Bildirim
Sifir VW alinir mi
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Not Golfün 1.4 tsi düşünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Skandal dedigin 3 gun sonra unutulur
1.6 tidiay alsın -
durum b3lirsiz 2016 da cagiracaklar. o yazilimi duzellttikten sonra ya arac 80 bg olur yada 10 lt yakmaya baslar.bence beklesin durum netleşsin.
Bu kunuyu okutun
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110743160
Biz unutsak bizim ülke unutmaz. Bana kalsa japon arabalarından bsastirmam corollam var memnunum ses yalıtımı dışında mazda 3 almasını önerdim ama vw diyor illa highline sunroof hariç golfe 46.000 fiyat vermişler manuel
Bizim ülke demişim dünya dicektim
Kriterleri nedir?Daha iyi öneriler verebiliriz belki.
Hangi modelini düşünüyor, beklentisi ve bütçesi ne? -
Yahu boyle konularin acilmamasi bile gerekiyor. Koskoca firma tum dunyayi kandiriyor sen kalkip vosvogen alinir mi diyorsun. Alin kardesim alin. Onca seyden sonra alin.
quote:
Orijinalden alıntı: Berko0606
Biz unutsak bizim ülke unutmaz. Bana kalsa japon arabalarından bsastirmam corollam var memnunum ses yalıtımı dışında mazda 3 almasını önerdim ama vw diyor illa highline sunroof hariç golfe 46.000 fiyat vermişler manuel
Adama mazda aldırıp 5 yıl satamadan nasıl dayanacak
5 yıl sonra çekirdek parasına satar
Kardeşine tavsiye olarak benim fikrim ya civic al ya corolla al
TSİ vw ni tavsiye etmem nedeni ise LPG ye uyumsuz olması ama TDİ lar euro 6 motor emisyon skandalı ile alakası yok alınabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 8 Ekim 2015; 19:23:59 >
Ben olsam almam alirsan bile bile lades
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
durum b3lirsiz 2016 da cagiracaklar. o yazilimi duzellttikten sonra ya arac 80 bg olur yada 10 lt yakmaya baslar.bence beklesin durum netleşsin.
Yazılım güncellemesi dizel-TDI motorlara yapılıyor. TSI BENZİNLİ -
Adamlar bir yazılımla neler yapmış, daha bu buzdağının görünen kısmı. Gerisini siz düşünün. Sizce bunca şeyden sonra hala VW alınır mı?
Hala vw alinirmi diye soruyorlar
A L İ N M A Z
Bugun 2013 model arkadasin 1.6 dizel golf 7 sinin sase nosu ile vw sitesinde kontrol yaptik ilgili yazilim yuklu degil dedi, baska bi arkadasin 2013 dizel jettasini girdik ilgili yazilim yuklu diye uyari verdi. Yani burdan cikan sonuc ea288 kodlu dizellerde problem yok.
Duratec daha gelmemiş
Hocam alma vag grubu ne olacağı belli değil.
vw kaliteli bir marka bence ama şu anda ne olacağı belirsiz, şu almak kumar olur bence
Benzer içerikler
- en sorunsuz araba motorları
- michelin lastik yorumları
- egea depo kapağı kilidi
- astra k 1.4 turbo
- fiat linea 1.4 benzin lpg yorumları
- aurus araba
- cupra terramar sahibinden
- ds 8
- chery euro ncap
- akü markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X