Arkadaşlar merhaba. A sınıfı ehliyetim var fakat tecrübem çok yok. Bu yüzden scooter ile başlamak istiyorum. Boyum 1,90 ama kilolu değilim. O yüzden üzerinde çok da kaba durmayacağım, ilk motor olacağı için çok pahalı olmayan ama sorun da yaşatmayacak, tercihen sıfır ya da 1-2 yaşında hangi motoru önerirsiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 6 Eylül 2023; 9:16:57 > |
SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Öncelikle doğruysa doğum gününüz kutlu olsun.
Bende 1.83um .
Bize ayak mesafesi genis Maxi scooter lazim
Yada Hintli Tvs Jupiter gibi orta bütçeli birşey
110cc olanı 54-65.000
125cc olanı 65-75.000
Açıkçası size yakın bayilere giderek görerek hatta koltuğa oturarak karar vermeniz gerek
Motorlar kalite kullanım olarak 3 e ayrılır.
Japonlar : Pahalı ulaşılmaz stokcu çok!! 100.000 ve üstü
Çinliler: Eskiden ucuzdu şuan hiçte öyle değil.35-100.000 arası
Hintliler+Tayvanlılar: Hero-Tvs/Kymco -Sym.
Bence bu guruba bakın 50-100.000 arası.
Gidip sırf güzel görünüyor diye aşağıdakilerden birini sakın almayın!!!;
- Arora
- Küba
- Kral
- Kanuni
- Mondial
- Rks
- Yuki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 6 Eylül 2023; 9:38:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam doğru, çok teşekkür ederim.
Honda'nın PCX 125 modeli hoşuma gidiyor ama o bütçelere çıkabilir miyim bilmiyorum. Bayilerde bulunma, stokçuluk durumu da var sanırım.
Nasıl bir motor sizce?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 6 Eylül 2023; 10:52:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam peki PCX 125'e kalite ve ebat olarak yakın fakat daha uygun fiyatlı ve kolay bulunabilir ne önerirsiniz?
-
Yeni Hero Dash 125 ben Pcx ten geçtim saat gibi motor torklu ve sağlam 11 bin de şuan herhangi bir sıkıntı yaşamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminim1 -- 7 Eylül 2023; 2:49:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Peugeot'un motorları nasıl hocam?
-
Yamaha Tracer 900 GT bayiden liste fiyatına alınabilir mi?Bu motora vuruldum,aşık oldum.
RKS R250 mı CF MOTO 250SR mı sizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saklayabileceğiniz yeriniz varsa ve motoru kullanacağınızı düşünüyorsanız alınır. Çok güzel motor.
-
Bugün bayileri aradım ve sordum.Aa evet Yamaha’nın öyle bir motoru var,görmeyeli baya oldu dedi 😂😂Senede 1-2 tane geliyormuş.
Geçen sene bu zamanlar tanıdık bir honda bayisine forza 250 için adımı yazdırmıştım, 2 ay önce biraz da hatırlı birinden destek alarak 30 bin aksesuar parası farkı vererek teslim aldım, şimdi de diğer evde kullanmak için pcx başvurusunda bulundum bakalım onun için ne kadar beklerim. Yani tanıdık bile olsa bayiden bulmak çok zor, tabi bir de 5 bin liralık aksesuar için 30 bin lira vermek gerekiyor.
-
İlanlarda motor fiyatları düşüyor.Düşmek zorunda zaten.Adam PCX için ülkenin en uygunu acil satılık ve 142000₺ diyor.Sohbet ettiğinizde elimde 100 tane var diyor.Bu adam 180000₺ fiyatlardan buralara düştü.Az daha sabır.Honda 2 aydır motorlara zam yapmıyor.Honda ve Yamaha’dan motor falan almayın.Yakın zamanda kapınızda yatacaklar.Kampanyalar vs başlayacak.Az sabır.
cbr 650r arıyorum 23 0km liste fiyatı. leş honda servisleri telefona bile bakmıyor gidicem cf alacam en sonunda
-
Biraz sabret hocam.Dün bayideyim.Yer gök PCX ve Activa doluydu.Forza 1 tane bile yoktu.Sarı sitede elinde çok sayıda motor olanlar indirimlere başladı.Her ile gönderirim vs yazıyorlar.Yakın zamanda fiyatlar normale dönmekle kalmayacak kampanyalarda başlar.
İnş hocam beklemekteyim
üstat nerde yer gök pcx dolu istanbuldayım. Araçtaki stokçuluk bitti diyorum honda marmaraya yine plak gibi yok üretim az bayilere az geliyor sıra var diyor. Yer gök doluysa bende 120.000 cebimde alıp geçeyim. Üstteki arkadaşın dediği doğru artık iniyorlar ama bayiden yine 120 ye alamıyorum
-
hatta bayiye diyrum ki bak 150 ye sarı sayfaya gideceğine sana gitsin yok diyor avrupadaki bütün bayileri arıyorum sıra var sıra var diyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X