Şimdi Ara

SIFIR KİLOMETRE VOLVO S60 İLK GÜN ARIZA YAPTI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
9.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanocal

Benim amacım sağlam bir otomobile binmek. Aldığım araçta meydana gelen arıza beni korkuttu. Sanki alsam binsem yine arıza olacak hissi oluştu içimde.

2013 model için istenen 9800 TL yi ödeyeceğim ve başka aracı alacağım.

Aracın döşeme rengini bekliyorum.

Bugün iş sonuçlanır.

Makyajlı versiyonun sadece görüntüsü bile yeter Her işte hayır vardır. Umarım 2013 model araç da istediğiniz özelliklerde çıkar mevzuyu tatlıya bağlamış olursunuz uğraşmadan. Olabilecek en makul çözüm bu gibi gözüküyordu zaten. Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar volvo turkiye kadar iğrenç bir kurum olamaz keza servisleride öyle başımızdan geçen olayı en efak bir abartma olmadan anlatayım.

2012 mayıs ayında ankara volan volvo dan 2012 model s 60 1.6 drive manuel vites dizel arac aldık.

Arac 2013 eylulde 27000 km deyken ( bu arada 15000 km si rahat sehir dışı) sabah garajdan cıkarken balata sıyırdı volan la beraber değişti.

Volvo turkiyeyi kac kez arayıp derdemizi anlattıysakta her seferinde ilgileniceklerini soylediler ama hic bir dönüs yapmadılar.

Aracı hıc acemı kullanmadı yada aractan 1 kez bile balata kokusu gelmedi.

bizden bu işlemin garantiden olmadığı kullanıcı hatası olduğu ve onarım ücretinin 4500 lira oldugu soylendi zar zor pazarlıkla 3500 indiler en son lanet olsun dedık ve yaptırdık.

Şimdi ise direksiyondaki kornanın oldugu yer oynuyor ayrıca vitesin oradaki konsolda metal kısım kaplaması kaktı 4 aydır incelemedeler daha dönüş yok.

Bundan sonra volvo arabalarına altın serpse nafile bu kadar araclarının arkasında durmayan soyguncu bir firma olamaz doğuş falan yanında halt etmiş şimdi keşke bunu alacağımıza passat alsaydık diyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinimuSS -- 27 Ocak 2014; 15:42:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MinimuSS

Arkadaşlar volvo turkiye kadar iğrenç bir kurum olamaz keza servisleride öyle başımızdan geçen olayı en efak bir abartma olmadan anlatayım.

2012 mayıs ayında ankara volan volvo dan 2012 model s 60 1.6 drive manuel vites dizel arac aldık.

Arac 2013 eylulde 27000 km deyken ( bu arada 15000 km si rahat sehir dışı) sabah garajdan cıkarken balata sıyırdı volan la beraber değişti.

Volvo turkiyeyi kac kez arayıp derdemizi anlattıysakta her seferinde ilgileniceklerini soylediler ama hic bir dönüs yapmadılar.

Aracı hıc acemı kullanmadı yada aractan 1 kez bile balata kokusu gelmedi.

bizden bu işlemin garantiden olmadığı kullanıcı hatası olduğu ve onarım ücretinin 4500 lira oldugu soylendi zar zor pazarlıkla 3500 indiler en son lanet olsun dedık ve yaptırdık.

Şimdi ise direksiyondaki kornanın oldugu yer oynuyor ayrıca vitesin oradaki konsolda metal kısım kaplaması kaktı 4 aydır incelemedeler daha dönüş yok.

Bundan sonra volvo arabalarına altın serpse nafile bu kadar araclarının arkasında durmayan soyguncu bir firma olamaz doğuş falan yanında halt etmiş şimdi keşke bunu alacağımıza passat alsaydık diyoruz.

Hocam alacaksaniz mercedes alın.
    Adamlar eski arabalarina bile o kadar çok sahip çıkıyorlarki aklım şaştı

• Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle hepinize değerli yorumlarınız, katkılarınız için çok teşekkür ederim.

Bugün Volcar ile anlaşma sağladık. 7.500 TL daha ödeme yaptım ve 2013 Model Volvo S60 aldım. Araç bana 94.800 + 7.500 = 102.300 TL ye geldi.

1 haftaya kadar aracı teslim edecekler.

Gelişmelerden haberdar ederim.

Stresli günler sona erdi nihayetinde, karşılıklı atılan adımlar problemi çözdü, her şeye rağmen, Volcar'a teşekkürler.
  • rezalet bir olay. bu işin peşini bırakmayın. volvo'nun genel merkezine hatta yurtdışındaki yerlere kadar mail gönderin.

bir de görevlinin yaptığı da ayrı bir terbiyesizlik. hani evin elektrikleri bozulur. kadın işi bilmez elektrikçiyi çağırır. adam çaktırmadan sigortayı kaldırıp enerji regülatörünün sensörü bozulmuş diyip 50 papeli cukkalar ya. görevlinin ki de o hesap. absorbe etmek diye çocuk kandırıyor sanki terbiyesiz
  • Buda demek oluyor sorun sadece akü değilmiş.Hakan bey güle güle kullanan yeni arabanizi kazasiz belasiz inşallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Buda demek oluyor sorun sadece akü değilmiş.Hakan bey güle güle kullanan yeni arabanizi kazasiz belasiz inşallah...

Allah daha iyisini sizlere nasip etsin.

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün Volcar ile anlaşma sağladık. 7.500 TL daha ödeme yaptım ve 2013 Model Volvo S60 aldım. Araç bana 94.800 + 7.500 = 102.300 TL ye geldi.

Stresli günler sona erdi nihayetinde, karşılıklı atılan adımlar problemi çözdü, her şeye rağmen, Volcar'a teşekkürler.

Sizi bilmem ama benim içime çok sindi bu çözüm. Bir laf vardır "sen rezil olacağına paran rezil olsun" diye. 7.500tl ekstra ödemenin hakkını verecek bir çözüm oldu. Dövizin patladigi dolayisiyla araç fiyatlarının uçmaya başladığı bir dönemde fazla uğraştirmadan sonuca gitmek güzel oldu. Allah keyifle, sağlıkla ve bu kez sorunsuzca iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Geçmiş olsun.

Volcar'ın bu davranışı da diğer firmalara örnek olsun.

• Yeni aracınız hayırlı olsun şimdiden..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en mantiklisini yapmissiniz. makyajli kasa ve 2013. sorunsuz bir sekilde kullanmaniz dilegiyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Vallahi billahi yemin ederim ki kendim araba almış kadar sevindim. Güle güle kullan ve sorun yaşamaman dileklerimle. Bu daha iyi oldu.

• Demekki tek sorun yaşayan biz değilmişiz.

Ocak'ın ikinci haftası teslim aldığımız 2013 model V40, 15 km yol yapılıp parkedildikten sonra, tekrar çalışmadı. Yol yardımı her şeye bakmasına rağmen sorunu bulamadı. Aynı gece araç servise çekildi. Sonraki gün Volvo'dan Saha Mühendisi geldi ve arızayı tespit etti. Aracın beyni aynı gün değiştirildi baştan yazılım yüklendi. Şimdilik bir sorun yok.
  • quote:

quote:

Buda demek oluyor sorun sadece akü değilmiş.Hakan bey güle güle kullanan yeni arabanizi kazasiz belasiz inşallah...

Ahhh ahhh nerde o günler hakan bey elimizdekinin idamesini zor sagliyoruz rüyamizda göremeyiz biz Volvoyu

• Yeni aracınızı sevdiklerinizle güle güle kullanın. Meselenin tatlıya bağlanmış olması beni mutlu etti.
    Olay Volvo Cars Türkiye'ye bildirildi mi bilmiyorum ama Volcar üzerine düşeni yapmış. İki gündür Volvoya sallayanların çıkıp iki kelime bişey yazsınlar bir zahmet.
    Bakıyorum hızını alamayıp daha da olayın peşini bırakma diyenler var. Ne bekliyordunuz merak ediyorum?

Hata ne Volvonun ne de Volcarın. Hata benim, hata bizim. Yani hiç bişey bilmediğimiz halde herşeyi bildiğimizi zanneden bizlerin hatası. Bizden biri olan kendisine usta diyen servis elemanının hatası.
    Allah kimseye böylesi sorunlar yaşatmasın.

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

İlk marşın videosunu isteriz
  • Geçmiş olsun hocam,üzücü durum tabi hayal kırıklığı.bir abimizde Ford araç almıştı,bir kaç yerde Boya sorunu ve koltuk kılıfında delik çıkmıştı.mahkemeye verdi iki yıl uğraştı(çünkü kıl olmuştu Ford 'a)en sınunda aldığı modelin bir üst modelini aldı,yani mahkemeyi kazandı.diğer araca bindiğide yanına kar kaldı.

• Gecmis olsun, yanlis anlamayin ama bence neyseki arac sorun cikarmis boyle daha bile hayirli olmus . Volvo'da kendine yakisani yapmis. Volvonun eskiden oldukca kotu olan satis sonrasi hizmetlerinde yenilige gittigi soyleniyordu bence sizin yasadiginiz durum bu yeniligin basariya ulastiginin bir gostergesi

• quote:

quote:

quote:

Ahhh ahhh nerde o günler hakan bey elimizdekinin idamesini zor sagliyoruz rüyamizda göremeyiz biz Volvoyu

Arkadaşlar,

Hepinize çok teşekkürler, yorumlarınız yönlendirmeniz için, insan konuştukça paylaştıkça daha farklı fikirlerle yeni pencereler açabiliyor.

Bugün Volcar gerekli önemi gösterdi ve 7.500 TL üste para ödedim ve aracım 1,5 hafta içerisinde elimde olacak Allah izin verirse.

Tayfun Bey,

Benim babam işçi annem ev hanımı, 5 kardeşiz, hepimiz okuduk, bu arabayı çalışarak aldım.

Allah sizlere, herkese daha güzelleri nasip etsin, kazasız belasız.

İzmir'deyseniz aracımla 1 gün istediğiniz gibi gezebilirsiniz ailenizle.

Gönüller bir olsun....

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

İlk marşın videosunu isteriz

Araç gelince fotoları göndereceğim ayrıca performans vs bilgileri de ileteceğim sizlere.

• quote:

quote:

quote:

Ne içli yazdın öyle hocam.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.