Şimdi Ara

Sıfre Bugu Kalktı mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beylr Sıteye Gırmıor Da Bug Kalktı mı Acıl Cwp ?

• Sen kendi ellerinle yazmışsın siteye girmiyor diye
    Biz nerden bilelim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative

Sen kendi ellerinle yazmışsın siteye girmiyor diye
    Biz nerden bilelim???
    ya gırenler wardır dıe soluorum aslında gııror ama ıslem yapana kadr sure doluor we hemen atıo pff pff bugko harbıden bugko ya !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...YaLcN...

ya gırenler wardır dıe soluorum aslında gııror ama ıslem yapana kadr sure doluor we hemen atıo pff pff bugko harbıden bugko ya !

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ...YaLcN...

ben giriyorum siteye galiba düzeldi... şifre deyiştirme hayla kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: .ProtoN.

quote:

ben giriyorum siteye galiba düzeldi... şifre deyiştirme hayla kapalı

Alıntıları Göster
    evet siteye login olabiliyorum bende şifre yi girince direk mykol a giriyo şifre değişmeyi tıklayınca yine mykol a dönüyor bugün yarın açıcaklar galiba az daha dayanın

• quote:

Orijinalden alıntı: єянαη

evet siteye login olabiliyorum bende şifre yi girince direk mykol a giriyo şifre değişmeyi tıklayınca yine mykol a dönüyor bugün yarın açıcaklar galiba az daha dayanın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SashkinCarzyma

buda sifremi unuttum butonu gibi duzelicei yok oyuna hangi sifreyle basladisaniz o olucak bolece char alim satimi kalkicak

• quote:

Orijinalden alıntı: LanetliWampiR

quote:

Orjinalden alıntı: SashkinCarzyma

buda sifremi unuttum butonu gibi duzelicei yok oyuna hangi sifreyle basladisaniz o olucak bolece char alim satimi kalkicak

Alıntıları Göster
    ko da ne düzgün ki bu düzgün olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: KaN-KuS-Tu-RaN

ko da ne düzgün ki bu düzgün olsun

Alıntıları Göster
    beyler bos yorum yapmayalım ortamı germeyleım.yarın sıte duzelcek şifre degısek.merak etmeyın.....her seyde bı sorun oldugu gıbı KO dada sorun olablilr...sorunsuz hiç bi oyun yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: fiirlawa

beyler bos yorum yapmayalım ortamı germeyleım.yarın sıte duzelcek şifre degısek.merak etmeyın.....her seyde bı sorun oldugu gıbı KO dada sorun olablilr...sorunsuz hiç bi oyun yok..

Alıntıları Göster
    yaa ben bi hata yaptım koxp kullandım ve keylogg varmıs hacklendim sifremi deistirmek icin bekliom ins bu hafta sonuna kadar duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: cgdsuruk

yaa ben bi hata yaptım koxp kullandım ve keylogg varmıs hacklendim sifremi deistirmek icin bekliom ins bu hafta sonuna kadar duzelir

Alıntıları Göster
    Daha Gelmedi Site .Gelir inş. Charı Satacam beklio müşteriler
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu sifre değişimi icin ticket yollayan varmıki cok merak ediyorum!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wholtran

Bu sifre değişimi icin ticket yollayan varmıki cok merak ediyorum!..

Alıntıları Göster
    Bende de knightın sitesi girmiyolar anlamadım ama bir kaç arkadaşa sordum onlarda da girmiyormuş knightın sitesi.sizce knightın sitesi ne zaman açılır

• quote:

Beylr Sıteye Gırmıor Da Bug Kalktı mı Acıl Cwp ?

Siteye girmiyor biz nereden bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 27 Mart 2007; 15:36:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaSe®

quote:

Beylr Sıteye Gırmıor Da Bug Kalktı mı Acıl Cwp ?

Siteye girmiyor biz nereden bilelim.
    daha çokkk bekleriz
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cgdsuruk

inşallah düzelez

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwane

quote:

Orjinalden alıntı: cgdsuruk

inşallah düzelez

Alıntıları Göster
    düzelir işallah ama umudum yoqq

• quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

düzelir işallah ama umudum yoqq

Alıntıları Göster
    saglam bir kaynaktan yarın düzelecek diye duydum o yuzden site 2gundur kapalı (kaynak kım dıe sormayın)

no ss no guven dıyen olursa onada sımdıden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethemhan

saglam bir kaynaktan yarın düzelecek diye duydum o yuzden site 2gundur kapalı (kaynak kım dıe sormayın)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ethemhan

arkadaşım boyle dersen kusura bakma ama tabi ki sana kimse inanmaz adamın biri 21 mart dedi sağlam kaynak dedi hani noldu hiçbirşey yok kaynağı sormayın diyorsun boyle dediğin için de kimseye inandırıcı gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: _d1abl0_

quote:

Orjinalden alıntı: ethemhan

arkadaşım boyle dersen kusura bakma ama tabi ki sana kimse inanmaz adamın biri 21 mart dedi sağlam kaynak dedi hani noldu hiçbirşey yok kaynağı sormayın diyorsun boyle dediğin için de kimseye inandırıcı gelmez

Alıntıları Göster
    ah bide gelse charımın şifresini değiştirmeye uğraşcam gizli soru bilmiyom ama tutar belki

• quote:

Orijinalden alıntı: fiirlawa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fiirlawa

sen nerden biliyorsun hem yarın düzelecegini şifre bugnun kalkacagını

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.