Şimdi Ara

Sıfırından pahalıya 2.el wii satıyorlar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_serbes

yil olmus 2014 hala teknosada 200 liraya wii ariyosunuz . link varsa verin alalim . 2 kol 2 nunchok 2 tabanca 2 direksiyon gitar denge tahtasi wii fit 30-40 cd iclerinde 4-5 oyun var 500gb hard disk ici oyun dolu ivir zivir. torentten indir hard diske at oyna 550 tl

sadece hard diski 175e aldim . isteyen olursa hersey dahil bu alintida satilik .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım burası herhangi bir satış konusu değil ilanını ikinci el bölümüne açmalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasim 200e sifir wii buluyormusun ya fikrin olsun diye yazdim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Arkadaşım burası herhangi bir satış konusu değil ilanını ikinci el bölümüne açmalısın.

Wii lere 150-160 dan fazla para vermeyin demenizin özel bir sebebi var mı? bende wii sahibiyim meraktan soruyorum.
  • nimquessir kullanıcısına yanıt
    Evet bu konuyu açtığımda piyasa çok ucuzdu, teknosada sıfır 200tl ye wii bulunuyordu, 2.el satış sitelerinde 150ye 160a wii setler vardı. Fakat sonra piyasa yükseldi teknosada stok bitti şu an söylediğim miktardan daha yükseğe çıktı 2. eller. Fakat ihtiyacım bittiği için de artık araştırmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +18 -- 3 Mart 2014; 1:11:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında şuan ki fiyatlar biraz hakettiği fiyatlar oluyor benim kanaatimce, Teknosa elindeki stokları eritmek için ciddi olarak sallamış piyasayı anladığım kadarıyla.Teşekkürler cevabınız için.

saygılar
  • teknosa elinde kalan malları eritmek için bazen çok indirim yapıyorlar.. geçenlerde çok sağlam bir laptop'a %44 indirim yapmışlardı.. tükenmiş tabii..

o fiyatlara bakıp 150'den fazla para verilmez dersen cihazı alamazsın.. 150 TL ye bugün ne var piyasada, alacağın cihaz wii, gidip ps2 almıyorsun.. wii grafik olarakta donanım olarakta ps2'ten üstün bir cihaz.. bazı kişiler wii'yi çok hor görüyorlar.. bunlar cihazı ne doğru dürüst oynamış insanlar ne adam akıllı oyunlarını araştırmış insanlar

adam gidiyor teknosa da kompozit kabloyla lcd'de bağlanmış çamur gibi görüntüde tenis oynuyor, ona göre kafasından yorum sallıyor.. ben bunlara çok kızıyorum

şu grafikler kötü grafik mi şimdi

Sıfırından pahalıya 2.el wii satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 3 Mart 2014; 8:38:58 >

• nimquessir kullanıcısına yanıt
    mayıs ayında online özellikler kapanıyor sadece oyun alma, youtube ve browser kalacak.
  • Wii özel bir konsoldu ancak haliyle ömrünün sonuna geldi. Nintendo da desteğini çekti servisleri de kapandı bildiğim kadarıyla . Hala oynananabilir bir konsol tabi . Bir de şu gerçek var ki günümüzdeki düşük seviye bir laptop bile wiiyi emule edebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyun desteği ne olacak peki ?

Hala deli gibi online olarak Mario Kart Wii oynayanlar var.
  • Oynayamayacaklar, 8. oyunu almaları isteniyor.
  • 2. eldeki ürünleri genelde yanında bolca oyun lar fiyatlar o yüzden yüksek

ayrıca son stokları satıyor mağazalar üretim durdu ürünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

Oynayamayacaklar, 8. oyunu almaları isteniyor.

Hadi ya. Cidden kötü bir durum bu. Mario Kart 8 Wii U oynayacağız artık mecbur.

Bilgilendirme için teşekkürler.
  • TakeNoPrisoner kullanıcısına yanıt
    Emin misin :D

imzamdaki özelliklere sahip laptobum var ve super mario galaxy standart 60fps vermiyor.

PC canavar ama emulator ne kadar iyi olsada bazı oyunlar yavaş çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

imzamdaki özelliklere sahip laptobum var ve super mario galaxy standart 60fps vermiyor.

bahsettiğiniz gibi istisnai durumlar hariç bir sıkıntı çıkmıyor
  • TakeNoPrisoner kullanıcısına yanıt
    laptop ta wii oynayacaksan hiç zahmet etme

wii oyunlarının keyfi büyük ekran tv başında kendi konsoluyla çıkar

yoksa bu cihazın çözünürlük derecesi belli, insanlar pc'de daha iyi grafikler varken neden wii oyunları oynasınlar ki..

e wii dünyanın gelmşi geçmiş en çok satan konsollarından biri.. demekki laptop, emualtör felan hikaye
  • Grafik falan için wii oynamıyorum ki ya da orijinal konsolun yerini emulator de tutar demiyorum . Ortada gezen fiyatlardan bahsediyorum . Sıkıntı etmeye gerek yok yani saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner

quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

bahsettiğiniz gibi istisnai durumlar hariç bir sıkıntı çıkmıyor

Ama şunu söylemedim. 1080p den aşağı açmıyorum. TV ye hdmi ile bağlayıp ps3 kolu yada gerçek wiimote ile oynuyorum bazen.

Şuan önümde wii ve wii u durduğu halde pc den açıp oynayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner

Grafik falan için wii oynamıyorum ki ya da orijinal konsolun yerini emulator de tutar demiyorum . Ortada gezen fiyatlardan bahsediyorum . Sıkıntı etmeye gerek yok yani saygılar

sıkıntı yok kardeş.. ben demek istediğimi izah edemedim

ben hard core wii'ciyimdir ama şunu söyliyim, eğer wii almadan önce oyunlarını laptopta emulatorden oynasaydım sanırım konsolu almaktan vazgeçerdim

bir keresinde laptopta da deneyeyim dedim.. şansıma daha önce yükelyip silmediğim bir iso formatlı oyun vardı.. konsolun başındayken hiç sıkılmadan oynadığım halde laptopta açtığım gibi kapatmam bir oldu

fiyat konusunda, daha öncede söylemiştim.. 300-400 TL bu konsol için yüksek bir rakam değil.. bunu fazlasıyla hakeden bir cihaz.. hem oyunlarının kalitesi, hem desteklediği emulatorler.. 400'den fazlasını bile hak ediyor

oyunlara gelince bu saatten sonra kimse gidipte orjinal oyun almaz wii için.. bir oyunu hala 150-200 TL civarında.. o konuda haklısın.. ama zaten kim orjinal oyun alıyor wii'ye.. o problemin aşılalı çok oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.