Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SIFIR NOCTUA NH-D15S İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU 6 YIL GARANTİLİ 2200 LİRA
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hava soğutucu olarak en iyi ürünlerden birisi sayılır. Sıkıntısız soğutur merak etmeyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam alıpda daha bana bu az geldi işlemcimi yeterince soğutmadı diyenini duymadım. Markaya yabancı mısınız bilmiyorum ama piyasada bu markanın soğutucularının üzerine yoktur. 240lık sıvı soğutucuların çoğundan daha iyi ve en önemlisi çok daha sessizdir. dikkat ederseniz sıvı soğutucularla kıyasladım çünkü kule tipi soğutucularda rakibi yoktur.
İlanlarda denk geldim yazmadan edemedim , evet noctua iyidir ama rakibi yoktur demek abartı olmuş ,sizin bildikleriniz kullandıklarınız arasında rakibi olmayabilir. Deepcool AS500 plus daha iyi bir soğutucu ve daha hafif ,ram slotunu da kapatmıyor. Noctua Ak620 ile rakip ve yabancı sitelerde incelemelerde ak620 daha iyi deniyor . Herhangi bir ürünün klasmanında bütün ürünlerin bilgisine sahip olmadan,eldekine rakipsiz demek yanlıştır kusura bakmayın. Markanın üzerine yoktur demek de aynı şekilde yanlış. Ama soğutamayacağı işlemci yoktur doğrudur .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakK... -- 24 Nisan 2024; 12:38:18 > -
Sizin tercihinize de saygı duyarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Hangisi iyi hangisi kötü bilmem ama. Bildiğim tek şey her zaman her daim iyi bir hava soğutucu her bakımdan sıvı soğutucudan daha iyidir. İki kere sıvı soğutucu aldım ikisinde de pişman oldum.
-Kablo kirliliği karmaşıklığı yok.
-Sessiz çalışır.
-Arızalanma durumu yok.
-Evladiyeliktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Neverdies -- 7 Haziran 2024; 14:30:0 > -
Pm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ürün tarafımca alınmıştır kargolanması bekleniyor :) şimdiden iki tarafada hayırlı olması dileği ile
-
Ürün geldi testlerini yaptım arkadaşa güvenilirliği için teşekkür ederim iyi forumlar.
-
Benim de yıllardır memnuniyetle kullandığım bir soğutucu. Şu an soğutucuya bir bakış atıp yazıyorum :) Pişman Etmez! Üzmez! Sessiz!
-
@iReads ve @Arranger. güle güle kullanın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İlanlarda denk geldim yazmadan edemedim , evet noctua iyidir ama rakibi yoktur demek abartı olmuş ,sizin bildikleriniz kullandıklarınız arasında rakibi olmayabilir. Deepcool AS500 plus daha iyi bir soğutucu ve daha hafif ,ram slotunu da kapatmıyor. Noctua Ak620 ile rakip ve yabancı sitelerde incelemelerde ak620 daha iyi deniyor . Herhangi bir ürünün klasmanında bütün ürünlerin bilgisine sahip olmadan,eldekine rakipsiz demek yanlıştır kusura bakmayın. Markanın üzerine yoktur demek de aynı şekilde yanlış. Ama soğutamayacağı işlemci yoktur doğrudur . |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X