Şimdi Ara

Sıfır Opel Astra alacaklar Dikkat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekim ayında opel astra j kasa 1.6 edition benzinli aracımı opel ordu ateş bayinden aldım. araç 53250-tl ye opsiyonel olarak çelik jant var diyerekten aracı aldım. Araçtan bir süre sonra titreme sesleri gelmeye başladı çok şiddetli bir şekilde. Elazığ da yaşıyorum . elazığ bayine götürdüm usta bir şey yok dedi. ustaya şaka mı yapıyorsun dedim . ama araç çok titriyordu direksiyona doğru. arabayı zorla orada bıraktım. 3-4 gün sonra anlaşıldı ki jant orjinal değil yan sanayi ve jantın yüzükleri takılması unutulmuş. yani anlayacağınız ordu opel ateş bayi resmen bana yan sanayi bir jantı arabaya takıp bana o şekil vermiş ve bu jantın bana orjınal olmadığını da hiç söylemedi ayrıca o janta ait fatura da kesilmedi zaten. jantın yüzüklerini de taksalar belki hiç anlayamayacaktım orjınal jantı olmadığını. benim de sıfır araç da yan sanayi olacağı hiç aklıma gelmedi. istanbul genel müdürlüğü aradım. istanbul araya girdi ordu opel ateş bayi sorunu çözmemek için bir sürü yalanlar söyledi. her dedikleri yalandı beni sürekli oyaladılar. 17 gün araba evin önünde yattı. en sonunda belki de 50-60 defa yaptığım telefon görüşmeleri ile yan sanayi çelik jantlarının yüzüklerini aldım.(yan sanayi firma ile görüşüp ben istedim, plastik parçasını bile yollayamadılar anlayacağınız) ayrıca orjinal kapak jantları da opel ordu bayiden aldım. ilk safha da düşünün jantları yolladılar kapaklarını yollamadılar . biz onu da istedik ondan sonra yolladılar. yani anlayacağınız hem hatalılar ve hala ısrarla hata yapmaya devam ediyorlar. orjınal çelik jantları var diye aldığım aracımda jantlar yan sanayi çıktı anlayacağınız ve bu sorunu çözerken sinir küpüne döndüm. opelin bu tutumunu sorun çözme yaklaşımını hiç beğenmedim bir daha alırsam opel alır mıyım bilmiyorum.

• Opel bunu hep yapiyor,bir kere aldim,bir daha almadim,almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican_aga A kullanıcısına yanıt
    Sizin yerinizde olsam bunu gerekli yerlere iletirim urasirim bayiligini iptal ettirmeye kadar goturum gerekli yerlerle irtibata gecin bu isin sonunu birakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Sizin yerinizde olsam bunu gerekli yerlere iletirim urasirim bayiligini iptal ettirmeye kadar goturum gerekli yerlerle irtibata gecin bu isin sonunu birakmayin

istanbul genel merkezi aradım bana aracın orjınal jantlarını da yolladılar. sorun bu şekil çözüldü. tam olarak çözdüklerini de düşünmüyorum; ama düşünün genel müdürlük bile bu işi 17 günde anca çözdü, nasıl bir yaptırımları varsa!! artık onlara bile bir sürü yalan söylediler. bayiliği iptal edeceklerini de hiç sanmam. demek ki opel buymuş. zaten araştırınca internette boyalı araç bile satmış opel. zaten kafam da ağrıdı bu işle iyice.
  • Ordu Opel ateş bayi İstanbul genel müdürlüğe bile tonla yanlış bilgi verdi yalan söyledi. demek ki çok da yaptırım uygulamıyor genel müdürlük bile . bayi iptal edebileceklerini sanmıyorum. adamlara genel müdürlük yan sanayi jantların plastık aparatını bıle 17 gun de yollatamadı düşünün yani. demek ki opel buymuş.
  • Cok gecmis olsun ama bir bayi yuzunden markayi lekelemek olmaz bence bayiden kaynakli bi sorun opel iyi veya kotu bir marka olabilir ama yapilan cok buyuk bir yanlis ve bir yaptirimi olmali malesef turkiyede mal satildiktan sonra birdaha hicbir sekilde iplenmiyosunuz firmalar mal satildiktan sonra sizinle irtibati kesiyo ve sizden resmen kaciyo bu sadece arac icin degil her mal icin ayni telefon tv arac ne alirsaniz alin sonra allaha emanetsiniz kazasiz belasiz binmeniz dilegiyle iyi gunlerde kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Cok gecmis olsun ama bir bayi yuzunden markayi lekelemek olmaz bence bayiden kaynakli bi sorun opel iyi veya kotu bir marka olabilir ama yapilan cok buyuk bir yanlis ve bir yaptirimi olmali malesef turkiyede mal satildiktan sonra birdaha hicbir sekilde iplenmiyosunuz firmalar mal satildiktan sonra sizinle irtibati kesiyo ve sizden resmen kaciyo bu sadece arac icin degil her mal icin ayni telefon tv arac ne alirsaniz alin sonra allaha emanetsiniz kazasiz belasiz binmeniz dilegiyle iyi gunlerde kullanin.

Markayı kötülemiyorum araçımı da seviyorum ancak; Opelin servis hizmeti gerçekten kötü. genel müdürlüğün bile bayiye söz dinletememesi ise düşündürücü.
  • alican_aga A kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz size katiliyorum hersey mali satana kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.