< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Te Amo Querido -- 4 Mayıs 2020; 15:53:0 > |
Sıfır Motosiklet Fiyatları (UÇTU) İkinci Ek Satan Fırsatçılara Gün Doğdu!!
-
-
Bu ülkeden hayır gelmez motodaş -
Mondiale o para verilmez zaten. Tamirciye bir 250lik mondial gelmişti yeni ama dökülüyordu. Bunu yazdım diye sanmayın bu motorları kullanmadım 100'lük cup vardı bende şu an tekrar alacak olsam yine mondial alırım ama sadece öyle motorları. Şu an bajajın motoru var onunda parçaları fahiş. -
200-250cc ucuz motor istiyorsanız tek çare pulsar. Ben bu konuda çok memnunum. İlk motorum olarak çok mutlu etti beni. Bu yaz satıcam bakalım. Kmsi 40bine yaklaşmasa binerdim ama biraz daha az kmli bir makina almak istiyorum. -
Dostum fırsatçılık değil bu. doviz meselesi. tek motorların değil herşeyin fiyatı arttı. geçen sene aldığım 1900 liradan aldığım ps4 pro bu sene 4 bine gidiyosa bu paramızın değersizlidir. fırsatçılık değil -
Konuyu hortlatayım....
Dolar 8, Euro 9,50 TL oldu ....
Corona nedeniyle üretimler zaten düşmüş...
2019'da araba fiyatları için herkes pahalı diyordu, almayalım bekleyeyim diyordu, almayıp bekleyen şimdi 2 katına bile alamıyor...
KIŞ gelicek fiyatlar düşer.... "diye beklemeyin", sıfır düşmez bu kesin... 2. el fiyatları da yüksek değil, sıfırına göre bakın bir karar vermeden...
2. el de de gariban sıkışacak da ucuza mecburen verecek diye bekliyorsanız... valla binlerce ÖLÜCÜ hazır bekliyor, böyle bir gariban yada muhtaç düşsün de üç kuruşa malını alalım diye...
Yani motor almak için her geçen gün bir sonraki günden daha mantıklı gibi, bu yazdıklarıma ve bu konuda 5 ay önceki duruma bakarak değerlendirmeliyiz...
-
fırsatçılık değil ki bu iş. Her şeyin fiyatı arttı 2.elin artması normal. her ürüne anormal zamlar gelirken adam elindeki motoru ucuza satıp ortada kalmak istemiyor. Satıcının döviz artışında kendini koruması durumu.
aslında temel sorun fırsatçı dediklerinizde değil ama siz sorunu yanlış yerde aradığınız için bunlarla karşılaşmaya devam edeceksiniz.
-
Gecen hafta adam mesaj atmis dolar 8 oldu diye. Bu haftayi 8.40 dan acti. Sonra gel ikinci el firsatciligi de. R25 sifiri 50.5k oldu ben 6bindeki tertemiz motoruma 40k isteyince auuvvv. Yazik kafaniza -
quote:
Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ
Gecen hafta adam mesaj atmis dolar 8 oldu diye. Bu haftayi 8.40 dan acti. Sonra gel ikinci el firsatciligi de. R25 sifiri 50.5k oldu ben 6bindeki tertemiz motoruma 40k isteyince auuvvv. Yazik kafanizaO adam ben oluyorum...
Valla bizim en büyük hatamız bir konuda konuşurken farklı açılardan bakmıyoruz...
Sıfırı artsın ama 2.eli artmasın mümkün mü ? 2. el almak isteyen biri için mümkün olmalı :)
Canlı yaşadım adam bana diyorki; sen 6 ay önce 10 a almışsın bana 9 a sat diyor... bu satılan ürünün sıfırı 15 olmuş...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X