Şimdi Ara

Sıfır VS İkinci El

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay başlıktaki gibidir . 2.el 3-4 yaşında bir wolksvagen ( passat - jetta ) veya sıfır bir toyoto corolla ve linea focus vb.

hangisi daha tercih edilebilir. limit taş çatlasa 55.000 .

arabayı şimdi almıyoruz ama tartışırken sizin verdiğiniz bilgilerle konuya atlayabilirim .

satacağımız araba 9 yaşında 1.6 megane alize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RusherRust -- 6 Ağustos 2012; 15:03:59 >

• sıfır focus

edit: araya jettayı da sıkıştırmışsın az sonra kavga çıkar bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 6 Ağustos 2012; 15:34:51 >
  • Aradiginiz kriterlere hangisi cevap veriyorsa onu alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 litre motor çok koymassa gırtlağa kadar dolu Honda Accord.

İlla seçeneklerdeki araçlardan birisi olacaksa her zaman 3-5 yaş daha yaşlı da olsa bir üst sınıf araç alırım.
  • piyasa bu durumdayken tabiki ikinci el

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçenekleriniz arasında ikinci el Passat.

Şu anda aracımı değiştirsem üç yaşına kadar ikinci el araç alırım.

Sıfır da alınsa plakayı takınca ikinci el oluyor.
  • Passat d segment olduğu için focusa göre iç hacim genişliği göğsün malzeme kalitesi görsellik ve donanım olarak önde.Focusu 0 km baz alırsak iyi ama benim seçimim kilometresi az düzgün binilmiş (dsg) olmayan passat 2.0tdı olurdu.
  • Ayriyetten uzun süreli binecek olsan da sıfır araçta plaka takılıp bir kaç bin km yaptınmı kafadan 6-7 bin zararın var.İkinci elde böyle bir durum söz konusu değil 500 aşşa verirsin en onuda bindiğine sayarsın.
  • Araç kendinemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

piyasa bu durumdayken tabiki ikinci el

piyasa bu durumdayken tabi ki ikinci el alınmaz. neyine nasıl güveneceksin. sırf bu yüzden bile gidilir sıfır araç alınır kafa rahat binilir.
  • 55.000 tl parayı gözden çıkardıktan sonra kesinlikle 2. el alma git 0 al. 2. el lanet bişey ya 2 aydır temiz bi araba bulamadım adam araba hatasız diyor bakıyosun 4 parça boya 2 parça değişen çıkıyo hep yalan dolanla uğraşıp duruyorum. Git 0 al arkana bakmadan en az 5-6 yıl bin derim.
  • 2. el bir passat ama binicisinden al galerilerin yanından bile geçme..
  • ilgilenenlere teşekkür ederim .

illa ki seçenekler arasından değerlendirme gerekmiyor. eğer aradığım kriterlerde olursa başka marka ve modelleri de değerlendirebilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Araç kendinemi ?

hayır aracı kendime almıyorum . babam alıcak arabayı ama tabi kendi ailem için bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RusherRust -- 6 Ağustos 2012; 19:26:33 >
  • sıfır focus
  • 2.el sağlam bişey bulmak çok zor.

ben bugün 2.el bi araç baktım mesela adam bir kamu kurumunda müd. odasında oturduk sphbet hoş beş aracı gördüm güzel adam yemin billah kaza bela yok tramerden bi sorgulatıyosun hsr1:çarpma 491tl daha servise soksan kimbilir ne çıkıcak bide servis parası gidiyo boşuna.

al sıfır gitsin bence riske girmeye gerek yok hani alacağın araç 15-20 bin tl olsa tamamda konuştuğumuz miktarlar iyi paralar riske atmaya gerek yok diyorum ve köşeme çekiliyorum:)

not:böyle söylesemde bu konuda bende herzaman ikilemde kalıyorum sıfır araca okadar para vermek zoruma gidiyor:)
  • illa 55 bin sınırına dayansın diyosan Civic
    yok cebe para kalsa da fena olmaz diyosan Linea.
    Yeni Linea yabana atılıcak bi araba değil forumun sayesinde bende bi önyargı vardı,
    ancak bayiye gidip Lounge donanım olanına binince tüm önyargılarım kayboldu
    en çok dikkatimi çeken özelliği ise Kadife koltuklar oldu

edit: en önemlisini yazmamışım, tabii ki 0 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 6 Ağustos 2012; 20:41:12 >
  • Gerçekten eğer sınır parayı olduğu gibi vereceksen sıfır km. FOCUS. Ama yok biraz cebime kalsın dersen sıfır km. LİNEA. 1.6 multijet motorlusu ve full donanımlısı gayet güzel bir fiyata alınabiliyor. Ve makyajlı yeni Linea gayet şık. Forumda iki arkadaş aldı bu arabadan ve derin bordo ikiside. Bir incele derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

piyasa bu durumdayken tabiki ikinci el

piyasa bu durumdayken tabi ki ikinci el alınmaz. neyine nasıl güveneceksin. sırf bu yüzden bile gidilir sıfır araç alınır kafa rahat binilir.

belli meslek grupları var yeri yurdu belli olar doktor-mühendis-öğretim üyesi tarzında güvenilir çünkü sorunlu araç sattığında yarın adamı bulursun onlar dışında pek güvenilir alışveriş imkanı yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.