Şimdi Ara

SIFIRDAN MATEMATİK ÖĞRENECEĞİM. ÖNERİLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 1 matematiğini çalışmaya çalışmaya unuttum.Kaç yıl geçti aradan.Şimdi ÖSS ye girieceğim.9. sınıftaki matematiğimden eser yok.Yani şu anki seviye=0 (dört işlemler dışında) tekrar edilmeyen bilgiler unutuluyormuş şimdi daha iyi anlıyorum.

Ne yapmalıyım acaba?Test sorularına boş boş bakıyorum.

Lise 1 Mat. ders kitabı alıp baştan mı başlayayım?

Başka bir öneriniz mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neverwinter Days -- 24 Şubat 2007; 2:07:56 >

• reklam gibi olmasın ama bende geçen sene aynı senin durumundaydım reklam gibi olmasın ama zirve dergileri öss konusunda biçilmiş kaftan bence zirve dergisine üye ol
  • bilmeden nasıl dergideki testi çözeyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neverwinter Days

bilmeden nasıl dergideki testi çözeyim?

direk testten başlamıyor tabi canım önce konu anlatımlar var dedim ya bende aynı senin şu anki durumundaydım. yapamam edemem dedim. baya bi işe yaradı şimdi yine hatırladım bak molalarda arka sayfadaki gülmeceleri falan bi an gözümün önünden geçti
  • yukarı
  • quote:

yukarı

aşağısı daha sıcak be üşümeyelim şimdi
  • aynı senin durum gibi bende FEN'e başlamak istiyorum ama ben hiç görmedim..tekrar öss'ye girmeyi düşünüyorum -2.sınıftayım 2 sene sonra şimdiki bölümüm bittikten sonra- FEN'den..

ama fen bilgim aynı seninki gibi "0" hiçbir şey bilmiyorum..0'dan fen nasıl öğrenmeye başlanılır???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 24 Şubat 2007; 2:39:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıfırdan başlamak çok kötü oluyor hakikaten ya benim iki kardeşim var ben öss ye hazırlanırken benim bilmediğim soruları patır patır çözüyorlardı gelde bunun üstüne öss çalış
  • bu fizik kimya biyolojiyi sıfırdan sonuna kadar anlatan bi kitap ya da seri kitap var mı
  • tannmış bütün kaynakları al.final veya zirve dergilerinden birini al bi de konu anlatımlı bir kaç kitap al işini görur
  • Usta lise bir matematiğinde genel olarak ne önemli bir formül vardır ne de kompleks bir konu.Al azıcık oku konu anlatımlarını,örnek çözümlere bak sonra da bol soru çöz.

En olmadı dersaneye gidiyorsan ordaki bir hocanı tut kolundan sana günde 2 saat etüt versin.Garanti veriyorum 2 hafta içinde tüm konular biter.Sen de o sırada hocayla paralel biçimde giderek 2 test kitabı bitirirsen olay biter.Al sana 2 haftada mat 1 bitirme yöntemi

Edit:Yazım hatası(Sen Mat 1 öğren,ben de Türkçe öğreneyim o arada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CD1888D5 -- 24 Şubat 2007; 12:18:35 >
  • dershaneye gitmiyorum.demekki o "2 hafta" uzayacak
  • mat 1 kafa çalıştırmaya bakar bir kaç konusunu öğrenirsin gerisi yorumdur zaten ama önemli olan mat2 full bilgi istiyo :(
  • kitaptan falan öğrenemezsin ben lise 1 e gidiyorum ders alıyorm özelden anca bu iş böyle çözülüür ders almama ramen matematiğim 0 geldi offffff
  • quote:

dershaneye gitmiyorum.demekki o "2 hafta" uzayacak

Durumuna bağlı.Özel ders alıp 1 haftada da halledersin ya da ne bileyim bir arkadaşından öğrenirsin.Seçenek bol yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.