Şimdi Ara

SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
9.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CThirty

Belli bir süre yatan araçta akünün bitmesi çok normal. 2012 model araç almış arkadaş, akü belkide bir süre daha eskiydi. Marş motoru çok fazla elektrik çektiği için akünün gücü yetmemiş olabilir. Bana olay normal gibi geldi ancak servisten gelen elemanın nasıl ilk akla gelcek şey olan aküyü halletmek yerine aracı söküp takmasını anlayamadım.

Beni böyle düşünmeye iten olay bu. Sonuçta aküde sıkıntı varsa göstergeler ve dijital aksam sapıtmaya başlar. Ayrıca bu araçta akü'nün durumu belirten bir şey yok mu ?. Benim eski broadweyde bile akü ışığı vardı ve o yanmaya başlayınca anlıyordum ki akünün ömrü bitmeye başlamış. 1 aya kalmadan da zaten marş basmıyordu...
    Her Neyse Ben olsam Volvodan soğur ve paramı geri isterdim. Ha fiyatlar arttı evet ama ikinci el fiyatları daha artmadı. Daha güzel bir araç alabilir o paraya

• hocam geçmiş olsun. gerçekten sıkıntılı durum anlattığınızdan ve yorumlardan çıkardığım sonuç:
    akü falan hikaye çünkü gelen elemen aptal değil mutlaka ölçmüştür sonuç alamamış
    yeni teklif edilen araçla aldığınız araç arasında fiyat farkı yüksek ve yeni aracı oldukça uygun teklif ettilerse başka şeyler aramak lazım . mesela araç daha önce satılıp geri geldiyse nerden bileceksiniz vs. çünkü araç en az 2 yıllık

naçizane tavsiyem ne yapıp edip yeni aracı al eskisine bulaşma
  • Arac en az 1 sene yatmis 2012 model aldim diyorsunuz bu kadar uzun sure yatan aracta sikintilar cikabilir en basta almakla hata yapmissiniz zaten. Degistirtmeye calisin araci bir daha da 1 yil yatmis arac almayin kesinlikle. Arac 2013 model olsa akudur bir sorun yoktur dert etmeyin derdim ama 1 sene yatmis aracta parcalar sikinti cikarabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

Otomobil satışı yapan Show Room larda çalışanlar bilir. Bu araçların aküleri ve diğer kontrolleri her hafta yapılır ve rapor edilir. Eksikler varsa giderilir.

Sizin tırdan inen sıfır diye aldığınız araç bile son kullanıcıya satılmadan önce tekrardan bazı kontrollerden geçer.

Zaten Volcar firması da bana bu kontrollerin yapıldığını, ölçüm sonuçlarının gayet normal olduğunu ben aracı almadan önce söyled ve yazılı olarak mail atmıştı,

Sağlam denilen akünün aynı gün arıza vermesi garip, ya kontrol edilen cihaz hatalı ölçüm yapıyor ya da başka bir şey var.

Lütfen aşağıdaki linkte bulunan vidoyu izleyin.

Servis görevlisi akü dolsun diye gaza son kuvvetle basıyor, bu kadar yüksek rpm de yeni araç kullanılmaz ama ne yapacaksın olanlar oldu.

https://www.dropbox.com/sh/6b1r9xvi6bfhope/2JeiIo_LNj/Video%206.01.2014%2018%2046%2056.mov

Açıkçası pişmanım Volvo aldığıma.

Reklamlarda gördüğümde hep hayalimin arabasıydı ama şimdi tamamen değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanocal -- 26 Ocak 2014; 19:21:55 >

• En kotusude hayallerin yikilmasi

• hakanocal kullanıcısına yanıt
    Aldığınız malı iade edip paranızı geri alın. Buna hakkınız var.
  • Linkteki benzer konuyu bir okuyun isterseniz, arkadaş sıfır arabada sizin gibi problem yaşamış ve mahkemeye vermiş 2 yıl sürmüş ve kazanmış, ellerinde aynı model olmadığı için üst modelini vermişler, eski aracada iki yıl binmeye devam etmiş.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15275&KW=mahkeme&PN=1&title=yorumsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

Linkteki benzer konuyu bir okuyun isterseniz, arkadaş sıfır arabada sizin gibi problem yaşamış ve mahkemeye vermiş 2 yıl sürmüş ve kazanmış, ellerinde aynı model olmadığı için üst modelini vermişler, eski aracada iki yıl binmeye devam etmiş.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15275&KW=mahkeme&PN=1&title=yorumsuz

Böyle bir kaç kişi daha var üstüne düşüp avukat tutan bunu başarıyor..

• hakanocal kullanıcısına yanıt
    Para iadesi teklif edilmedi mi size?
  • İnşallah, tırdan düşen, showroomda sağı solu kapıya bacaya sürtülen ve tamir edilmiş olan; ya da test aracından km sıfırlanarak çıkarılan bir araba değildir.

İçini kaçırmak gibi olmasın ama
  • Otomotiv sektöründe çalışıp 80 000 kredi 20 000 nakit ile araç almışsanız başta hata yapmışsınız bence aracı kullanın sektörünüzü değiştirin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akü voltaj düşüklüğü araç beyni üzerinde yazılımsal olarak anlık yada bir süreliğine farklı arızılar oluşmasına sebep olabiliyor.Buradaki en büyük sorun eğitimsiz yetkili servisin araca kapınızın önünde müdahale etmesi.

Maddi olarak servisin teklifini kabul edemiyorsanız aracınızdaki arıza ile ilgili bir rapor ile aracı teslim alın yolunuza devam edin derim.
  • 100 bine yakın bir fiyata sıfır araba alıp evin önünde dağıtılması hiç iyi olmamış bence haklısınız usta diye geçinen dangalaklar arabaya her dokunduğunda bi yerlerini lekeliyorlar denizli batıda kasap dolu giden aracı lekeliyorlar sıfır arabalara bence daha fazla özen gösterilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 26 Ocak 2014; 23:26:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonata007dr

Otomotiv sektöründe çalışıp 80 000 kredi 20 000 nakit ile araç almışsanız başta hata yapmışsınız bence aracı kullanın sektörünüzü değiştirin...

Memleket senin gibi işini çok bilenlerle dolu zaten.

Altınım vardı onun yükselmesini bekledim ve yükseldi sattım, krediyi yeniden yapılandırdım zaten.

Ben İstanbul Boğazın'dan bahsediyorum sen maydonoz bahçesindesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Akü voltaj düşüklüğü araç beyni üzerinde yazılımsal olarak anlık yada bir süreliğine farklı arızılar oluşmasına sebep olabiliyor.Buradaki en büyük sorun eğitimsiz yetkili servisin araca kapınızın önünde müdahale etmesi.

Maddi olarak servisin teklifini kabul edemiyorsanız aracınızdaki arıza ile ilgili bir rapor ile aracı teslim alın yolunuza devam edin derim.

Arkadaşlar,

Tekrar belirtiyorum bu araç bana teslim edilmeden önce aküsü yağı filtreleri vs her türlü kontrolü yapıldı, araç bana teslim edilirken satış sorumlusu araç özelliklerinden bahsederken araç çalışıyordu, eve geldim problem yok, 1 saat kapının önünde bekledi, kilitli araç, aküyü bozacak, bitirecek hiç bir şey yoktu, kapının önüne gelen servis 2,5 saat uğraştı, aküsü bozuk olan bitmiş olan aracın farları yanar mı, yanıyordu ama, Volvo nun her aküsü bittiğinde 2,5 saat uğraşacak mıyız.

Şu 2012 model konusuna gelince, ne yani 2012 veya öncesi araba alamayacak mı insanlar, araçların ömrü 1 yıl mı, 3 milyon kilometre test sürüşü yapan reklamlardaki o araçlar nerede, marsta mı test sürüşü yapıyorlar.

• dobloda bile aku zayiflarsa arac olur olmadik hata vermeye basliyor. yok su arizali yok bu calismiyor falan diye halbuki alakasi yok tek sebeb aku.

usta diye gecinen kisi bir aku icin araci sokup dagitmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

İnşallah, tırdan düşen, showroomda sağı solu kapıya bacaya sürtülen ve tamir edilmiş olan; ya da test aracından km sıfırlanarak çıkarılan bir araba değildir.

İçini kaçırmak gibi olmasın ama

Sağol içime su serptin.

El elin eşeğini türkü çağıra çağıra ararmış....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanocal -- 26 Ocak 2014; 23:51:14 >
  • arkadaşım akü makü farketmez arabayı iade et sıfır araba alıyorsun ve araba ikinci marşta çalışmıyor vallahi bunun tekrar olmayacağını kimse garanti edemez...buradaki arkadaşların çoğu işin dalgasında ama moral bozucu bir durum hiç taviz vermeyin ve satıcı ile net konuşun ben bu arabayı istemiyorum ...

• hocam adınıza üzüldüm. yerinizde olsam iade ederdim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.