Şimdi Ara

Sıfırından pahalıya 2.el wii satıyorlar. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yıldır wii sahibiyim (zamanında buralarda 700 lira civarındayken yurt dışından 300 dolara almıştım), bunun dışında xbox1, xbox360, playstation 2 ve 3ds el konsolum da var.Bunların içinde en çok oyun oynadığım konsol wii sebebi de 4 yaşındaki oğlumla beraber oynayabiliyorum ve şöyle söyleyim diğer konsolların hepsini elden çıkarırım ama wii kalır.Sırf exerbeat oyunu için (fitness) bile kalır.
    http://www.youtube.com/watch?v=q1jYpqq8n48
  • toggy06 kullanıcısına yanıt
    O oyuna baktımda wii fit den farkı yok pek :D
  • bu aralar Tenchu: Shadow of Assasins oynuyorum.. şiddetle tavsiye edilir
  • wii fit plus zaten çok başarılı, bu oyun da benim çok hoşuma gitti, özellikle karete ve yüzme, bir de bunda balance board olmadan da oyunların çoğunu yapabiliyorsunuz, eğer kararınızı youtube dan izleyerek verdiyseniz bir de yükleyerek bakın derim, pişman olmazsınız, saygılar...
  • Ben de bir itirafta bulunmak istiyorum bu konuyu açtıktan sonra wii aldığımda sırf wii nin emülatör potansiyelinden dolayı bile 150 liradan çok daha fazla edeceğini düşünüyorum snes'in ps1ine kadar emülatör var. Ps1i denemedim ama denediğim diğer emü.lar çok verimli. Ben de aldığımdan beri açıkçası wii oyunlarından çok emülatörlerle vakit geçiriyorum ve bunun için çok daha fazlasını öderim. Bir led veya lcd ekrandan ziyade büyük bir tüplü tv'niz varsa keyifi daha da artıyor bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wii retronun kralı.. tüm retro oyunları oynayabiliyorsunuz cihazda.. +18 arkadaşımızın dediği gibi bunların gerçek keyfi çıktıkları zamanın teknolojisi olan tüplü tv'lerden çıkar..

bu konsolları ve oyunları tek tek almaya kalksanız cebinizden çıkacak parayı bir düşünün

ayrıca reto olupta yenilenmiş çok başarılı oyunlar var.. newer super mario bros, donkey kong country retuns, sonic colors, az önce yazdığım tenchu (ps1 oyunudur), resident evil, house of the dead, mario kart vs

hala o eski havayı barındıran oyunlar bunlar.. benim gibi "niye o eski oyunları yenilemiyorlar" diyen retrocular için nimet

birde street fighter'ı olsaydı tadından yenmezdi.. mortal kombat armageddon var mesela, süperde olmuş.. keşke bir street fighter (ex olsun önemli değil) wii içinde çıkmış olsaydı
  • Kendimi bildim bileli nintendo fanıyımdır yeri çok özeldir bende .
    90da nes 94 snes 97 n64 sahibiydim 2011de de gamecube aldım wii almak henüz kısmet olmadı bakalım belki ilerde o da olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TakeNoPrisoner kullanıcısına yanıt
    dostum sen nasıl wii almazsın şaşırdım doğrusu bu kadar takipçisiymişsin, nintendonun çıkardığı en iyi konsolu almamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

dostum sen nasıl wii almazsın şaşırdım doğrusu bu kadar takipçisiymişsin, nintendonun çıkardığı en iyi konsolu almamışsın

evlendim :) wii yerine bebeğe oyun parkı uçan halı bez vs vs alınca ona sıra gelmedi :)
  • TakeNoPrisoner kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun bende evliyim.. eskiden ps3 vardı, tek başıma oynardım.. satıp wii aldım, şimdi beraber newer super mario bros oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

hayırlı olsun bende evliyim.. eskiden ps3 vardı, tek başıma oynardım.. satıp wii aldım, şimdi beraber newer super mario bros oynuyoruz

Teşekkürler. Biz de bir süre ps3te little big planet oynadık birlikte :)
    Wii yi inşallah bir gün alırım . Hiç birşey olmasa sırf emu işinden dolayı bile alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın bir zamanda inşallah tezden stajdan zaman bulursam ps1 emusunu deneyip nasıl çalıştığını yazacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar güzel haberlerle geldim :D
    PS1 emülatorünü denedim sonuç olumlu :D
    Emülatör olarak WiiSX adlı emuyu kullandım. İlk olarak wiiisx'in uyumluluk listesinde oynanabilir olarak gözüken bir oyunla başlayayım deyip Need for Speed III: Hot Pursuit oyununu seçtim.
    Öncelikle oyunu akıcı oynamak için wiisx'in default ayarlarını değiştirmem gerekti. Bios olarak scph-1001.bin biosunu kullandım. Fakat biosu wiisxin bios klasörüne atarken ismini SCPH1001.BIN olarak değiştirmeniz gerekiyor yoksa görmüyor.
    Ayar olarak;
    Select CPU Core: Dynarec
    Select Bios: SD
    Limit FPS: Off
    Frame Skip: On
    Dithering: None
    Yapınca ortalama 50 fps olarak akıcı şekilde oynanıyor. Akıcılık olarak orijinalinden 1 tık aşağıda diyebilirim. Ben sadece NFS için deneyebildim. Diğer oyunlar içinde deneme yanılma yoluyla bakacağız artık:)

WiiSX'in anlatımı, inidrme bağlantısı ve uyumluluk listesi gibi tüm ayrıntılarının yer aldığı sayfa;
    http://wiibrew.org/wiki/WiiSX

• +18 kullanıcısına yanıt
    super deneyelim
  • ilgilenen varsa wiii mi satabilirim

guitar hero ( özel yapım logitecht gitarıyla beraber plastik değil gerçek tahta) cod gibi 6-7 tane oyun wii fit ve tahtası kamerası 2 nunchuk (biri kablosuz ) 2 remote ( plusuyla beraber ) artı remoteları şarş etme aleti 500 tl ilgilenen varsa fiyat konusunda konuşulabilir veya fotoğraflar atabilirim parçaları ayrı ayrı satmam

edit: aygıt çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesst17 -- 18 Mart 2014; 19:57:48 >
  • Şimdi fanboyluk bir kenara arkadaşlar... Günümüzün piyasasıyla 300tl'ye Wii almak mı sizce mantıklı? Yoksa yine 300tl ye ikinci el slim Xbox 360 mı? Bütçesi kısıtlı biriyseniz konsol alayımda oynuyayım diye düşünmek yerine en azından bir konsol alıp sizi hala 3 yıl ötesine kadar rahat idare edebilecek birşey almak istiyorsanız ikinci el bir sürü Xbox 360'lar mevcut.

Ben antikoyun zamanlarında ağır Nintendo fanıydım fakat benim fanlığım handheld konsolları ve gamecube ile beraber bitti. En son 5 yıl önce Akmerkezde Nintendo'nun bir etkinliğine katılmıştım... Hala bir çok RPG oyunları oynuyorum GBA, NDS vs 3DS ile fakat bunlar bir yere kadar...

Her iki konsola da sahibim ve iki konsolunda exclusive oyunlarını bitirdim, 2 konsolunda eksi ve artılarını belirtmek istiyorum. At gözlükleri bir kenara doğruları konuşalım.

Component kablo ile 480i çözünürlük veren bir konsol'dan bahsediyorsuz diğeride 1080p full hd.
    Wii genel özellik olarak Xbox'ın yanından geçemez. "Olay grafik değil" Pixel Artist'im ve emin olun burada ki birçok kişiden daha çok pixel sayıyorum hergün ve KOMPOZİTÖR olmama rağmen 8-Bit müzikle ilgileniyorum. Bunlar bir yana 1 yıldır süren bir 2D MMORPG üzerine çalışıyorum.
    Super Mario, Zelda, Metroid, Kirby, Harvest Moon veya Animal Crossing fanıysanız Wii ile yola devam... Siz zaten bu serileri seviyorsunuz ve her ne denirse denilsin aldırmayacaksınız. Belki farkında olmadanda her geçen 10 yıl ile teknolojiyi 2 adım geriden takip ediceksiniz. Ama yinede bu tarz oyunlar Xbox'ta mevcut: Fable; çok zevk alarak oynadığım bir seri bazen Zelda'yıda hafiften andırıyor. Halo(Metroid'e göre çoooook daha başarılı bir seri; hikaye, konu, grafik, karakterler...)
    Hardcore FPS arıyorsanız Wii'de maalesef öyle oyunlar yok: Bioshock, Crysis, Gears Of War, Halo, Battlefield, Call Of Duty ve bu oyunları Xbox ile olağanüstü grafik+performansla oynayacaksınız...
    Sport oyunları Wii yine bu konuda çok zayıf, wii fit falandı hiç başlamayın arkadaşlar Xbox'ta kinect'i başarısını bu konuda zaten biliyorsunuzdur... Benim bir tek zevk alarak oynadığım golf ve tenis oyunu harici gerisi hikaye. Bunlarda Wii Sports un oyunları değil şuan isimleri aklıma gelmiyor. Biri muhtemelen Tiger Woods'tur. :)
    Racing oyunları... Xbox'tan örnek Forza Motorsports ve Project Gotham Racing. Wii'de pek adam yerine konulabilecek yarış oyunu mevcut değil. Cars fanı falan değilseniz tabii...
    Adventure oyunları arıyorsanız Wii tabiikide bu konuda tartışılmaz. Ama Xbox'ta yine kendinize göre oyunlar mevcut.
    Gamepadler arasında ikisininde ayrı bir rahatlığı ve farkındalığı var. Bunun artısı eksisi kişiye göre değişir açıkçası havada 3 saat televizyon kumandası gibi birşeyi tutmak gayet bir zaman sonra yoruyor.

Herşey bir kenara "Gamer" kalıbını kendine yakıştıran fanboylara anlam veremiyorum. Şimdi büyük ihtimal Nintendo Wii konusunda Xbox'ı övmüşsün falan diyeceksiniz de ben şuan PS4'te kullanıyorum, X360'ta kullanıyorum ve Nintendo Wii'de kullanıyorum. Bunların yanında retro konsollarıda bazen kullanıyorum...

Tamamen anlatmak istediğim Wii'ye 300tl verilir mi konusuna cevap vermek. Eğer Nintendo oyunlarından zevk alıyorsanız 300tl çokta büyük bir rakam değil. Eski fiyatı için ben Darty'den 200tl'ye almıştım. Khalkedon ve teknosada aynı fiyata satıyordu... Ama ben daha çok oyun oynamayı seviyorum ve çok param yok diyorsanız önünüzde ki tek seçenek Xbox 360. Fat kasalarını 200tl ye bulabileceğiniz performanslı bir konsoldan bahsediyorum... Bir düşünün derim.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zukape -- 21 Mart 2014; 14:08:08 >

• Zukape kullanıcısına yanıt
    şimdi gerçektende fanboy'luk bir kenara.. sadece wii değil xbox fanboyluğuda bir kenara.. bak şimdi:

300TL verilir mi sorunun cevabını yukarıda vermiştim, biraz araştırırsan bulacaksın

bu işler senin pixel saymana bakmıyor.. adam yeri geliyor mega drive'a 300 TL veriyor.. bu iş zevk meselesi

ayrıca bir cihazın sıfırını almak var, birde kullanılmışını almak var

pixellerle uğraşıyorsan çıkıpta bana wii'nin graifkleri ps2 ile aynı demezsin sanırım

e ps2'nin sıfırı 250 TL civarıyken wii'nin fiyatı kaç tl olacaktı 100 TL'mi olacak

wiimote olayından bahsetmiyorum bile..

ayrıca sadece wii'ye çıkmış veya wii'ye uyarlanmış bir çok arcade tarzında oyun var

yani bu işler zevk meselesi arkadaşım.. sen konsoldan sıkılmış olabilirsin.. ama buradaki insanlar oynamaktan zevk alıyorlarki oynuyorlar..

yani şu lafı, kusura bakma, ergen bir çocuk söylese tamam derim.. ama anladığım kadarıyla o kadarda genç değilsin sanırım..

"ya bir insan futbol varken nasıl basketbol sever" ile aynı şey senin şu yukarıda uzun uzun yazdığın şey

şimdi çıkıp diyorsun ki 300TL vermek mantıklı mı.. ben bu cihazdan aldığım oyun zevkini 5 sene boyunca yeri geldiğinde günde 9 saat ps3 oyanayan biri olarak ps3'ten alamamışsam mantıklı.. konu burada kapanır

bu durumda burada at gözlüklerini çıkarıp olaylara bu açıdan, geniş açıdan bakması gereken sensin.. bundan sonra oyun zevki faktörünü göz önüne alarak yorumlar yaparsın umarım

sanada iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 21 Mart 2014; 8:50:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zukape

Şimdi fanboyluk bir kenara arkadaşlar... Günümüzün piyasasıyla 300tl'ye Wii almak mı sizce mantıklı? Yoksa yine 300tl ye ikinci el slim Xbox 360 mı? Bütçesi kısıtlı biriyseniz konsol alayımda oynuyayım diye düşünmek yerine en azından bir konsol alıp sizi hala 3 yıl ötesine kadar rahat idare edebilecek birşey almak istiyorsanız ikinci el bir sürü Xbox 360'lar mevcut.

Ben antikoyun zamanlarında ağır Nintendo fanıydım fakat benim fanlığım handheld konsolları ve gamecube ile beraber bitti. En son 5 yıl önce Akmerkezde Nintendo'nun bir etkinliğine katılmıştım... Hala bir çok RPG oyunları oynuyorum GBA, NDS vs 3DS ile fakat bunlar bir yere kadar...

Her iki konsola da sahibim ve iki konsolunda exclusive oyunlarını bitirdim, 2 konsolunda eksi ve artılarını belirtmek istiyorum. At gözlükleri bir kenara doğruları konuşalım.

Component kablo ile 480i çözünürlük veren bir konsol'dan bahsediyorsuz diğeride 1080p full hd.
    Wii genel özellik olarak Xbox'ın yanından geçemez. "Olay grafik değil" Pixel Artist'im ve emin olun burada ki birçok kişiden daha çok pixel sayıyorum hergün ve KOMPOZİTÖR olmama rağmen 8-Bit müzikle ilgileniyorum. Bunlar bir yana 1 yıldır süren bir 2D MMORPG üzerine çalışıyorum.
    Super Mario, Zelda, Metroid, Kirby, Harvest Moon veya Animal Crossing fanıysanız Wii ile yola devam... Siz zaten bu serileri seviyorsunuz ve her ne denirse denilsin aldırmayacaksınız. Belki farkında olmadanda her geçen 10 yıl ile teknolojiyi 2 adım geriden takip ediceksiniz. Ama yinede bu tarz oyunlar Xbox'ta mevcut: Fable; çok zevk alarak oynadığım bir seri bazen Zelda'yıda hafiften andırıyor. Halo(Metroid'e göre çoooook daha başarılı bir seri; hikaye, konu, grafik, karakterler...)
    Hardcore FPS arıyorsanız Wii'de maalesef öyle oyunlar yok: Bioshock, Crysis, Gears Of Ward, Halo, Battlefield, Call Of Duty ve bu oyunları Xbox ile olağanüstü grafik+performansla oynayacaksınız...
    Sport oyunları Wii yine bu konuda çok zayıf, wii fit falandı hiç başlamayın arkadaşlar Xbox'ta kinect'i başarısını bu konuda zaten biliyorsunuzdur... Benim bir tek zevk alarak oynadığım golf ve tenis oyunu harici gerisi hikaye. Bunlarda Wii Sports un oyunları değil şuan isimleri aklıma gelmiyor. Biri muhtemelen Tiger Woods'tur. :)
    Racing oyunları... Xbox'tan örnek Forza Motorsports ve Project Gotham Racing. Wii'de pek adam yerine konulabilecek yarış oyunu mevcut değil. Cars fanı falan değilseniz tabii...
    Adventure oyunları arıyorsanız Wii tabiikide bu konuda tartışılmaz. Ama Xbox'ta yine kendinize göre oyunlar mevcut.
    Gamepadler arasında ikisininde ayrı bir rahatlığı ve farkındalığı var. Bunun artısı eksisi kişiye göre değişir açıkçası havada 3 saat televizyon kumandası gibi birşeyi tutmak gayet bir zaman sonra yoruyor.

Herşey bir kenara "Gamer" kalıbını kendine yakıştıran fanboylara anlam veremiyorum. Şimdi büyük ihtimal Nintendo Wii konusunda Xbox'ı övmüşsün falan diyeceksiniz de ben şuan PS4'te kullanıyorum, X360'ta kullanıyorum ve Nintendo Wii'de kullanıyorum. Bunların yanında retro konsollarıda bazen kullanıyorum...

Tamamen anlatmak istediğim Wii'ye 300tl verilir mi konusuna cevap vermek. Eğer Nintendo oyunlarından zevk alıyorsanız 300tl çokta büyük bir rakam değil. Eski fiyatı için ben Darty'den 200tl'ye almıştım. Khalkedon ve teknosada aynı fiyata satıyordu... Ama ben daha çok oyun oynamayı seviyorum ve çok param yok diyorsanız önünüzde ki tek seçenek Xbox 360. Fat kasalarını 200tl ye bulabileceğiniz performanslı bir konsoldan bahsediyorum... Bir düşünün derim.

İyi forumlar.

üstad 1080p full hd olan hangi cihaz ??

• Xbox 360'tan bahsediyorum.

Onun haricinde yazdıklarımı dikkate bile almamışsın ki burada belirttim. İyi yanlarını söylediğim halde hala ezmeye çalışman tamamen fanboyluk meselesi.

"Tamamen anlatmak istediğim Wii'ye 300tl verilir mi konusuna cevap vermek. Eğer Nintendo oyunlarından zevk alıyorsanız 300tl çokta büyük bir rakam değil. Eski fiyatı için ben Darty'den 200tl'ye almıştım. Khalkedon ve teknosada aynı fiyata satıyordu... Ama ben daha çok oyun oynamayı seviyorum ve çok param yok diyorsanız önünüzde ki tek seçenek Xbox 360. Fat kasalarını 200tl ye bulabileceğiniz performanslı bir konsoldan bahsediyorum... Bir düşünün derim."

Bir türk forumu ve türkiye'de konsolların K'sinden anlamayıp "aaa işte call of duty de varmış Wii'de haydiiiii gidip birer tane alalım" gibi dialoglar geçen bir toplum içinden bahsediyorum. Herkes senin gibi konsollardan iyi anlayacak diye bir durum yok.

Ya ben PS2'den bahsetmedim bile, iyi konsol olduğunuda savunmadım... PS2 alacağınıza Wii alın derim tabiikide. Zevk meselesini geçtim çok daha üstün bir konsol.

Bence yazdıklarımı dikkatli okursan zaten bazı konularda hem fikir olduğumuzu anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zukape -- 21 Mart 2014; 14:06:45 >

• Zukape kullanıcısına yanıt
    yazdıklarının hepsini okudum, tabiki bazı konularda hem fikiriz

ayrıca ben xbox'tan bahsettiğinide biliyorum niye bir daha yazdın ki

benim hemfikir olmadığım noktalar:

1) "Component kablo ile 480i çözünürlük veren bir konsol'dan bahsediyorsuz diğeride 1080p full hd" xobx' ta kaç tane 1080p oyunu var bilmiyorum.. ama şunu biliyorumki wii oynayan bir adam grafiği için değil nintendo ruhu için oynar.. bunu bir nintendocu olarak benden daha iyi bilmen lazım, benden fazla konsola sahipsin

kaldıki iş eğer graifkse kusura bakma, xbox360 pc'nin eline su dökemez

2) "Hardcore FPS arıyorsanız Wii'de maalesef öyle oyunlar yok: Bioshock, Crysis, Gears Of Ward, Halo, Battlefield, Call Of Duty ve bu oyunları Xbox ile olağanüstü grafik+performansla oynayacaksınız... " olağanüstü grafik performansı değil.. xbox one desen anlarım.. yine burada ne wii ne xbox 360.. pc galip gelir..

ama fps oynarken wii controller'larla oynamanın zevkini xbox 360 gamepad'i veremiyor.. kinect var diyeceksin, kinetci ayrı bir paket oalrak alman gerekecek.. çok bilgi sahibi değilim kinect oyunkarı konusunda, her fps destekliyor mu bilemiyorum.. ama xbox360'da gamepad ile oynamaktansa ben wii'de motion controllerlarla oynamayı tercih ederim

ayrıca wii'nin çok başarılı fps oyunları mevcut.. counduit, dead space wii versiyonu.. bunları oynayan adama onlar hard core oyunculara göre değil demek çok garip geldi bana.. niye gelemsin.. ha dediğim gibi hard core game'cilik illa yüksek graifk kalitesiyse o zaman ya ps4-xbox one ya pc.. xbox 360'nin lafı geçmez burada

3) "Sport oyunları Wii yine bu konuda çok zayıf, wii fit falandı hiç başlamayın arkadaşlar Xbox'ta kinect'i başarısını bu konuda zaten biliyorsunuzdur... Benim bir tek zevk alarak oynadığım golf ve tenis oyunu harici gerisi hikaye. Bunlarda Wii Sports un oyunları değil şuan isimleri aklıma gelmiyor. Biri muhtemelen Tiger Woods'tur. :)"

bu zevk meselesi.. gayet başarılı pes, nba 2k gibi oyunlar var.. bunları illa nunchak'la oyanaycaksin diye birşey yok, classic controllerla da oynayabilirsin..
    ayrıca wii'de nba jam diye bir oyun varki efsane

4) "Gamepadler arasında ikisininde ayrı bir rahatlığı ve farkındalığı var. Bunun artısı eksisi kişiye göre değişir açıkçası havada 3 saat televizyon kumandası gibi birşeyi tutmak gayet bir zaman sonra yoruyor. "

3 saat ne ki ben yeri geliyor sabahtan akşama kadar oynuyorum, oldukça hafif bir contollerı var.. yormak diyosunda wiimote'da 2 kalem pille çalışıyor xbox 360 gamepad'de..

ayrıca wii classic konroller ele tam oturuyor ve tüy kadar hafif..

5) "Herşey bir kenara "Gamer" kalıbını kendine yakıştıran fanboylara anlam veremiyorum. " gamer demek oyuncu demek.. gamer demek xbox oynayan, ps3 oyanyan adam demek değildir.. ps3 oyunlarını takip eden, oynayan bunlara vakit harcayan adamda gamer'dır, wii'yede aynı şekilde üstüne duran adam gamer'dır.. kalıpları kafanda yanlış oluşturmuşsun

6) "Eğer Nintendo oyunlarından zevk alıyorsanız 300tl çokta büyük bir rakam değil. " sadece nintendo değil sega'nın bir çok oyunu da buraya dahil.. benim gibi sega fanları için wii en zengin konsol.. house of dead, tournament of legends, sonic color'un zevki bambaşka.. ilk 2 saydığım dikkat ettiysen çocuk oyunları değil

ayrıca bu iş birazda cihazı sevip sevmemeye bakıyor.. adam gidip 2000 TL verip iphone alıyor.. alo diyor whatsup kullanıyor angry birds oynuyorş. soruyosun adama "ya bunları çok daha ucuz telefonalrla da yapabiliyorsun, niye o akdar pasa saydın" ama diyorki abi ben bu telefonu seviyorum.. adam o telefon ile konuşmayı o telefon ile mesajlaşmayı, oyun oynamayı seviyor.. bende bu oyunları wii'de oynamayı seviyorum.. işin birde bu yönü var..

sanırım konu ile alakalı daha aydınlatıcı olabilmişimdir.. biraz hızlı yazdım vakitten dolayı imla hataları için kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 21 Mart 2014; 14:32:00 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.