Şimdi Ara

Sıfır otomatik Araç önerisi ( ufak hb kasa tarzı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bi araba almayı planlıyoruz. fiyat araştırması filan yapıyorumda otomatiklerin en azından 1.5 - 2 litre benzin farkı kafamı kurcalıyo. siz ne önerebilirsiniz ? yada aşağıda verdiğim araçlardan hangisini tercih ederdiniz ve niye? ayrıca arabayı şu aralar almalı mıyım yoksa yaz sonuna kadar beklemeli miyim?

SEAT IBIZA

1.2 lt TSI 105 hp DSG > COPA Plus 38.500

Honda Jazz

CVT 1.4 Benzinli 41.385

Fiesta

Myfiesta2 1.4i 96PS A/T 5K 36.495 TL

Corsa

Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport Easytronic Şanzıman Essentia 31.382
    Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 i Twinport Otomatik Şanzıman Essentia 33.722

VW POLO
    Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG Comfortline 38.800

Chevrolet Aveo

HB 1.4 16V LTZ AT 34,877 TL

Cruze 1.6 16V LT AT (124 PS) 40,428 TL

Hyundai i20

1.4 CVVT TEAM OT 34.050 TL

FIAT punto

5K EASY 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC S&S 40.950

açıkçası benim içime en çok sinen fiesta. ama onunda şehir içi 9 litreden aşağıya düşmemesi kafamı kurcalıyo. corsanın daha tasarruflu yaktığı söyleniyo. ve en son puntoya baktım. onlarında yarı otomatik şanzumanından çoğu kişi şikayetçi ama yakıt olarak en tasarruflusu + dizel olması çok iyi. valla kafam çok karışık bi el atın :D

• Otomatik vites ise Jazz geliyor akla fakat aveo da fena bir seçim olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Otomatik vites ise Jazz geliyor akla fakat aveo da fena bir seçim olmaz.

aveonun en full paketinin 34 küsür olması iyi bir durum ve hb modellerde otomatik farkı almamaları çok işime geliyo aslında.
  • Bugün yeni kasa poloyla gezdik, Allah polo sahiplerine sabır versin. Çok rahatsız geldi araç bana. Aşırı dar en önemlisi. Arkadakiler zaten ön koltuklar kucak kucağa. Sinyal kolu falan fason üretim sanki. Dışı şahane olan benim de bir ara hayran olduğum polo bende tam bir hayal kırıklığı yarattı.

Olay tüm B segmentlerinde böyle mi bir şey diyemem ama symbol de b sınıfı o bu kadar rahatsız gelmemişti. Konforsuzluk daha beterdi ama bu kadar dar değildi.
  • Mitsubishi Colt hakkında ne düşünürsünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Bugün yeni kasa poloyla gezdik, Allah polo sahiplerine sabır versin. Çok rahatsız geldi araç bana. Aşırı dar en önemlisi. Arkadakiler zaten ön koltuklar kucak kucağa. Sinyal kolu falan fason üretim sanki. Dışı şahane olan benim de bir ara hayran olduğum polo bende tam bir hayal kırıklığı yarattı.

Olay tüm B segmentlerinde böyle mi bir şey diyemem ama symbol de b sınıfı o bu kadar rahatsız gelmemişti. Konforsuzluk daha beterdi ama bu kadar dar değildi.

ayıp ettin şimdi premium markaya böyle dener mi hiç
  • F/p : ibiza derim ben ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: troostit

Mitsubishi Colt hakkında ne düşünürsünüz?

bence de bir düşünün
  • fiesta - polo - punto

arasında seçmelisin.
  • ibiza; iç hacimi küçük. 1.2TSI çok yakışıyor, kullanımı keyifli. DSG den şu sıralarda uzak duruyorum.
    jazz; hem vites hemde yakıt olarak çok olumlu, b sınıfı içinde bence favori ama fun+ olmazsa olmaz. VSA artı yönü
    fiesta; kullanmadım ama nedense pek sevmiyorum. yakıt tüketimi fazla
    corsa; 1.2 easytronic daha önce kullandığım bir araç, şehir içi kullanımlar için iyi alışaana kadar vitesler keyifsiz.
    corsa; 1.4 AT 4 ileri. yakıt tüketimi c sınıfı manuellere yakın, çok fazla.
    polo; ibizaya göre biraz daha ferah gibi ama 2 hava yastığı ve dsg gibi faktörler çok olumsuz.
    aveo; fazla bir bilgim yok ama donanımı son derece yüksek. ESP artı yönü
    Cruze; listedeki tek c sınıfı araç. donanımı, güvenlik seviyesi yüksek. ESP artı yönü
    i20; fikrim yok
    punto; fikrim yok.

bu sıralarda donanımı ve fiyatı ile ilgimi çeken bir araç da suzuki swift
    1.2 GL MT Düz Benzinli 94 HP 4x2 33.555 TL
    1.2 GL AT Otomatik Benzinli 94 HP 4x2 36.855 TL
    http://otomobil.suzuki.com.tr/Suzuki-Media/file/Suzuki-Swift.pdf

• İbizanın İç Tasarımı Çok Kötü.Berbat Hatta.Aveo 1.3 Dizel LT+Farklı Bi YJant Var Onla Beraber Çok Güzel Oluyor Özellikle Mavi Renk.1.3 Multijet Motor Bide Zaten.Aynen Bu Şekilde Aveo Alırdım Ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

İbizanın İç Tasarımı Çok Kötü.Berbat Hatta.Aveo 1.3 Dizel LT+Farklı Bi YJant Var Onla Beraber Çok Güzel Oluyor Özellikle Mavi Renk.1.3 Multijet Motor Bide Zaten.Aynen Bu Şekilde Aveo Alırdım Ben

manuel istemediğim için dizel düşünmüyorum. ama aveoyu kafaya koymuş durumdayım hem fiyat olarak hem donanım ve iç hacim olarak diğerlerinden oldukça fark var. yalnız çok yakabileceğini düşünüp lpg taktırmaya kalkışsak sorun yaşar mıyız diyorum. sonuçta hb araba?
  • Yukarıdaki tarife uyan arabalar Opel Corsa - Toyota Yaris - Renault Clio- W. Polo - Hyundai I -20 seç beğen al..
  • Fiyatlar çok arttı.
    B sınıfı araçlar 35.000-40.000 aralığına gelmiş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hanıma yeni i20 aldım otomatik. Sorun olursa yardımcı olurum. Araç gerçekten çok rahat, gerçek otomatik ve şehiriçi klimalı 6.5 litre yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 2 Haziran 2012; 22:34:49 >

• auris yada jazz
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Ben hanıma yeni i20 aldım otomatik. Sorun olursa yardımcı olurum. Araç gerçekten çok rahat, gerçek otomatik ve şehiriçi klimalı 6.5 litre yakıyor.

fiyat olarak kaça geldi abi ? heralde boş versiyonlarından biri değil sis farları filan görünce. ve araştırma yaptınız mı sizde almadan önce ?

• Bunların arasından Cruze kesinlikle

Olmadı yeni Aveo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.