Şimdi Ara

SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
9.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen abi ya. Milleti anlamıyorum. Basit bi mp3 player al ilk 7 günde arıza verirse iade yada yenisiyle değişme hakkın var.Bazı mağazalar arızalı olmasa bile sırf müşteri memnuniyeti adına keyfi iadeyi bile kabul ediyor ilk 7 günde. Bu arkadaş aracı bayiden alıp çıktığı ilk gün arıza yaşamış; niye yasal olarak iade yada muaidiliyle değişme hakkını kullanmak varken tamirle uğraşsın? İster akü ister silecek olsun, arıza arızadır.
  • O sizin dusunceniz...ama ben yilda 200 arac satiyorum ve bu konuya yabanci degilim.
    Sadece bir aku yuzunden kesinlikle vermezler...
    O zaman aracin sahibi gitsin bakalim mahkemeye ve hepimiz gorelim yeni arac veriyorlar mi diye?
    Forumda da kanitlanmis olur bu konu artik...

Not : Arac sahibi yanlis anlamasin ama arac guzelce tamir edildikten sonra neden rahatsiz olur ki?
  • iyi günler,

her sıfır araç sorunsuz olacak diye bir kural yok.. Volvo ya da başka bir marka.. sonuçta akü sarf malzemesidir. ama aracın motorunda şanzımanında, boyasında sorun olsa başka.. bir de hemen hemen günümüzde tüm araçlar el freni dahil elektronik neredeyse.. o kadar çok elektrikli parça var ki akünün su koyuvermesi çok normal. ama bu yazdıklarım sadece akü için geçerli

karoser,motor şanzıman gibi parçalar için değil... 9800 tl istenmesi ise gülünç git 150-200 tl para ver sıfır akü al tak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

24 ay vadeli 76.000 tl kredi nedir yahu.. sonra niye golf 80.000, benzin 5,5, mazot 5 tl oldu.. az bile yapiyolar gerçekten.

+1

Bazı ekonomi dergilerinin makalelerine göre; alınacak araç şahsın bir yıllık gelirinden fazla olamazmış. (!)

Ama gelin görün ki bizim ülkemizde geçerli değil bu. İnsanlar sırf araba uğruna ev için çekilecek krediyi çekiyorlar. Mustahak bize artsın fiyatlar. Yeni yeni zamlar gelsin. Passat'lar 180, Cliolar 80, S60'lar 150 olsun... Ne de olsa krediyle alabiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

24 ay vadeli 76.000 tl kredi nedir yahu.. sonra niye golf 80.000, benzin 5,5, mazot 5 tl oldu.. az bile yapiyolar gerçekten.

+1

Bazı ekonomi dergilerinin makalelerine göre; alınacak araç şahsın bir yıllık gelirinden fazla olamazmış. (!)

Ama gelin görün ki bizim ülkemizde geçerli değil bu. İnsanlar sırf araba uğruna ev için çekilecek krediyi çekiyorlar. Mustahak bize artsın fiyatlar. Yeni yeni zamlar gelsin. Passat'lar 180, Cliolar 80, S60'lar 150 olsun... Ne de olsa krediyle alabiliyoruz.

12 taksitle her turlu esya aliniyorda 24 taksitle araba neden alinmasin. Adamin geliri varki cekmis 76 bini. Ayda 3500 civari bir rakam. Geliri olmayan adam boyle bir kredi cekemez. Sizi gorende 60 ay kredi cekmis memur maasiyla oduyor sanacak. Bi sacmalamayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 26 Ocak 2014; 13:03:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bu konu vw ile ilgili olsa suraya ne yorumlar gelirdi. Otomobil genel ahalisi ikiyuzludur, marka fanatigidir, fanboydur, nefretcidir.

• hekimoglu78 kullanıcısına yanıt
    Hiç binemedim ki performansı göreyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanocal

Araç 1 yıldır serviste yatmıyor ben yazım hatası yapmışım, aracı 06.01.2014 te aldım 07.01.2014. 34 km sonra arıza yaptı. Yaklaşık 18 gündür serviste araç.

Arkadaşlar Volcar bana akünün kontrol edildiğini ve hiç bir problem olmadığını aracı teslim etmeden önce yazılı olarak bildirdi zaten.

Servis sorumlusunun ARAÇ BİLİNMEYEN Bİr NEDENDEN DOLAYI KENDİNİ ABSORBE ETMİŞ yani kilitlemiş demeye getirdi, demesi benim kafamı karıştırdı, konu akü ise 07.01.2014 tarihinde ben aynı araç ile nasıl servise gidebildim.

9.800 ver 2013 al tabi durumun musaitse ama o aracı alma
  • quote:

Hiç binemedim ki performansı göreyim.

Hakan bey ,

Maalesef volvo markası ülkemizde hak ettiği değeri göremiyor. Bunun en önemli sebeplerinden biri servis ağının azlığı ve mevcut olanların ise çözüm odaklı çalışmıyor olmaları. Özellikle izmir deki satış noktasına birkaç kez gitmişliğim var. Henüz müşteri olmadan dahi ilgisizliği hissettiriyor maalesef. Gerçi izmir için sadece volvo ile sınırlı değil benzeri audi ve bmw de de mevcut.

Bu kısmı bir kenara bırakırsak eğer, sanırım sizin aracınız bir süre garajda kaldığı için şarj edilmedi ve böyle bir sorun meydana geldi. En azından arabayı serviste yatırmak yerine yeni akü takılmasını sağlayarak teslim alabilirsiniz. Sonuçta arıza düşünülenden daha büyük ise değişim hakkınız baki olacaktır tahmin ediyorum. Bu şekilde anlaşıp teslim alır ve kullanmaya başlardım ben olsaydım.

Bu forumda maalesef, marka fanatiklerinden tutun hayatlarını başka insanların gelir seviyesini tespit etmeye adayan yazarlar dolu.

Aracınız hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar para verip 2,5 - 3 yıl beklemiş araç almayı içime sindiremezdim ben. Yazık gerçekten şu halkımıza. Başkaları neredeyse yarı fiyatına en yenisine binsin bizde daha pahalı ödeyip daha eskisine binelim.
  • 9,800 tlye bir araba daha alıp arkasına bağlardınız

geçmiş olsun, olur arada böyle problemler. eğer sorun aküdeyse değiştirmişler zaten

gidip alın binin aracınıza. ama şimdi 94 BİN TL Veripte insan problem yaşayınca, haliyla içine sinmiyor.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkürler. Bu zamanda kimse kimsenin sorunlarını pek dinlemez ama vakit ayırıp aklınızdan, gönlünüzden geçenleri paylaştınız hepiniz sağ olun.

İnsan başına geleceği bilse evden dışarı çıkmaz, ben de 38 yaşımda bir hayalimi gerçekleştirmek istedim. Bütçeme uygun olan bu aracı tercih ettim, tüm ödemelerimi zamanında yaptım ve karşılığında beklentim aldığım otomobili mutlu ve huzurlu bir şekilde kullanmaktı ama olmadı.

Volcar'ın teklif ettiği ve üstüne 9.800 TL istediği araç için yapabilecekleri en son rakamı bekleyeceğim yarın, indirim yapmazlarsa arabamı servisten alıp bineceğim. Koskoca Arkas Volcar ile mücadeleye kimin gücü yeter.

Allah sizin başınıza böyle bir şey getirmesin gerçekten can sıkıcı ve moral bozucu.

Hepinize tekrar teşekkürler....
     SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkürler. Bu zamanda kimse kimsenin sorunlarını pek dinlemez ama vakit ayırıp aklınızdan, gönlünüzden geçenleri paylaştınız hepiniz sağ olun.

İnsan başına geleceği bilse evden dışarı çıkmaz, ben de 38 yaşımda bir hayalimi gerçekleştirmek istedim. Bütçeme uygun olan bu aracı tercih ettim, tüm ödemelerimi zamanında yaptım ve karşılığında beklentim aldığım otomobili mutlu ve huzurlu bir şekilde kullanmaktı ama olmadı.

Volcar'ın teklif ettiği ve üstüne 9.800 TL istediği araç için yapabilecekleri en son rakamı bekleyeceğim yarın, indirim yapmazlarsa arabamı servisten alıp bineceğim. Koskoca Arkas Volcar ile mücadeleye kimin gücü yeter.

Allah sizin başınıza böyle bir şey getirmesin gerçekten can sıkıcı ve moral bozucu.

SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI

Ben olsam üzerine farkı koyar yenisini alırdım;) para yoksada sorun değil akü problemi olmadı başka arıza çıkarsa o zaman yenisi için uğraşırsın umarım sizin yaşınızda bende alırım o arabayı

• Hayırlısı olsun. 6000den fazla vermeyin bence yeni model için, sorun gerçekten sadece akü ise uzun zaman ugraatirmaz su anki aracınız da sizi. Sogutmayin kendinizi bu kadar özenerek almışken.

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam ; Volcar Arkas ile kim başedebilir diye düşünmeyin. Hukuk'a olan güvenimiz hepimizin sarsilmis durumda ama ne olursa olsun o kadar da kolay işler değil tüketiciyi 100.000tl'lik bir araçta madur etmek. Forumda 3 görüş ağırlık kazanmış durumda gördüğünüz üzere. Sorun sadece akü ise alip keyifle kullanmak, iade için mahkeme süreci veya fark ödeyerek yeni modeli almak. Fikirden fikir doğar. Sorun sadece akü ise ve akü değişerek çözülecegine inanıyorsanız aracı alınca keyfinize bakın gerisini bosverin. Ancak içinizde ufacık bir şüphe dahi varsa 2013 Model veya yakın zamana kadar ülkemizde olacak 2014 Modeller için pazarlık yapın. Varsın Body Kit olmasın. Sizi madur etmeden Model Yılı fiyat farkına araç değişimi yapacaklarsa yenisi için OK. verin. En kötü Sulh en iyi mahkeme kararından daha iyidir. Yeni model yıllı aracı ileride satarken de belirli tutarda üst rakama satacaksiniz. Ayrıca makyaj gören S60'lar gerçekten daha elit ve şık duruyor. Bence tüm pazarlık kozunuzu yeni model için yönlendirin. Siz kararlı olunca servis de tek ihtimale yogunlasacaktir.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi ilk önce 2013 modeli üste para ödeyerek almaya çalışacağım olmazsa aracı servisten alıp binmeye devam edeceğim.
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam anladığım kadarıyla servisteki aracınızda çok önemli bir problem yoktu ve sorun giderilmiş. Ancak başınıza gelen durum belkide size bir fırsat sundu siz istemedende olsa. 9.800TL fark ile makyajlı ve bir yaş daha genç bir araç teklif edilmesi de fena bir seçenek değil. Kendinize şu soruyu sorun bence. Teklif ettikleri 2013 model makyajlı kasa araç ile 2012 model aracım ve üzerine 9.800TL fark ödeyerek takasa girmek mantıklı mı? Cevabınız "Evet" mi ya da ödeyeceğiniz fark ne kadara düşerse cevabınız "Evet"e dönüşecek. Buna göre mantığınıza ve kalbinize uygun gelen en doğru kararı siz vereceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Bir akü için servisin absorbe tabirini kullanması ve birçok parçayı sökmesi beni işkillendirirdi açıkçası.Kendim arabanın en ufak bir kısmının bile oynanmamasını isteyen biriyim.Arabanın bir sürü yerinin takılmasını sevmem.Ama yine de siz bilirsiniz.Eğer arabada herhangi bir sorun yoksa ve kesinlikle akğden kaynaklandığından eminseniz binilebilir.

Elinizde hangi arızalar için değişim istenir bir liste varsa paylaşın. Akü aracın fonksiyonel bir parçasıdır. Öyle fonksiyonel ki şu an her marka araçta her şey artık elektronik tabanlı, elektrik olmadan hiç bir şey çalışmıyor. Sanki aracın bir sileceği eksik diyormuşum gibi olayı hafife almanız garip.
  • smucuk kullanıcısına yanıt
    Bana teklif edilen aracı daha göremedim, şu an Volvo stokunda araç, sadece genel donanım bilgileri bana sunuldu, aracın döşemesi ne renk onu bile bilmiyorum, görmeden bir araca evet demek ne kadar mantıklı bilemiyorum, içine binmeden görmeden, dokunmadan.

Şartlarımı zorlayıp içime sinen bir otomobili tercih edeceğim sanırım, eğer olmazsa aracı servisten almaktan başka şansım yok, 18 gündür araç beklemekte, bir de servis kira bedeli falan ödemeyim.
  • Aslında firma da dava ile uğraşmak istemez bence.2 yıl ek garanti isteseniz 2+2 4 yıl garanti olsa ve/veya garanti boyunca ücretsiz bakım talep etseniz;mevcut araçla içinizi rahatlatacak ek birşeyler talep etmek bence en mantıklisi.Allah kazasız belasiz binmek nasip etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.