı tekrar attı, akü ile 2,5 saat uğraşılmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

O kadar yattıktan sonra çalıştırıp eve getirince, yavrucak kaçırıldığını falan zannetti herhalde ve kendi ABSORBE ederek korumaya aldı.

Arkadaşlar,
    Benzer olaylar sizlerin de başına gelebilir, ben sadece benim konumu paylaşıp olası olaylarda başkalarına da yol gösterebileceğini düşündüm. 5 TL çorba alıp içinden kıl çıkınca, ne var insan kılı bende de var deyip içiyor musunuz, yoksa yenisi mi istiyorsunuz.

Mesajımın ciddiye alınacak bir tarafı yoktu bence

• 24 ay vadeli 76.000 tl kredi nedir yahu.. sonra niye golf 80.000, benzin 5,5, mazot 5 tl oldu.. az bile yapiyolar gerçekten.
  • Benimde hanıma aldığım Golf 7 33.km de arıza yapmıştı. Akaryakıt yüksek basınç pompası değişti. Üstüne 25.000 km yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Doğuştan beklemezdim ama isterseniz değişelim demişlerdi ama değişecek parçanın çok büyük bir şey olmaması sebebiyle değişim için uğraşmadım.
  • quote:

Problem de bu zaten, ben akünün arızalı olduğuna inanmıyorum. Evimin önüne gelen servis aracın bilgisayar sistemine sürekli program attı, formatladı tekrar attı, akü ile 2,5 saat uğraşılmaz.

biz bir akü yüzünden otomatik şanjıman indirip dağıtıp topladık arkadaşım. Keşke seninkisi gibi yazılım falan atsaydık :) 2.5 ay uğraştık ZF20 vites kutusuyla çözeceğiz diye. Araba 4 gün çalışmasa bile tek marş ile sabahları çalışıyordu. Aküyü değiştirince arızada bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 25 Ocak 2014; 22:55:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.