Şimdi Ara

Sıfır Km Opel Astra Nerden Alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kısmet olursa 10 gün sonra Askerliğimi bitirip ilk arabamı almak istiyorum uzun zamandan beri Aklımda Opel Astra var ve uzun zamandır Donanım Haber Forumlarını takip ediyorum..Ve Şimdi bende Yorum almak tecrübe ve önerilerinizden Faydalanmak istedim...

Almak istediğim model;

Opel Astra 1.6 Enjoy Spor Paket 115 hp Makyajlı Kasa

Önerilerinizi Beklediğim Konular

1-)Yakıt tüketimi ortalama ne kadar kullanıcılar olarak memnunmusunuz? Ben yüksek hız performans beklemiyorum 90-100 km hızı pek aşmayı düşünmüyorum..
    2-)Almayı düşündüğüm Model 2007 sizce 2008 modelin çıkmasını beklemelimiyim? Eylül sonu gibi çıkacak diyorlar..
    3-)Arabama 17 inç jant ve lastik taktırmayı düşünüyorum ayrıca camları renkli istiyorum yada filmlettirmeyi düşünüyorum.. bunları serviste mi yoksa dışarıda mı yaptırmalıyım? Marka fiyat servis ve dışarıda yaptıran arkadaşlardan önerilerini bekliyorum..Plazaların bazıları jantları geri almıyorlarmış ben 16 inç jantları aracı alırken değiştirmek istiyorum...
    4-)Aracı istanbul ya da izmirden almayı düşünüyorum Plaka konusunda istediğimiz bir plakayı söyleyip alabiliyormuyuz? Hangi Plazayı önerirsiniz donanım ve fiyat konusunda?

Bu konular'da tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

• Arkadaşlar kimsenin bir fikri yok mu???
  • tek bir konuda fikir beyan edebilirim zira opel astra dan anlamam. 2008 modelinin çıkmasını bekle bence. Üst model her zaman iyidir. İkinci elde arabanı satarken 2007 model diye ilan verdiğini düşün bir de 2008 diye. İnsanlar ay farkına pek bakmaz, kafasında hesap yapar, mesela 2010-2007 = 3 yıllık araba der geçer. Ama eğer yeni model çıkacağı için fiyatlarda ucuzlama olduysa tabi o zmn farklı.
    Bi de ihtiyaç meselesi, eğer çok ihtiyacın varsa arabaya, yani işe gidip gelirken falan lazım oluyosa hemen al geç
  • 2)2008 modelleri beklemen hayrına olacaktır,aracının 2.elde değeri yükselir çok acelen yoksa bekle derim.
    3)Orjinal jantlarını alıp sana aksesuar jantlardan satarlar fakat senin jantını ölü bir fiyata sayıp yeni jantı sana fahiş bir fiyatla satarlar, güvenlikli cam filmi için 600-750 arasında değişen fiyatlar söylüyorlar çok fazla bence değmez dışarda yaptırabilirsin
    4) İstanbulda istediğin plakayı seçmen biraz zor olacaktır, genelde birkaç seriyi kapatıp sıradan veriyorlar, ellerindekilerden birini seçebilirsin
    İstanbulda anadolu yakasında Gedizler, avrupa yakasında Odak tavsiye ederim,fiyat konusunda neredeyse aynı fiyatı verir hepsi ama bu 2sinin servisi ve satış sonrası iyidir.
  • Cam filmleri konusunda yasak var mı? Bu işin esası nedir? Film yaptırmanın trafik cezası var mıdır??

Birde şu jant işini nasıl halledebilirim istanbulda ???anladığım kadarıyla serviste jant değiştirmek hiç karlı değil...

nereyi tavsiye edersiniz jantlar ve film konusunda???

hangi marka jant lastik ve cam filmi?

film yerine renkli cam yaptırsam nasıl olur??

Bilgisi önerisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler hepinize.....
  • cms jant var, türk malı ama güzel. Pek çok firma için üretim yapıyor. internet sitesini bir araştır istersen

http://www.cms.com.tr/
  • Cam filmi ön cama çektirmezsen diğerlerinede orta tonda bir film çektirirsen pek sorun olmaz, polis ceza yazmak isterse yazar filmide söktürür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    2013 HONDA CIVIC FİYAT NASIL ?
    9 yıl önce açıldı
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • odak iyidir
  • Peki bileniniz var mı Camları Renkli alabiliyor muyuz? Ruhsata işleterek yaptıran varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinicem..Fiyat olarak ne kadara mal oluyor ???

Jant işine gelirsek 17 inç Astra'nın yakıt tüketimi çekişi vs... nasıl etkiler?
  • Araç alacaksan 2008 modelleri beklemende fayda var arkadaşlarımızın dediği gibi.

Benzinli almayı bence düşünme.Fazla gezmeyi planlıyorsan Dizel seçenekleride düşün.Dizellerin torkları (çekiş güçleri) benzinli araçlardan en az bir iki kat yüksektir,motorlar (yeni nesil) sessizdir,yakıtı azdır rahat edersin iktisadi açıdan.

Orjinal jantları değiştirisen yakıtın çok artar,tercübe etmiş arkadaşlar bu konuda daha detaylı yazarlar diye düşünüyorum.

Yeni Astra iyi bir seçenek.Ama benzinli otomobil konusunda bence Honda yıda aklından çıkartma.Seçim elbette sizin.Hayırlı olur İnşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 4 Ağustos 2007; 0:17:33 >
  • Dizel konusunda çekincelerim var yoksa ilk aklımda olan dizel astra idi...
    Arıza olduğunda sanırım dizellerde masraf çok yüksek maliyetler gerektiriyormuş..
    Ayrıca rutin bakımlarıda benzinliye göre baya pahalıymış ...
    Ve dizel astraların yokuşta kalkış performansları konusunda pekde iyi yorumlar okumadım forumda...
    Bu ilk arabam olacağından dizel araç tercih etmeyi düşünmüyorum pek aralarında sanırım 2500 ytl lik bir fark var bu fark zaten benim 2 yıl benzinle gezmem için yeterli 2 yıl sonundada yeni kasa astralar çıkıyor diye biliyorum...Honda'ya gelince ne iç ne de dış tasarımı hoşuma gitmiyor beğenenlere saygım var elbet ama bence opel astra çok çok daha güzel bir araç bence...teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.