Şimdi Ara

Sıfırından pahalıya 2.el wii satıyorlar. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir önceki arkadaş hangi konsol 1080p diye sormuştu aslında ona cevap vermiştim pardon.

1-Bu konuda haklısın.

2-Pc konusunda da haklısın. Price/Performance comparison yapıcak olursak Xbox 360 almak daha mantıklı. Arasında ciddi bir fiyat farkı var. Açıkçası şöyle diyebilirim, anti-alliasing xbox 360 tam anlamıyla mevcut değil PC'ye göre ezilmesinde ki sebep budur. Ama fiyatına göre gayet performanslı çalışıyor. Aslında Xbox dememin sebebi bu... Mesela Dreamcast Shenmue harikaaaaa bir oyun. Fakat hem bulunması zor bir konsol hemde fiyatı bir çok konsola göre pahalı.

Xbox 360 dememim sebebi XBONE ve PS4'ün fiyatlarının faiş olmasından dolayı...

3-Base parçalarıyla konuşmuştum, yoksa gayet rahat bir classic controller'ı var Wii'nin.

4-Nunchuck'ı yeri geliyor havada tutuyorsun (adventure oyunları hariç) Xbox'ta sensörle çalışmadığı için havada tutmuyorsun bunu belirtmek istemiştim.

5-Gamer ile fanboy ayrı birşey. Sen pokemon fanboyusundur ama gamer değilsindir. İğneleğici ve rencide edici konuşmak yerine ikimizinde bilmediği konuları ortak olarak konuşmak daha mantıklı olur. Amacım daha üstün bilgim olduğunu anlatmaya veya Xbox'ı övmek değil. Microsoft babamın şirketi mi? Hayır. Peki ben Xbox'tan bahsettim diye Microsoft bana paramı vericek? Hayır... Tartışmayı sevmiyorum sadece gözlemlediğimi paylaşmak istedim. Bu platformun amacı konu paylaşımından ve bilgi alışverişinden ibaret...

6-Çocuk oyunu diye birşey yoktur. Ben The Sims serisini 2000 lerin başından beri takip ediyorum çoğu kişide kız oyunu der bu beni kız mı yapıyor? Hayır...

• Zukape kullanıcısına yanıt
    çocuk oyunu lafın gelişi tabi.. yani kan, şiddet içermeyen anlamında

rencide edici konuştuysam kusura bakma.. sadece şu "at gözlüklerini çıkarın" lafına biraz takıldım, yoksa amacım rencide etmek değil kesinlikle

ama gamer hakkında yukarıda bahsettiğim gibi düşünüyorum.. adı üstünde oyuncu.. platformu, oyunu vs si olmaz.. oyun dünyasını takip eden, bunlarla haşır neşir olan yani oyun oynamayı ciddiye alan herkes gamer'dır

nunchak'ı havada tutuyorsun, oturduğun yerde dirseğini dizine koyabilirsin.. ayrıca nunchakta pil yok, oda çok hafif.. ayaktaysan zaten düz tutarsın.. ayrıca ayakta oyun oynamak her türlü yorar, kinectde yoruyor adamı.. ama zevkide çok başka oluyor nunchack+wiimote oyunlarının

buradaki asıl mesele son söylediğim cümle.. sadece oyun değil oynadığın platformu sevmek ilede alakalı bu.. mesela xbox360'ın grafiklerinin pc'den daha düşük olduğunu biliyorsun.. neden peki call of duty, crysis vs oyunları pc'de varken xbox'ta oynuyorsun.. çünkü o cihazda oynaması sana daha zevkli geliyor

olay aslında bu..o yüzden bu karşılaştırman bana göre yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 21 Mart 2014; 15:10:26 >

• Karşılaştırmamın sebebi aslında aynı jenerasyon olmalarından dolayıydı.
    Herneyse ben biraz gidip Wii ile Super Mario Galaxy oynuyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zukape -- 21 Mart 2014; 15:49:16 >
  • Ustad wii xbox olayina deginmeyecegim zevk meselesidir tabiki ama teknik olarak bilgilendirmek istedim xbox360 fullhd 1080p bir konsol degildir hatta 720p olarak bir kac oyun disinda genelde 640p oyunlara sahip konsoldur..suan icin 1080p fullhd ye sahip konsollar xbox one ve ps4 tur..teknik anlamda bilgilendirmek istedim yanlis anlasilma olmamasi acisindan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zukape kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    grafikten bahsetmişken aklımdayken söyleyeyim

wii için hdmi çevirici aparatlar satılıyor. Türkiye'de yok sanırım ama amazonda var. .ben bir tane getirttim..

komponent kabloya göre hem çözünürlüğü daha keskin ve net, yapıyor hemde renkleri çok canlı yapıyor.
  • bence bunun nedeni yanındaki aksesuarların bolluğu almayı düşünüyor gibiyim. Bu arada ne kadara getirdiniz hocam kabloyu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

25 dolar hocam.. kabloyu kendin alacaksın

http://www.amazon.com/Nintendo-Converter-Output-Upscaling-Adapter/dp/B007TS8ZVC/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1395433072&sr=1-1&keywords=wii+hdmi

saolun hocam ama önce wii almam lazım heralde Şaka maka türkiyede bulunmuyor değil mi ?

• Wii'yi ayakta oynama konusuna bir açıklık getirmek istiyorum.

Genelde wii'yi kurarken iç güdüsel olarak, reklamlarda, orada, burada, videolarda görüp sensör barı direkt tv'nin üzerine koyuyoruz. Fakat barı tv'nin altına koyup ayarlardan da bar konumunu tv altı yapınca oturduğunuz yerden çok rahat kolayca oynanabiliyor.
  • Türkiye'de sıfır orijinal wii balance board satan yer bileniniz var mı?
  • ben rastlamadım
  • quote:

ben rastlamadım

Hmm wii falan alırsak yurtdışından alıcaz herhalde bunuda

• quote:

Orijinalden alıntı: +18

Wii'yi ayakta oynama konusuna bir açıklık getirmek istiyorum.

Genelde wii'yi kurarken iç güdüsel olarak, reklamlarda, orada, burada, videolarda görüp sensör barı direkt tv'nin üzerine koyuyoruz. Fakat barı tv'nin altına koyup ayarlardan da bar konumunu tv altı yapınca oturduğunuz yerden çok rahat kolayca oynanabiliyor.

evet öyle bir algı var.. bilmeden konuşuyorlar "ayakta oyun oynayıp yorulacağıma ps3'te elime alırım gamepadi oturduğum yerden oynarım" gibi.. dediğin gibi algılayıcıyı tv'nin önüne koyup oynanabilir.. ben boks, tennis vs oyunları dışında ayağa kalkamdan oynuyorum.. o oyunlarıda 40 yılda bir oynuyorum zaten.. reklamlar hep ayakta tenis vs oynanırken gösterildiği için insanlar böyle düşünüyor tabi..

aslında wii reklam olarak çok geri kalmıştı.. ilk çıktığında amerikada wii sports ve 1-2 spor oyunu dışında başka oyunun reklamını yapmamışlardı.. benimde aklımda hep bir çocuk-aile konsolundan ötesi etmez fikri oluşturmuştu bu tabi

• cihazı sıfır bulursun.. kadıköy yazıcıoğlund avar.. sıfır softmodlu 30 oyun yüklüyorlar hdd'ne.. balance boardda olabilir orda.. ama hdmi aparatı yok bildiğim kadarıyla
  • O dediğiniz dövüş oyunu çok ilgimi çekti wii de

• hangisi, castlevania' mı?
  • quote:

hangisi, castlevania' mı?

Aynen o hocam

• evet hocam güzel oyun wii'de çok çeşit dövüş oyunu yok malesef.. tatsunoko vs capcom var oda güzeldir:

Sıfırından pahalıya 2.el wii satıyorlar.

Sıfırından pahalıya 2.el wii satıyorlar.

• Aslında bebne wii balance board var, inanın elimi sürmüyorum ama satasım gelmiyor sanki satınca wii nin bütünlüğü bozulacakmış gibi hissediyorum :D yoksa dileseydiniz satardım size.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.