Şimdi Ara

Sıfır km aracın motorunda macun neden olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
3
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2018 model 1.6 life toyota corolla aracımı alalı 4 gün oluyor, aracı aldığımdan bu yana oldukça memnunum lakin sevinçten bazı şeyleri kontrol etmeyi es geçtik, motor gibi..

Ben bugün aracımın motorunu açtığımda bu görüntü ile karşılaştım yani oldukça çirkin ve saçma sapan bir anlamı olduğunu düşündüğüm şu çelik macun görüntüsü gerçekten çok canımı sıktı. Ben kendim makine bölümünden mezunum kaynakta yaptım macunda sürdüm ve bunun sebebini tek şeye yorumladım saçma sapan kaynakları, saçma sapan şekilde kapatmak için kullanıldığını düşünüyorum. Tabiki böyle bir iddia'da bulunmadan sizlere sormak ve yeni kasa corolla sahibi insanların araçlarına rica edip bakacağım. Eğer diğer araçlarda böyle bir durum yoksa ozaman hakkımızda hayırlısı. Herneyse sizden öğrenmek istediğim 2014 sonrası corolla araçlarınızda hiç bir şekilde böyle bir macun şeklinde doğru düzgün zımparalanmamış çok çirkin bir görüntü sizin araçlarınızda var mı ? ve bu olay motorun dört bir yanında var, bagaj da var kısacası çok canımı sıktı size zahmet bir kontrol edip bana dönebilir misiniz ? Teşekkür ederim.

• meges o, her arabada vardır, durum normal. aracınız hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diatta1903

meges o, her arabada vardır, durum normal. aracınız hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sıkıntı yok gayet normal aracınız.

Bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Bayiler şuan liste fiyatı altına düşmüyorlar. Galericiler 69-70den topladılar. Siz kaça aldınız. Şu an uygun fiyat veren var mı acaba bildiğiniz? Niyetlendik ama alamıyoruz şuan yine zam gelecek dedi bayi daha bugün.

• içiniz rahat etmesi için aldığınız bayiye veya farklı bir bayiye gidip durumu anlatın oradaki bir araca bakın aynısı varsa sıkıntı yok zaten

bende araç aldığımda marşpiyelde göçük gibi girintiler ve arabanın atlında kablo sarkıyor gibiydi rahatsız olup bayiye gittiğimde diğer araçları kontrol ettiğim de aynısı olduğunu gördüm rahatladım sorun var mı yok mu anlamanın en temiz yolu bu şekilde
  • Hocam senin arabayı pertten toplamışlar 60 vereyim sat bana

Şaka bir yana çoğu araçta aynı durumla karşılaştım gayet normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam korkmayın durumunuz normal ,sahibi olduğum bütün araçlarda vardı onu nedense tamamen pürüzsüz yapamıyorlar araciniz hayırlı olsun güle güle kullanin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi aracımda da açıkta kaynak macunları var ama bu kadar düzensiz değiller.
    Yani kenarlara bulaşma, sağa sola çıkıntı yapmıyorlar. İple çekilmiş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 10 Nisan 2018; 8:57:43 >
  • Başta farklı, farklı düşünceler oluştu ama yorumlarınız sonrası içim rahatladı. Ne kadar her araçta olsada çok çirkin ve amatörce duruyor. Servis ile görüştüm ve 1000 km bakımına geldiğinizde detaylı şekilde inceleriz vs dediler. Yorumlarınız için teşekkürler.
  • chawush kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun İNŞALLAH.

Ben 80.000 TL'ye aldım aracımı hocam içinde 10.1" Multimedya ekranı, geri görüş, arka park sensörü gibi ek aksesuarlar var kimisi pahalı, kimisi ucuza almışsın diyorlar. Çokta önemli değil çünkü aracımdan çok memnunum. Allahım kaza bela vermesin, uzun yıllar boyunca sıkıntısız kullanılacak bir araç. Darısı isteyen herkese İNŞALLAH.
  • UJohnLAue U kullanıcısına yanıt
    Hocam hiz sabitleme ve celik jantta varmi

• Aracınız hayırli uğurlu olsun. Bence işçilik tertemiz.

• highflyeer H kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. İkiside bulunmuyor çelik jant'ı kendim takdırmak istiyorum. 2015 model corollası olan bir arkadaşımız taktırdı ve çok hoşuma gitmişti bu yüzden taktırmak istemedim. Hız sabitleyici istediğim bir özellikti lakin takamadıklarını söylediler, sonradan araştırmalarım sonucu kendimde takmak istemedim ekranda ışığının yanmaması gibi sıkıntılar yüzünden taktırmama kararı aldım çok uzun yapmadığım içinde şimdilik eksikliğini çekmiyorum.
  • lada kalitesi,samaradakini macunları araç ucuz diye var sanardım.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Valla hocam artık iyi birşey diye bakacağız bu gidişle :D Hayırlısı ne diyeyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.