Şimdi Ara

SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
253
Cevap
1
Favori
9.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam akuden ziyade servisin tutumuna takilmis. basit bir aku icin araci dagitmalari ornegin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla aracınızda hiç bir sıkıntı yok. Akü sadece 2 yıl kadar beklemiş bayi de bunu kontrol etmeden size vermiş.

Soğudum ettim bunları geçmek lazım ama umarım bayinin başını ağrıtırsınızda akılları başına gelir.

Sizin aracı değiştirme nedeniniz sanırım onca kişi önünde "rezil olup" sonucunda aynı arabaya binmek istememeniz.

Avukat, tüketici mahkemesi zaten çoktan işleme başlamışsınız fakat tekrarlıyorum davayı da kaybedebilirsiniz. Akü aracın ayıplı mal olarak kabul edilmesinde sayılır mı bilemiyorum.

Eğer ki davayı kazanırsanız paranızı geri alın başka bir markadan araç alın.

Saygılar.
  • bu ulkede her seye supheyle yaklasacaksin yoksa basina ne gelecegi belli olmaz
    eger servis degisim teklifinde bulunduysa bunun altinda bisey vardir yoksa akunun bitmesiyle arabanin calismamasi ayri seyler
    aku bitikse arkadas bunu anlamaz miydi sizce ya da arabanizin akusu bitse anlamayacak misiniz
    eger arkadas arabayi almaya giderse kagit imzalatacaklar araci sorunsuz teslim aldim diye ve o andan itibaren butun haklari kaybolacak
    100 km veya 1000 km sonra bir sorun ciksa bu sefer servisin bu arkadasi tanimayacagi belli ornekleri zaten cok var
    bi servis bakim icin bi dunya para isterken o bakimda gereksiz bircok control yapiyor yatmis arabanin aku olcumunu mu yapmayacak
    zaten 100 bin vermissiniz istedikleri parayi verin ve ust modelini alin yada para iadesi isteyin ama sakin o arabayi teslim almayin
    ileride sorun cikarma ihtimali bile insani tedirgin eder huzursuz olursunuz onemli olan sizin icinizin rahat olmasi
  • hakanocal kullanıcısına yanıt
    Beyfendi bence boşuna endişelenme yapmışsınız . Telaş edilecek yada araçtan soğuyacak hiç bir şekilde sıkıntı yok aracınızda . Aracınız 2012 model olduğundan dolayı akünün zayıflamış olduğu belli ... Burada 2 farklı hata var onlarda önemsiz.

araç belli ki 2012 den beri akü kutup başları sökülmeden araçta tutulmuş. bu yüzdende akü aşırı zayıflamış. alternatörde hem araca yeterli gücü verip hemde aküyü sarz edemediği için çalışmama sıkıntısı olmuş. Ve vovolarda şöyle bir yazılım olayı var.

akü sökülmeden önce belli bir miktar kontak kapalı iken beklenmesi gerekiyor. Bunun sebebinide önceki sayfada bir arkadaşımız yazmış. yoksa yazılım bir şekilde hata algılıyor ve araç kendini koruma moduna alıyor. çok saçma ama bütün yeni volvolarda var bu olay .

2. sorun ise size gelen yol yardım ekibinin ilk önce yanlarındaki yedek akü yada takviye yapmadan aracı söküp takması olmuş sizin tabirinizle.

aracınız anlattığınız durumlara göre gayet sorunsuz bir araç imkanınız var ise sıfır bir akü alıp yolunuza devam edin ...

aküde ise imkanınız var ise VARTA tercih edin.

güle güle sorunsuz bir şekilde kullanın aracınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 26 Ocak 2014; 6:59:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

Kredisiz nakit aldıysanız, aracı fatura fiyatına devir edin bayiye Volvo maceranızı şimdilik noktalayın

kim fatura fiyatından alcak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Volvo'nun yaptigi ayip. 2013 model olani da ayni fiyattan vermek zorunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Araci kabul etmeyeceginizi bildirin. Yeni sifir başka bir arac isteyin. Başka yapilacak birsey yok. Tüketici kanununa gore ayipli ürünleri yenisiyle değiştirmek zorundalar.

aynı fikirdeyim, değişim isteyin; yapmamakta diretirlerse sağlam bir yer bulup aracın arızasını belgeletin bu şekilde elinizde sağlam delil olur. elinizde araca dair belge olduktan sonra yapmak durumunda kalacaklardır.
    bir de şu yönü var; değişim yerine para iadeside yapabilirler, bu seferde o parayla aynı aracı alamazsınız; dolar euro bu seviyelerdeyken.

• Depoda yatmış bir araç bence gayet normal akü ölmesi siz aracınızı alın binin bence

• bu saatten sonra o arabayı düzgün kullansan bile içinde bir eksiklik hissi olur.

5bin tl ye anlaşın 2013 modelini versinler.
  • Alın binin diyen arkadaşları anlamıyorum araba ilk günden arıza verince araç sahibi araçtan bir defa soğumuş sizce gönül rahatlığı ile binebilecekmi o araca her saniye acaba birşey olucakmı korkusuyla bir araç sürülmez.9xxx tl için pazarlığa oturun bence 2013 modelini alın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byazem -- 26 Ocak 2014; 8:59:32 >
  • Kendi kendinize resmen bahane uretiyorsunuz suanda. Yok corbadan tvden irnek veriyorsunuz. Corbani bes bin bakimina sokuyor musun ? Tvni aldiginda altinci ayda usta sunun yagini suyunu degistirelim diyor musun ? Arac sifir garantili akusunde problem varmis degistirmisler. Alin binin gezin yani 100 bin lira para vermissiniz yatiriyorsunuz arabayi. Alin gezin baktiniz baska bir problem cikti bu bir ay icinde vs alin basiniza calin diyin volana. Ama akuyu degistirmisler bir problem yok su an icin siz aman istememde istemem diye tuttirmussunuz. 2014 yilinda 2012 model araba alirsaniz olabilecek seyler bunlar. Aku yag su filtreler sonucta araclarin kisa omurlu sarf malzemeleri. Ben sizin yerinizde olsam aldigim gun yagini suyunu degistirirdim asil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illest -- 26 Ocak 2014; 9:09:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

garantiyi 4 seneye uzatmalarını isteyin bence

Aynen ben olsam bunu isterdim. Mis gibi dolu body kitli araba almisim daha ucuza, simdi niye gidip bosuna cirkinine bineyim allah askina.

• Hala daha "akü yüzünden arabadan mı soğulur" diyenler var. Sıkıntı zaten arkadaşın olayın aküyla alakalı olduğuna inanmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu Volvo'nun yaptigi ayip. 2013 model olani da ayni fiyattan vermek zorunda.

Umarim oyle yaparlar.

• Türkiye işte ya. Hakların olmadığı ülke.

Geçmiş olsun
  • dunya kadar para saymis neredeyse adami doveceksiniz. birakinda biraz soz hakki olsun.

gecen yil lg led tv aldim bulutlanma sorunu farkettim ertesi gun aradim geldiler gunduz vakti heryer aydinlik ''hani abi nerde bulutlanma'' diyorlar. tekrar aksam geldiler, abi biz bunu alalim serviste kontrol edelim geri getirelim dediler vermedim. degisim icin serviste ariza tespiti gerekiyormus. bu ariza degil uretim hatasi dedim, kusura bakmayin hicbirsey yapamayiz dediler. dinsizin hakkindan imansiz gelir; servisi akrabam olan hakem heyeti calisanina arattim, ertesi gun kapima sifir tv ile geldiler..

hakkinizi her turlu arayin hocam.
  • Fiyatta pazarlık edip alın yeni modeli. Bu şekilde o arabaya huzurla binilmez. Araba 2012 model... Bir yıl hem yatmış hem showroomda millet yüzbin kere inmiş binmiş. Hani 10 gün showroomda kalmış olsa bir derece...
    Bir de uzun süre yatan arabadan çekinin. İleride sıkıntı yaşatabilir.
    Usta diye gelen adama da şaşırdım.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    O aracın sorunu fazla 2 senede kimse almamış bizim arkadaş 90 küsür para vermiş ne diyelim?

• FrozenFlame F kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık

• Avatarınızdaki lab/golden sizin mi?

Çok güzel bir köpek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.