Şimdi Ara

sıfır km 407 millesim / corolla dizel ? Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir akrabam araba alacak, dizel istiyor, başta Corolla Dizel 1.4 D-4D Comfort Extra 47,450 TL olan aracı düşünüyordu, ancak fiyatının yakın olması sebebiyle bir üst sınıf olan 407 dizel millesim modelini de düşünmeye başladı ve kararsız kaldı. donanım olarak 407 daha dolu 7 inç ekran bluetooth telefon kiti bile var, performansta da 407 daha güçlü, ama kasası eskidi biraz, ne dersiniz, yorumlanızı bekliyorum..

• 407 daha iyi bir seçim olur.sonuçta corolla ile farklı segmentteler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

407 daha iyi bir seçim olur.sonuçta corolla ile farklı segmentteler...
    508 kaçtan çıkacak acaba bu arada opelde insigniayı 51 bine kadar veriyolarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

508 kaçtan çıkacak acaba bu arada opelde insigniayı 51 bine kadar veriyolarmış

Alıntıları Göster
    Corolla'ya o paraları verenlere acıyorum. Tabi ki 407.
    Kalite ve performans uçurumu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Corolla'ya o paraları verenlere acıyorum. Tabi ki 407.
    Kalite ve performans uçurumu var.

Alıntıları Göster
    407 Diyorum Sonuçta Farklı Segment arabaları aralarında malzeme kalitesi işçilik performans farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bvlgarı

407 Diyorum Sonuçta Farklı Segment arabaları aralarında malzeme kalitesi işçilik performans farkı var.

Alıntıları Göster
    407 tabiki de.
    Corolla ile mukayese bile edilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi platonn -- 3 Aralık 2010; 14:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonn

407 tabiki de.
    Corolla ile mukayese bile edilmez

Alıntıları Göster
    toyotanın sağlamlığına güvenerek toyota diyorum..peformansın önemı varsa tabı 407.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNreal_9

toyotanın sağlamlığına güvenerek toyota diyorum..peformansın önemı varsa tabı 407.

Alıntıları Göster
    Corollaya o para ne diye verilirki .
  • quote:

Alıntıları Göster
    corolla bir kasa daha değiştirdiği zaman 407 ile kayasa belki girebilir.Fransız araçlarını sevmem ama hakkınıda yemem ortalık corolla kaynıyor 407de kendini daha iyi hissedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G7*

corolla bir kasa daha değiştirdiği zaman 407 ile kayasa belki girebilir.Fransız araçlarını sevmem ama hakkınıda yemem ortalık corolla kaynıyor 407de kendini daha iyi hissedersin.

Alıntıları Göster
    corollaya o para neden verilir bilirmisin cunkı toyota katmassak araya corollanın kendısı bir marka o yuzden o para verilir corollaya.
  • quote:

corollaya o para neden verilir bilirmisin cunkı toyota katmassak araya corollanın kendısı bir marka o yuzden o para verilir corollaya.

yazık oldu güzel yorumlarına adminler az sonra acımadan hunharca silecekler hesabını.

neyse bu karşılaştırmada toyota mutlak kaybeden. belki yakıt tüketimi ile kurtarır ama aradaki fark çok az dizel oldukları için. 407 alınır güzel güzel binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

quote:

yazık oldu güzel yorumlarına adminler az sonra acımadan hunharca silecekler hesabını.

neyse bu karşılaştırmada toyota mutlak kaybeden. belki yakıt tüketimi ile kurtarır ama aradaki fark çok az dizel oldukları için. 407 alınır güzel güzel binilir.

Alıntıları Göster
    canları sağolsun :) dediğim gibi ben hala arkasındayım konustuklarımın..corolla baslı basına bır marka yakıt, sağlamlık,2.el değer kaybı olarak 407 den ustun..performans, kullanılan malzeme olarakda 407.

• quote:

canları sağolsun :) dediğim gibi ben hala arkasındayım konustuklarımın..corolla baslı basına bır marka yakıt, sağlamlık,2.el değer kaybı olarak 407 den ustun..performans, kullanılan malzeme olarakda 407.

Alıntıları Göster
    Iyi oluyor arada böyle değişik ve çarpıcı yorumlar, foruma renk geliyor valla donanım-gösteriş-heybet-performans-kalite vb. Peugeot ağır basıyor.. tek sorun fransız önyargısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Iyi oluyor arada böyle değişik ve çarpıcı yorumlar, foruma renk geliyor valla donanım-gösteriş-heybet-performans-kalite vb. Peugeot ağır basıyor.. tek sorun fransız önyargısı

Alıntıları Göster
    mukayese kabul etmez! yanıt çok kolay: gidip iki araca da bayilerde araçları çalıştırmadan şöyle bir oturulsa cevap kendiliğinden gelecektir. farz edelim ki iki araç da aynı olsun. aradaki donanım ve motor hacmi farkını koysan 407 donanımlı ve motorlu olan öne çıkacak zaten. kaldı ki burada kasa, konfor, prestij vs. farkları var. ama ilginç olan nasıl oluyor da corolla dizel manuel ile 407 aynı fiyata satılıyor? bunu açıklamak isteyen var mı?

• quote:

Alıntıları Göster
    @Janjan
    arkadasım;renk gelıyor derken burda kımse yakıt, sağlamlık, 2. el de değer kaybı , konusunda 407 nın ustun oldugunu savunamaz benımde savunduklarım bunlar.fransızlara karsı olan ön yargının sebebınıde az cok herkez bılır boş yargı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uNreal_9 -- 3 Aralık 2010; 20:24:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prescription

mukayese kabul etmez! yanıt çok kolay: gidip iki araca da bayilerde araçları çalıştırmadan şöyle bir oturulsa cevap kendiliğinden gelecektir. farz edelim ki iki araç da aynı olsun. aradaki donanım ve motor hacmi farkını koysan 407 donanımlı ve motorlu olan öne çıkacak zaten. kaldı ki burada kasa, konfor, prestij vs. farkları var. ama ilginç olan nasıl oluyor da corolla dizel manuel ile 407 aynı fiyata satılıyor? bunu açıklamak isteyen var mı?

Alıntıları Göster
    Görünümü için 407 alırım. Masrafı çıkarsa da katlanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Görünümü için 407 alırım. Masrafı çıkarsa da katlanırım.

Alıntıları Göster
    içine bindiğiniz de ayrıcalıklı oldugunuzu hissettiren hangisiyse o
    Corolla'da golf gibi kaliteli sınıfının en cok satan aracları ama ülkemizde ikisinde de makul donanımları
    ekleyince d sınıfı araclara yaklasıyor fiyatları

• quote:

@Janjan
    arkadasım;renk gelıyor derken burda kımse yakıt, sağlamlık, 2. el de değer kaybı , konusunda 407 nın ustun oldugunu savunamaz benımde savunduklarım bunlar.fransızlara karsı olan ön yargının sebebınıde az cok herkez bılır boş yargı değil.

sayın uNreal_9 arkadaşım,

ben zaten alman aracı kullanıyorum, ne fransızla nede japonla işim olmaz ama ikisini de boşverin bomboş Golf alın diyecek kadar da fanatik değilim, ancak bu tarz bir karşılaştırma yapıldı mı da Corollayı öne çıkarmak biraz anlamsız değil mi? Toyota da kalite fışkırmıyor affedersiniz..
  • quote:

quote:

@Janjan

sayın uNreal_9 arkadaşım,

ben zaten alman aracı kullanıyorum, ne fransızla nede japonla işim olmaz ama ikisini de boşverin bomboş Golf alın diyecek kadar da fanatik değilim, ancak bu tarz bir karşılaştırma yapıldı mı da Corollayı öne çıkarmak biraz anlamsız değil mi? Toyota da kalite fışkırmıyor affedersiniz..

Alıntıları Göster
    407
    +1 sınıf
    +20 beygir

aynı fiyata bir alternatif göstermek gerekirse:
    Skoda Octavia Ambiente 1.6 TDI CR 105 HP DSG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 4 Aralık 2010; 8:35:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

407
    +1 sınıf
    +20 beygir

aynı fiyata bir alternatif göstermek gerekirse:
    Skoda Octavia Ambiente 1.6 TDI CR 105 HP DSG

Alıntıları Göster
    407 o paralara en iyi seçenek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.