< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (18. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kışın 2. elde paşa paşa pazarlık yapacaklardır.
23 Kasım 5 puan daha faiz arttırımı gelsin.
Kar düşünce motor fiyatlarından %20 düşecek.
Bu kış çatır çatır motosiklet pazarlığı yapacağız.
Bekleyin görün...
Tüplü Civic şimdiden iskonto yedi.
-
Activa 125 cikinc buna bakan kalmadi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah nasip kısmet ederse yarın bayiden liste fiyatı üzerinden pazarlık yapıp bir ktm duke 250 alacağım 100 lük cup'tan 5 yıl sonra kurtuluyorum :)
-
KTM'ler güzel motor ama ülkemizde gereken değeri görmüyor. Eğer uzun süre binecekseniz keyifle binersiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar belki almak isteyen olur N11 üzerinden kredi kartına taksitle motor satıyorlar. Bir kaç link bırakıyorum kendinizde bakabilirsiniz.
www.n11.com
Sym Symphony ST 200 ABS E4 200 CC Motosiklet Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/sym-symphony-st-200-abs-e4-200-cc-motosiklet-41816268?magaza=motopuntowww.n11.com
Sym Xpro II EFI 125 CC Scooter Motosiklet Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/sym-xpro-ii-efi-125-cc-scooter-motosiklet-41817077?magaza=motopunto
-
yamaha premium istanbul bayisi
1 hafta kadar önce yeni kasa xmax için arandım. techmax te dahil liste fiyatlarını verdi. istediğim renk gelmediği için bir sonraki sevkiyatta tekrar arayacaklar.
-
-
Grupta yeni motor alıp paylaşan il kişi siz oldunuz. hayırlı olsun tekrardan.
-
Hayırlı olsun tekerinize taş değmesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet biraz öyle oldu ama aslında Dio Activa’dan çok daha iyi
Öylemi ? Ne gibi + özellikleri var acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam birçok fark var.Yakıtından tutun kasasına kadar.Gezginyörük kanalında adam dio ile dünya turu yapıyor.Activa’nın dio kadar sağlam olduğunu düşünmüyorum.110 ve 125cc arasında da kayda değer bir fark yok.
Kaç lira ?
Listeden iskonto alabildiniz mi ?
Bilerek mi sezon bitikten sonra aldınız , cazip bir teklif mi aldınız ?
189 bin tl ye geldi hocam , iskonto dahil . Aslında elimdeki motoru satınca elimdeki paraya en iyi tercihi yapmak istedim diyebiliriz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi bayi ? Listesi 191 idi değil mi ?
Hediye verdiler mi ?
-
Kesinlikle katılıyorum, altına imzamı atıyorum.
hatta yaklaşık 2 ay önce arkadaş whatsapp grubumuza yazmıştım , o zaman 2023 pcx ler sarı sitede 150-165bin tl civarında idi (5575 - 6000$ )
kasım aralık ayında tıpış tıpış düşecekler demiştim.
şimdi bakıyorum 140-150 bandına düşmüşler. (140 cash veriyorum desen hemen verirler motoru ) + olarak 2 aydır dolardan da darbe yediler.
Para sıklaştırma devam edecek, cebinde parası olan kral olacak. Bayiler tıpış tıpış ilgilenecek artık ( keser döner sap döner , gün gelir devran döner
)
faizler de artmaya devam eder, piyasadan da para çekilir :)
her neyse … ben keyif olsun diye hali hazırda pcx leri favoriye atıyorum .
hele bir de nasıl dio ya kampanya geldiyse, pcx lere gelse , pasta üstü çilek olur
not : motorunu kullanmak için almıştır , kullandıktan sonra serbest piyasa , isteyen istediği fiyata satmaya çalışır, ona sözüm yok. Başımın üstünde yeri var. Sözlerim stokçulara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önceki sayfada ekipmanların giyilmesi hakkında konuşma geçmiş.
3-4 yıl önce bisikletle yokuş aşağı inerken ( hızım yavaştı) ne olduysa , fren mi sıktım vs hatırlamıyorum , bi düştüm , inanın tüm uzuvlarım yaralandı. El bileğim kırıldı. Kafamı da vurdum ( Allah’a şükür li kask vardı , muhafaza etti. Bi kafam yaralanmadı)
Elim alçıda iken , iki bileğini sağlıkla kullanan insanlar dünyanın en zengin insanları diye düşünüyordum
Hatta kendi kendime , şu Mercedes mi , sağlıksı el bileği mi diye sorardım
Ne kadar şükretsek az
Konuya dönersem, muhakkak ama muhakkak kask takın. Eldiven giyin. Yolda görüyorum ne kendisi, ne artçısında ekipman var. Çıplak çıplak gidiyorlar .
Lastik küçüldükçe , kaza riski artıyor .
Lütfen dikkat edelim. ( sözlerim martı için de geçerli )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 km yol yapsan da tam donanımlı full koruma şart.
Genelde eve yakın 1-2 km çapında oluyor kazalar
Sevgili forumdaşlar, bir konu açtım ama biraz acil olduğu için buraya da yazmak istedim.
Kirlilik olduysa lütfen kusura bakmayın.
İki motor arasında kaldım.
Arora mojito pro s 150
https://www.sahibinden.com/s/bk3DB2fq
Sym jet14 200i
https://www.sahibinden.com/s/Dpn9YYxu
Mojito pro s'in 25.000 kadar daha ucuz olması ve daha teknolojik olması onu biraz cazip yapar mı? (12 senedir çin malı bir scootera biniyorum, memnunum)
Sym jet14ün malzeme kalitesi, çin malı olmaması, motorunun daha güçlü olması, jant boyutları çok iyi fakat hava soğutmalı motor, led olmayan farlar, teknolojik olarak daha eski gibi olması beni biraz düşündürdü. Mojitoya göre 25.000 daha pahalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X