Şimdi Ara

Sıfırından pahalıya 2.el wii satıyorlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
3
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda 3 yasinda kizim ile eglenceli vakit gecirebilecegimiz bir urun arayisina girdim. Nintendo wii fit plus cok eglenceli olur gibi geldi. Biraz arastirinca piyasada bulmanin zor oldugunu gordum. Xbox ise piyangodan cikti.
    Yoksa, kendim icin almak gibi bir planim yok.

Tavsiyen icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 yaşında ki kızım için wii ve wii fit bakıyorum. Arkadaşlar 2. elde alınan wii sıkıntı yaratır mı ? 2 gün sonra dvd yada başka bir parçası elimizde kalır korkusu taşıyorum. Sıfır fiyatları da 550 TL ( wii artı wii fit ) vermek de gereksiz geriyor. Tavsiyeleriniz nelerdir ?
  • uppermost U kullanıcısına yanıt
    Merhaba;daha önce de birkaç yerde yazmıştım. Wii'ler gerek donanım olsun gerekse yazılım olsun sağlam cihazlar. Zamanında kaliteli üretmişler. O yüzde çok fazla arıza veren makineler değiller. Çok hor kullanılmamış temiz 2. ellerde çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama tabi her zaman şans meselesi.

2. el olarak wii setine (wii+1 remoote+1 nunchuck) 150 liradan, wii fit tahtasına ise 100 liradan fazla vermemenizi öneririm. Bu dönemde sıfır wii ye para vermemek konusunda çok haklısınız.
  • +18 kullanıcısına yanıt
    yanlışsam düzeltin, 150 TL anca 2. el ps2 alınır diye biliyorum.. wii ps2'den daha üstün bir cihaz, gerek donanım gerek kontroller vs bakımından (1 jenerasyon daha üstün).. ha bulunur 150 TL'ye wii ama o paraya nasıl bir wii alınır (hor kullanılmış olabilir, eski versiyon wiimotion'sız olabilir)

yani bana göre 150TL'ye wii bir çok soru işaretini de beraberinde getirir.. o kadar ucuza gidecek bir cihaz değil çünkü.. hatta benim gibi bir çok oyuncunun ps3, xbox'a tercih ettiği bir konsol..
  • +18 ve WolF-EyE bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Kafamdaki fiyat wii + wii fit için 300 TL civarında ama dediğin gibi bu fiyatlara satan kimseyi bulamadım genelde 400 civarında fiyat istemişler. Asıl korkum 2-3 sefer oynadıktan sonra sıkılıp yüzüne bakmaya bilir yada alet arızalanabilir. Bir tarafdan da sıfır xbox360 + kinetik alsam çocuk sıkıldıktan sonra ben oynamaya devam etsem diyorum. İlanlarda gördüğüm 40-50 oyun yüklü kinetikliler 900 civarında.

3 katı fark vermeye değer mi bilmiyorum ama içinde oyunların yüklü gelmesi, sıfır olması, görüntü kalitesinin daha iyi olması aklımı çeliyor. Bir yanımda o kadar para harcama sen çocuktan daha beter maymun iştahlısın 2-3 haftada sıkılıp zaman yok diye makineyi bile açmazsın diyor. Bekarken ps2 alıp hiç oyun bitiremeden satan biriyim. kaçakta olsa 30 küsür oyun alıp doğru düzgün oynamadan oyunlara harcadığım paraya hepsini satmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, benim böyle dememin sebebiydi şuydu. Ben wii alacağım zaman teknosanın sitesinde sıfır wii 200 tl idi. Bulunabilen mağazalarda 10a yakın mağaza vardı o zamanlar.. Hani İstanbulda olsam gidip yazan mağazadan sıfırını 200e alabileceğim wii'yi. Ama çeşitli sitelerde wii setini 150-170 arası satanlar olsa da İstanbulda olmamam dolayısıyla sıfırını alamadığım setin 2 . eline 250-275 tl isteyen bir sürü kişi vardı. Garibime giden buydu konuyu da ondan açtım. Öte yandan kim alır bilinmez tabi ama PS2 nin sıfırı ise hala 300-350TL arasında.

Ben ise temiz bir wii seti+wii fit'i donanımhaber üzerinden ikisini toplam 200TL ye aldım. Bu fiyatları söylememin nedeni budur:)

@uppermost

Sizin bahsettiğiniz maymun iştahlılık durumunun tıpatıp aynısı bende de var. Çok heves ederek alırım ama herşeyden çok çabuk sıkılırım. Nefret ettiğim yanlarımdan birisi budur. Hatta bunu yenmek için zorla o şeyin üstüne gitmişliğim var ama o da huzursuz ediyor.

Öte yandan kız çocukları böyle şeyler pek sarmayabiliyor. Küçük kuzenlerimden deneyimleyebiliyorum bunu. Hatta çocuk kısmını geçtim kendi kız arkadaşımın da wii hiç ilgisini çekmedi:D Yani iki durumda riskli. Ama temiz birşey alıp kullandıktan sonra duruma göre satabilirsiniz. Daha düşük fiyata satarsanız da o farkı kullanım payı gibi düşünün:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +18 -- 11 Şubat 2014; 10:46:45 >

anlıyorum.. wii'yi iyi fiyata almışsın güle güle kullan.. teknosa'daki 200 TL fiyat büyük ihtimalle indirim fiyatıdır diye tahmin ediyorum, arada turuncu indirim vs yapıyorlar

Ps2 hakkında, bana kalırsa sıfır çipli bir ps2 250-300 TL'yi hakediyor. her ne kadar 2 nesil eskimişte olsa, oyun çeşitliliği ve atmosferi çok başkadır bu cihazın. ben hala sıkılmadan zevkle oynarım ps2'yi. buda kendimde sevdiğim bir yön aslında, nasıl siz maymun iştahlılıktan bahsetmişsiniz. ben de tam tersi, bir şeyi alıyorsam o şeyin değerini bilirim.. yıllarca kullanırım ve temiz kullanırım.. o yüzden ps4 vs heves etmiyorum evde hali hazırda 3 konsol ve bekleyen onlarca oyun varken
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    İnanın size çok imrendim:D ben de sadece konsol için değil başka şeyler için de var insan kendini şımarık gibi hissediyor hiç hoş değil:D

PS2 efsane konsol ama hiç ps2'im olmadı hep uzaktan takip ettim benim için atmosferi çok farklı olan ps1, ps1 vardı bende çok güzel zaman geçirdim onunla, zaten bu maymun iştahlılık da büyüyünce oldu eskiden o kadar benimserdim ki :D Ha bir de atari 2600'üm, wii de 2600 emülatörüm var zaten sık sık oynarım hatta wii de wii oyunlarından çok NES SNES ve Atari 2600 oyunları oynuyorum,oyun seven adama eski konsol diye bişey olmaz:D
    Aynen öyle dostum.. oyuncu adama eski yeni oyun olmaz. Nasıl bir sinema sever "ben en son filmleri seyrederim eski filmlerle işim olmaz" demiyorsa

NES apayrı bir dünya zaten oraya girersek çıkamayız

Ps1 tam bir efssaneydi zaten.. ilk defa CD ile çalışan ve neredeyse tamamı 3D oyunlardan oluşan arşivi görünce ağzımız açık bakardık konsola Oyun firmaları eskiden kaliteye çok önem verirdi. rekabet bu yöndeydi, oyunu ve firmayı oyuncuya beğendirmek.. şimdi ise herşey grafik etrafında dönüyor. bir oyun alıyorsun, süper grafikler ama birkaç gün içinde bitirdikten sonra bir daha yüzüne bakmıyorsun.. o atmosfer yok çünkü, kolay sıkılıyor insan. bende eskiden ne kadar iyi graik o kadar iyi oyun derdim, ama uzun süre ps3 oyandıktan sonra farkettim ki değilmiş

Kesinlikle, bu dediklerine tamamen katılmakla beraber bir de şu var yeni oyunlar artık oyun değil film gibi. İlerleyebileceğin yapabileceğin tek b hat var zaten onu yapıyosun, hani bir oyun oynamıyosun da filmi oynuyosun gibi, sadece filmdeki adamı karakter değil sen öldürüyosun. Özellikle yeni savaş oyunlar buna örnek, tek bir hikaye hattı ve dümdüz harita. Oysa eski oyunlar öyle mi onlar tam bir oyun, oyun oynuyosun :D
    Doğru bak senin tam dediğin gibi olay.. artık sinema gibi.. ilk call of duty modern warefare'i onadığımda demiştim artık sinema gibi oldu oyunlar diye..

o yüzen wii'yi uzun zaman yakalayamadığım o arcade havasını tekrar yaşattığı için çok seviyorum.. nes, snes'in yeni nesil hali.. adamlar çizgilerini hiç bozmadılar.. yeri geldiler az sattılar, zarar ettiler ama hep o çizgiyi, kaliteyi korudular.. helal olsun ne diyim
    Kesinlikle nintendoyu nintendo yapan bu, adamşar "oyun" yapıyor "eğlence" yapıyorlar. Ve kesinlikle bahsettiğiniz arcade havası :D wii de ne kadar keyifli oyunlar var arkadaş işin gücün olmayacak oturup oynayacaksın:D

• alan da yok degil

• 2 gündür ilanlara bakıyorum. 3 ay önce ki wii + wii fit ilanları 300 civarında iken şimdi 400 TL ye yükselmiş. 2. el sadece wii ler 200 civarında para istiyorlar. Teknosa 200 e sıfırını satmışken kullanılmış hiçbir ekstrası olmayan wii leri bu fiyatlara satmanın mantığını anlamıyorum. Birde kaç aydır satamamış, devamı ilan güncellemesi yapmanın ne anlamı varsa ? Zamanında yok 700 TL aldım, şuna bu kadar harcadım, buna bu kadar harcadım diye çetelesini tutmuş. Şimdide 500 civarında fiyat istemiş ilanlar bile var :)

• teknosa daki 200 TL lik Wii'ler tükenmiş.. büyük ihtimalle seri sonu vs idi.. zaten resimlerinden belli oluyor, ilk çıkan versiyonlardan.. yeni çıkan siyah, mavi konsolların fiyatları 400-500 TL arası

bence gayet normal, piyasadaki en ucuz konsollardan biri şu anda.. kendi oyuncu profilini oluşturmuş bir konsol için 400-500 TL bence iyi.. tamam donanım olarak ps3, ps4 çok daha ileride ama oyun zevki kişiden kişiye değişiyor.. kimse gidipte içindeki işlemci ram için konsol almıyor, oyun zevki için alıyor. bir tarafta adam konsola 1500 TL oyunlarında 200-250 TL para verebiliyorsa, 400 TL Wii gibi bir konsola verilir
  • Ben 50 TL hediye puanlı 500 TL aldım. Alttaki olanıda tavsiye ederim ben alırken olmuş olsaydı bunu alırdım.
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-sonic-london-ve-wii-fit-plus-board-104717897
  • yil olmus 2014 hala teknosada 200 liraya wii ariyosunuz . link varsa verin alalim . 2 kol 2 nunchok 2 tabanca 2 direksiyon gitar denge tahtasi wii fit 30-40 cd iclerinde 4-5 oyun var 500gb hard disk ici oyun dolu ivir zivir. torentten indir hard diske at oyna 550 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kadıköy'de aldığım yerin bugün ilanını gördüm.. yeni mario sonic temalı mavi wii, yanında 500 GB HDD içinde 100 oyun 550 TL'ye satıyorlar.. sıfır cihaz
  • Fiyatı bir dönem düşüp geri artmış diyebilir miyiz? Teknosa sallamış piyasayı bir ara

• aynen . teknosa almistir 1000 2000 tane karne donemi gibi bir zamanda kampanya yapmistir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.