Merhabalar açıkçası eşit ağırlık ilk 10bine girmek istiyorum, hali hazırda üniversite okuyorum ama tekrar gireceğim ve günde 8 saatlik mesai ayırmayı planlıyorum. Sizce mümkün müdür ? Konular yetişir mi ? Obp 84 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfırdan 5.5 ay yeterli mi ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
“backgroundunuz” varsa sıkı bir çalışmayla yetiştirilebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: altankorayb
“backgroundunuz” varsa sıkı bir çalışmayla yetiştirilebilirVar hocam 9 ve 10.nci sınıf bilgilerim iyidir ama tekrar etmek lazım tabii. Sıfırdan derken tüm programa yeniden başlayacağım, hadi bakalım bugün geometri ile başlayacağım
Bu arada pek takip edemedim, hangi konular çıkarıldı genel olarak bilginiz var mı ?
pek bir bilgim yok hocam youtube ve güncel kaynaklardan giderseniz sıkıntı yaşamazsınız
2 hafta çalışıp ilk 100 e giren kimmiş hocam :)
-
Killing Türkiye nin en iyi liselerinden birini 99 a yakın obp ile bitirmiş,piyasadaki nerdeyse her kitabı,denemeyi çözmüş ve mf den 100-150 arası bi sıralama yapmış.Bilkent iktisata geçen arkadaş da büyük ihtimalle böyledir.Ortada böyle bi çalışma varken 2 haftalık çalışmayla girdi diyemeyiz herhalde :)
-
Sayısalda o dereceyi yapan tm de hayli hayli yapar zaten.Hem daha az netle sayısaldan daha yüksek sıralama geliyo hem de edebiyat-sos 1 kısmı ayt fene göre daha hafif
-
Olabilir de bu çok garip bi şey ya da olağanüstü bi başarı değilki.250. olan adam sınavda fule yakın yapıyo zaten,sonrasında daha basit bi alanda derece yapması gayet olağan,öğrendiğin bilgiler bi anda uçup gitmiyo sonuçta
-
2 hafta çalışıp derece yapan kişi zaten hali hazırda ders çalışıyordur temeli vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X