< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17. sayfa)
-
-
eyvallah hocam çok teşekkürler tavsiye için. Kur yükseliyor gerçekten eskinin motor parasına ekipman alamayacak duruma gidiyoruz. Sonumuz hayrolsun. En Önemlisi kask ve sizin tavsiyenizle yazlık kışlık ayrı mont almak lazım fakat genelde 3 mevsim montlar var. Yarın 1 kasım bakalım stoklar ne durumda pcx te. Alsat camiası 135 lere kadar geriledi.
-
-
Alınmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Motor sürerken tüm ekipmanların tam olması lazım.
Kask, bot, eldiven, dizlik, kol dirsek koruyucu, tam koruyucu destekli mont SCOOTER SÜRSEN DE TAKMAK ZORUNDASIN.
Tam zırhın gerekli olmadığı bir motor düşünülemez.
“125 Cc Scooter sürüyorum kask yeter, eldivene gerek yok” cümlesi ciddi yaralanma hatta ölüme götürür.
Motorsiklet ihmal affetmez.
Kumaş mont işe yaramaz. Tam destekli vücut zırhı 50 cc scooter için bile en güvenli zırhtır.
Spor ayakkabısı ile motor sürülmez. Tam boğazlı bot gerekir.
Bunları öğrenin artık…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 2 Kasım 2023; 13:47:33 >
Saçmalamıyorsun ama bu dediğin pratikte olmuyor maalesef.10 dk yere gidip işini halledicen sonra 10dk yol gidip eve gelicen.Bahsettiğin ekipmanı giy çıkar adamın imanı gevrer.O yüzden kullanılmıyor zaten.Tura çıkıyorsan veya 1.5-2 saatten daha fazla yol gideceksen yapılıyor.İşi bilmediğin belli :) Araç platformlarına benzemez burası.Motor tecrüben yoksa kâğıt üzeri bilgilerle böyle konuşman sana prestij kaybettirir 🙃
Kask konusu ayrı.O kesinlikle karbon olmalı.Bisiklet bile kullansan karbon kask kullanmalısın.Asla parasından kaçmamak lazım be karbon kask almak lazım.
Arabada da ilk aşamada "10 dakikalık yolda da emniyet kemeri takılır mı be gardaş" diyenler çoktu. Zamanla eğitimle birlikte bu kitle azaldı.
Emniyet kemer tokası yerine boş toka takanlarla da, kemeri arkadan takanlarla da, emniyet kemer sesli uyarısını iptal ettirenlerle de mücadelemiz devam ediyor.
Motor öldürür, ölsen iyi de hayatta kalırsan sakat bırakır.
Maalesef ülkemizde parası olmayan motora binmek zorunda kalıyor.
Bilinçlendirme çalışmalarına devam edeceğiz.
10 dakika boyunca 50 cc scooter da kullansan:
- Tam zırh veya sırt + eklem takviyeli hakiki motorcu montu
- dizlik + dirsek koruyucu
- Yaz/kış Kaza anında kolay fırlayan terlik-spor ayakkabısı yerine uzun boğazlı bot
- eklem yerleri destekli hakiki motor eldiveni
ŞART.
-
alınmaz tabi
-
Yav arabadaki emniyet kemeri takmayla motosiklet ekipmanı giyip çıkarmak aynı şey değil.Neyse sen bir motor al da öyle gez bizde takdir edelim. 😂
-
eyvallah hocam sayende kampayayı gördüm samimi duana amiiin diyorum daha bugün honda marmaraya gittim dükkanda 10dan fazla pcx var diyor sana CL250 vereyim onuda plaka çıkarmışlar modifiye yapmışlar yine götürmece. 2564 kişi pcx sırası varmış :))) yaw bu motor bayilerinin hepsi mi çakal be abi....
-
Bu hangi bayi nereden bakabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün bayilerde kampanya var.
Geçen hafta Honda bayisine gittim. Forza sırasındayım. 2.5 aydır forza ve adv 350 gelmediğini söylediler. Diğer motorlar bulunuyor dediler. Özellikle pcx alacak olanlar elden boşa para vermesinler.
-
Liste fiyatına motor satan bayi var mı? Honda ya da Yamaha bayii
pcx için bayi önerebilirmisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulunduğunuz ilde ki bayi ile görüşmekte fayda var. Ben bilgileri Kocaeli bayisi Haldız'dan aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X