Şimdi Ara

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.574
Cevap
92
Favori
75.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul daki kurye ölümünden sonra motosiklet işinden vazgectim , yolunda giden kurye ye direkt çarpıp ölümüne sebeb oldu ,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir şey ilk defa olmuyor ki.Keşke hiç motosiklet düşüncesine kapılmasaydınız.Kelle koltukta olduğunu bilerek biniyoruz bu aletlere.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BiligBitig kullanıcısına yanıt
    Allah muhafaza sakat kalmak da var , Allah herkezi korusun , artık eski bir Honda alip kırsala gittiğimde kullanacağım

• Fiyatlar sizce düşer mi düşer diye bekliyorum ama hareket yok şuan.

• texmo kullanıcısına yanıt
    Allah korusun amin 🙏 Risk fazla ama avantajlarda fazla.Tüm motorcuların tekerine taş değmesin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kuryelik için

spontini 110

ceo 110

arasında kaldım, şu an bunların fiyatı 50-56 arasında gidip geliyor. Bende ise 25k nakit var geri kalanını vadesiz taksit yapıyorlar. Yılbaşından sonra bunlara zam gelir mi yani bu ay zam gelmeden mi almalıyım yoksa yılbaşından sonra da alsam olur mu? Şimdiden teşekkürler...

• J3ayemo J kullanıcısına yanıt

biri diğerinin laciverti gibi...

yakınında hangisinin servisi varsa onu almalısın. alabiliyorsan honda dio büyük tekerlekli ve tercih edileni.

• nabaki kullanıcısına yanıt

Aga ben de dio almak istiyorum tam f/p ama 86bin nasıl bulayım 40 bin peşin fiyatına taksitlendiriyorlarda o kadar çıkmaz benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J3ayemo J kullanıcısına yanıt

75-76 gibi veriyorlar diye duymuştum. geçen ayın sonunda. ellerinde biriktiyse fiyat daha iyi olabilir. bayiye gidip alacakmış gibi pazarlık edin. liste fiyatlarına aldanmayın. hatta 400 bin altı araç kredilerinde 48 ay taksit var. ve akbank bildiğim kadarıyla kaskoyu zorunlu tutmuyor. akbanktan 48 ay taşıt kredisi çekerek alınabilir. peşin pazarlık edin. sonrada proforma isteyip banka ile görüşeceğim diyip akbanka gidin.

yani ben olsam böyle yapardım.

• Selamlar.
    6 ay 6000 km şartı motosiklete de geldi. Umarım pcx gibi biz kullanıcılara faydası olur sıfır km bulma konusunda

• Açıkçası ben motordan pek anlamıyorum ama İstanbul trafiğinde yazın otomobile alternatif olması adına bir motor alıp kenara koymak istiyorum.

Şu an motor için ehliyetim de yok ama onu alıcam. Scooter tarzı gaza basınca çok nazlanmadan gidebilecek, makul fiyatlı bir araç düşünüyorum. Rks Blade 350 ye baktım bugün 195.000 ve tamamına karta 5-9 taksit diyorlar. Ödeme koşulları bana cazip geldi. Sanki Ağustos sormuştum ve 190.000 gibi bir fiyat söylenmişti ve taksitte vade farkı isteniyordu.

Bu motoru kullanan var mıdır? Veya bu özelliklerde buna alternatif olabilecek şu markanın şu modeli var diyebileceğiniz bir motor önerisi olur mu?

Şimdiden teşekkürler...

• ccc123 C kullanıcısına yanıt

Sahibindendeki bayiler 12 taksit 185 yazmışlar. Onlarla görüşüb isterseniz.

• unnamedist U kullanıcısına yanıt
    Onlar 2023 modeli eski kasa olan hocam,benim alacağım 2024 yeni kasa

• yakamoz843 Y kullanıcısına yanıt

Scooter konusunda Honda, Yamaha dışında alacaksınız SYM ve KYMCO düşünebilirsininiz. Bu marklar dışında Peugeot, Aprilla ve Suzuki nin scooterları var ama piyasada pek yoklar. Alabilirseniz Honda ve Yamaha olmadı SYM ve KYMCO alabilirsiniz. SYM ve KYMCO da kampanyalar var kredi kartına taksit yapıyorlar.

• ccc123 C kullanıcısına yanıt

Farketmemişim. Yeni ve eski kasa arasında ne farklar var. Grenaj değişimi dışında değşiklikler var mı?

• unnamedist U kullanıcısına yanıt
    Hocam komple herşey değişiyor

• Çin malı motor almayı düşünen arkadaşlar için Facebook grununda voge ile ilgili bir yorumu paylaşıyorum.
    SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024
    SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024

• marcopasha01 M kullanıcısına yanıt

Sıfırda zam gelmeye devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.