Şimdi Ara

Sıfir Opel astra j kasa136 beygir dizel sport mu honda civic elegans lpgli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sıfır araç alma arefesindeyim. Astra için fiyat 68500 civic için 72000 civic otomatik astra manüel .

• Astra kullanıcısı olarak alınabilecek bir araç diyebilirim. Honda ile kıyaslama yapmıyorum. şu an alsam yine astra alırdım. Gidip test edin bence içinize hangisi sinerse onu alın. 3.500 tl fiyat farkı da var. Astra kasa değiştiriyor j kasa yazdığınıza göre farkındasınız. Sportla eşdeğer dynamic 83.500 dem başlıyor. Bayiler indirim yapar mı bilmiyorum.
  • Honda yı hep sevmişimdir ama bana Türkiye de üretilen (yerli ise fiyat avantajı olmalı) atmosferik benzinli bir Civic sedanın Almanya dan gelen turbo dizel bir Astra dan pahalı olması pek mantıklı gelmiyor, tabi Civic otomatik olmasının yanısıra Astra ya göre çok daha donanımlı olur, sedan değil daha kaliteli olan hb kasa dizel olur, neyse derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 31 Ekim 2015; 14:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Honda yı hep sevmişimdir ama bana Türkiye de üretilen (yerli ise fiyat avantajı olmalı) atmosferik benzinli bir Civic sedanın Almanya dan gelen turbo dizel bir Astra dan pahalı olması pek mantıklı gelmiyor, tabi Civic otomatik olmasının yanısıra Astra ya göre çok daha donanımlı olur, sedan değil daha kaliteli olan hb kasa dizel olur, neyse derim.
    astra cdti 136
  • 1.6 136 hp 320 nm tork motor için Astra alırım. Net
    Atmosferik Civic bu motorun yanında ezilir, unufak kalır. Gerçek bu. Bunlari yine atmosferik valvematic Avensis sahibi olarak yazdım. Alın astrayı araba kullanmanın zevkine varın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

1.6 136 hp 320 nm tork motor için Astra alırım. Net
    Atmosferik Civic bu motorun yanında ezilir, unufak kalır. Gerçek bu. Bunlari yine atmosferik valvematic Avensis sahibi olarak yazdım. Alın astrayı araba kullanmanın zevkine varın.
    tabii ki astra
  • bahaman B kullanıcısına yanıt
    136 bg 320 tork insanın aklını çeliyor. bende 1.3 95 bg 190 tork astra. Kullandığımı bilince 1.6 yı düşünemiyorum. Denemek test etmek lazım. Yeni k kasada test edicem kesin. 28 inde insignia 1.6 dizel otomatik test edicez bakalım.
  • Astranın motoru civici yerden yere vurur. 70 Bin lira verip gazmı alıcan araca Gitsin diye bağırtıcan falan. Komik.
  • lpg li araç alacağına ve sert plastik kullanacağına dizel astra kalitesindan vazgeçmeyin derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01levent01

arkadaşlar sıfır araç alma arefesindeyim. Astra için fiyat 68500 civic için 72000 civic otomatik astra manüel .

Astra hangi donanım acaba? Bir de sedan kasa mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 31 Ekim 2015; 14:03:59 >
  • 01levent01 0 kullanıcısına yanıt
    69000 TL ye kendisi yarı çakma yerli, fiyatı gavur a rahmet okutturan Fiat Egea 1.6 dizel 120hp düz vites var, onu da düşünebilirsiniz. Fazla ileri gitmenizi tavsiye etmem ama😄
  • nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    HB sport donanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01levent01

HB sport donanım
    Tabiki de Astra.O kadar para verip tüplü Civicte mi gezicem.
  • Bence de Astra, kesinlikle çok daha mmutlu eder sizi
  • Artik astra k var, onların da fiyat gidisatini, pazarlik payını gormek lazim. Bir de eldeki astra j stogu fazla ise mutlaka indirime gideceklerdir, onceki kasalarda boyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Artik astra k var, onların da fiyat gidisatini, pazarlik payını gormek lazim. Bir de eldeki astra j stogu fazla ise mutlaka indirime gideceklerdir, onceki kasalarda boyle oldu.
    1.6 cdti 136 hp/320 nm
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

1.6 cdti 136 hp/320 nm

Alıntıları Göster
    kesinlikle astra
  • Ama vtec(h) açarsa

Daha gelmemiş vitekciler.

Kesinlikle astra derim. Motoru yeter zaten

Eğer imkan varsa afl far + sunroof almaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 31 Ekim 2015; 15:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Ama vtec(h) açarsa

Daha gelmemiş vitekciler.

Kesinlikle astra derim. Motoru yeter zaten

Eğer imkan varsa afl far + sunroof almaya çalışın.
    Atmosferik Civic hem motoru hem otomatik vitesi sorunsuzdur. Severim Civic'i.
    Ama 1.6 cdti Astra hem donanımı, hem motoruyla çok daha mantıklı bir tercih olur.
    Kendim de kullanıyorum, motoru gerçekten başarılı. Hem performans hem de makul sayılabilecek bir tüketimi var.

Bu arada vtec konusuna gelince, şu an ki 125 bg'lik standart motoru, 160 bg'lik efsane B16 motor zanneden egzozcu cahillere gülünür

• quote:

Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

Atmosferik Civic hem motoru hem otomatik vitesi sorunsuzdur. Severim Civic'i.
    Ama 1.6 cdti Astra hem donanımı, hem motoruyla çok daha mantıklı bir tercih olur.
    Kendim de kullanıyorum, motoru gerçekten başarılı. Hem performans hem de makul sayılabilecek bir tüketimi var.

Bu arada vtec konusuna gelince, şu an ki 125 bg'lik standart motoru, 160 bg'lik efsane B16 motor zanneden egzozcu cahillere gülünür

Alıntıları Göster
    15 yıldır civic kullanıyorum,

manuel vitesle bir derdiniz yok sanırım,

yerinizde olsam biraz daha bekler astranın k kasa 136 hp olanını alırdım, yada biraz daha bekleme varktiniz var ise civic 2016 ı beklenebilir... yine megane 130 dci 2016 da bir bakılmalı...

bence ağır kasalı bir araç almayın

haa performans ile ilgili beklentim yok beni maddi olarak hiç üzmesin yeter diyorsanız, hangisi kesenize uyarsa o civici gidin alın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 31 Ekim 2015; 17:07:01 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.