Şimdi Ara

Sıfır otv indirimli arac onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yil sonuna kadar engelli uzerinden sifir arac almak istiyoruz. Istedigim ozellikler otomatik olmasi ve yakit olarak cimri olmasi.tekerlekli sandalye alabilecek bir bagaji olmasi sarttir. Aklimda ki araclar fiat 500L ve citroen c4. Otv'siz 45 bine gelecek baska hangi araci onerirsiniz bu kriterlerde?
    Tesekkur ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balder35 B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun .

Tekerlikli sandelye alır mı bilmem ama aceleniz yoksa astra k , yeni megane ve yeni civic'i bekleyin öyle karar verirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balder35

Iyi gunler herkese,

Yil sonuna kadar engelli uzerinden sifir arac almak istiyoruz. Istedigim ozellikler otomatik olmasi ve yakit olarak cimri olmasi.tekerlekli sandalye alabilecek bir bagaji olmasi sarttir. Aklimda ki araclar fiat 500L ve citroen c4. Otv'siz 45 bine gelecek baska hangi araci onerirsiniz bu kriterlerde?
    Tesekkur ederim..

500L Livingler'in 5 koltuklu seçeneklerine bakabilirsiniz hocam. Arkada station wagonlar kadar bagaj kalıyor.

• Soylediginiz araclar ihtiyacinizi karsilamaz gibi geldi

Verso veya cmax daha uygun olabilr qasqai gibi bir suv da bakilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balder35

Iyi gunler herkese,

Tesekkur ederim..

Musacan beu forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Tesekkur ederim mesajlariniz icin.
    Cmax,verso aklimda olan araclar ama fiyatlari malum. Cikamiyacagim fiyatlar ne yazikki. 70 bin altinda kalabilecegim arac onerileri olursa daha mutlu olurum

• Octavia 1.6 tdi düşünebilirsiniz. (Okuduğum kadarıyla vw emisyon skandalından etkilenmeyen araçlardan. Yanlış biliyorsam düzeltin.) Geniş bagaj, uygun yakıt tüketimi ve üzmeyen performans.

Bir de malum 5 sene kullanacağınız için nispeten malzeme kalitesi ve işçiliği iyi olan modellere bakmanızı öneririm. Zira 3. seneden sonra gacır gucur etmesin aracın her yeri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500L ilgili fikrim yok ama 2.5 ay önce benzer durumla C4 exclusive 1.6 dizel otomatik araç aldım. 5000 km ile karma tüketim 6.0 lt. Daha da düşeceğini tahmin ediyorum. Çoğunlukla şehir içi kullanım.

Bagaj gayet büyük. Walker ve bastonlarla beraber 4 kişilik eşya sığıyor. Otomatik vitesi mcp. Eat6 da satılıyor şuan ama onunla ilgili de fikrim yok.

Aracın yol tutuşu gayet iyi, hızlanmalarda kesinlikle tatmin edici. C4 kullanıcısı olarak tavsiye ederim.

• cmax, 500L,Yeni çıkacak megan bunları bir inceleyin derim.
  • Octavia liftback bir arac bagaji gercekten buyuk ona da bakin

• ben de aynı durumdaydım. verso-cmax arasında kalırken birden kadjarda karar kıldım. suv düşünüyorsanız en iyi bagaj kadjarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.