Kocaeli bayisi. Msx özel olarak sormadım. Dediğim 2 model dışında pek problem yok gibi konuştu bayi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben Msx geçen ay sordum, Bana türkiyeye birdaha msx gelmeyecek dedi Sakarya yetkili bayisi Honda Ersin Motosiklet. Gidip al satçıdan sıfır buldum aldım bu yamyamlarla mı uğraşıcam.
-
Sıfır Kawasaki Z400 mevcut
Yamaha XSR 125 mevcut
BMW F 900 R mevcut
Liste fiyatından iskonto almak sanırım şu anda zor gözüküyor değil mi ?
Motorsiklet alıp da iskontolu alan var mı ?
-
MSX kaça aldınız ?
Memnun musunuz ? Görüş değerlendirmelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
2. eli en kuvvetli olan marka Honda ve MSX de 2. elde aranan bir model sanırım değil mi ?
-
125liklerde bu piyasada ikinci eli en kuvvetli PCX’tir.Bu net bir şey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende az önce aradım önce Kocaeli ikametgahı olanları bitirip daha sonra kışın il dışını bitireceklermiş. Hondanın akıllı çantası için pcx liste fiyatı+20.000 akıllı çanta için isteniyor bilginize.
-
Aslında gayet iyi fiyat diğer modellerde de stok varmı sorabildiniz mi
malesef sormadım sarı sayfada 140.000 e kadar indiler bi panik havası var kasım gibi bence bayiden bulabilirim gibi geliyor bana.
-
CL 250 nasıl sizce ?
Tutulur mu ?
-
3 ay önce 2023 model henüz 100km.de 110 bin liraya aldım. 3 Ayda zam yemiştir herhalde bu fiyatı baz almayın. 6 Ay öncede 2018 msx sattım oda daha 3 bin km'de 70 bin liraya sattım. Msx'ler hızlıca alınıp satılıyor memnunum.
-
Honda Periyodik Bakımı kaç km de 1 acaba ?
Periyodik bakım kaç tl tutuyor yetkili serviste ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 25 Ekim 2023; 17:44:39 > -
pcx 1000-4000-7000-10000 diye gidiyor bakımları. sistemi değiştirmedilerse. geçen sezon pcx le gezdim
forza 6000-12000-18000 diye gidiyor bakımlar bu sezon forza ile gezdim.
xmax tede 5000 de bir bakım yapılıyor
forza ve xmax her zaman sınırlı ithal edildiği için bu ikisini blmak her zaman zordur. pcx paketçi motoru olduğu için bulmak zordur.
ktm bakın... her zmaan motor var...
ekleme yapayım. forza 6000 bakım 1250 tl tuttu. dün yaptırdım.
hayırdır kaptan otomobilden aradığını bulamayınca motorlaramı sardın ? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabaki -- 27 Ekim 2023; 11:18:34 > -
Motosiklet piyasası da ölü.
Kelepir bir motor düşürebilirsek olabilir.
Honda fiyat listesinden %10 iskonto alabilir miyiz sizce ?
Anladığım kadarıyla 2. eli en kuvvetli markalar Honda > Yamaha > KTM > BMW > Suzuki > Kawasaki
Bunların dışındaki Çin Kore Tayvan mallarından uzak durmak lazım. Başka hangi markalar tutulur ?
-
ktm nin scooter ı yok baktığım kadarıyla ve hondaya göre biraz pahalı ama premium diye sayfasında yazıyor zaten artçı taşımak için bakıyorum dolayısı ile bana gelmez.
-
scooter bazlı söylemedim zaten ktm yi. duke 390 yada adventure 390 güzel giden iyi makinalar.
adventure 250 fiyatı iyidir diğerlerine göre ötv %8 de kaldığı için. vitesli istemeyene xmax ve forza dışında orta halli seçenek pek yok. çin çon ları saymıyorum. premium scooter isteyen T-MAX i kesinlikle değerlendirmeli.
-
bilinen japonlarda 2. eli kuvvetli olan modelleri iskontolu alma ihtimali sıfır. hatta sıfırın alttında :) pcx forza xmax nmax r25 vs...
büyük makinalılar fazla gelmiyor. nadir geldiği için onlardada indirim pek sanmıyorum. bollaştıkça honda dio bi ihtimal indirim yapabilir. çok gelyor çünkü. birde yamaha neos var pahalı olduğu için çok satılmayan. onda belki bi inidrim olabilir.
2019 yılında sıfır xmax almıştım. %8 olan ötv yi devlet sıfırlamıştı. 3000 tl ucuza alacaktım. 27 binden 24 bine indi. motora hemen 1000 tl zam geldi. ben 25 bine aldım. ben aldıktan sonra 2000 tl daha zam geldi. ki ben 40 gün kadar bekledim motoru. parayı motor faturalandığı anda ödediğim için 2. zamdan etkilenmedim.
diyeceğim şu ki devlet motorlarda ötv yi almadığı zaman bile motor yoktu doğru düzgün ortalıkta. honda ve yamahada indirim beklemek hayal bence. ama burası TÜRKİYE . olmaz denen şeyler olabiliyor. bizde mantık pek işlemiyor :))
-
Kendim 125kg’yim.Eşimde 75kg.Ova memlekette yaşıyorum.Araba almaktan vazgeçip PCX aldım.O zaman sezon ortalarıydı ve 165000₺’ye aldım(Full aksesuarlı).Eşime ve kendime ekipman düzdüm.Her şey içinde 200000₺ gibi bir rakama geldi.Yakıt desen kokluyor mübarek.Otopark,yıkama,trafik,ağır masraflar yok.Yağmurlu havada bile korkmadan biniyoruz,ona göre ekipmanımız var.PCX trafikte akıyor,bu konuda sıkıntı çekmiyorum.Artçılı bile sorun olmuyor,artçılı şekilde trafikte 90-95km hızlara çıkabiliyor.Şehir içinde çok kıvrak ve kullanımı bisiklet gibi.Tabi rampalarda biraz bayılıyor ama gitmem demiyor.Artçılı bir şekilde 50km hızla Bolu Dağı’nı çıkabiliyorum.Tabi sollamalarda bazen yetersiz kalabiliyor,bunu bilerek ona göre kullanıyorum.Avantajlarını düşününce bu dezantajlar katlanılabilir oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiligBitig -- 27 Ekim 2023; 12:0:35 >
Eyvallah teşekkür ederim detaylı kullanıcı yorumlarınız için liste fiyatı 120. Ben ikinci el kullanılmamış alsatçıdan 140 a buldum. İnşallah kasım ayında daha da uyguna bulup alıp istanbul trafiğinden artık kurtulmak istiyorum. Benim arabanın sadece baskı balatasına geçen ay 15.000 verdim yeter valla. Yağmurluk ve elcik ve bot kask aldım mı tamam mis.
-
Ekipmanda kesinlikle f/o ürün arama hocam.Kask ve mont en iyisi olsun.Montu Yazlık ve kışlık olarak 2 tane alırsan rahat edersin.Kesinlikle 4 mevsim mont işini görmez.4 mevsim mont yazın terletir kışın üşütür.Ben şimdi yeniden mont bakıyorum.Keşke baştan iyisini alsaydım.
Tam vücut zırhı en iyisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X