Şimdi Ara

Şifreli Rar Dosyaları Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten indirdiğim bazı RAR dosyaları şifreli çıkıyor ve bulamıyorum bana gerçekten adam gibi düzgün çalışan ve gerçekten doğru bir şekilde şifreyi bulan RAR şifre çözücü bir program önerebilirmisniz. Lütfen denenmiş olsun ve en az 6 haneyi çözsün Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren1980

Arkadaşlar internetten indirdiğim bazı RAR dosyaları şifreli çıkıyor ve bulamıyorum bana gerçekten adam gibi düzgün çalışan ve gerçekten doğru bir şekilde şifreyi bulan RAR şifre çözücü bir program önerebilirmisniz. Lütfen denenmiş olsun ve en az 6 haneyi çözsün Teşekkürler.

Dosyanın adını Google'a yazarsan rar şifresini mutlaka bulursun.
    Filestube.com'a göz at anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Arkadaşlar internetten indirdiğim bazı RAR dosyaları şifreli çıkıyor ve bulamıyorum bana gerçekten adam gibi düzgün çalışan ve gerçekten doğru bir şekilde şifreyi bulan RAR şifre çözücü bir program önerebilirmisniz. Lütfen denenmiş olsun ve en az 6 haneyi çözsün Teşekkürler.

+1
    ayrıca .rar şifresi çözücü programların çalışma mantığı deneyerek oluyor. yani a1 a2 a3... b1 b2 b3 şeklinde aa ab ac diye gidiyor.

bir keresinde o programla şifre çözmem gerekiyordu. yemedim içmedim böyle şifrenin ne kadar süreden çözülebileceğini hesap ettim.
    Bilgisayarım 1 saniyede 14110 deneme yapıyor. 36 tane karakter var.
    01 HANELİ PASSWORD : 0,00 SANİYE'DE ÇÖZÜLÜYOR
    02 HANELİ PASSWORD : 0,09 SANİYE'DE ÇÖZÜLÜYOR
    03 HANELİ PASSWORD : 3,40 SANİYE'DE ÇÖZÜLÜYOR
    04 HANELİ PASSWORD : 122,44 SANİYE'DE ÇÖZÜLÜYOR
    05 HANELİ PASSWORD : 1,22 SAAT'TE ÇÖZÜLÜYOR
    06 HANELİ PASSWORD : 1,84 GÜN'DE ÇÖZÜLÜYOR
    07 HANELİ PASSWORD : 66,12 GÜN'DE ÇÖZÜLÜYOR
    08 HANELİ PASSWORD : 6,52 YIL'DA ÇÖZÜLÜYOR
    09 HANELİ PASSWORD : 234,76 YIL'DA ÇÖZÜLÜYOR
    10 HANELİ PASSWORD : 8.451,35 YIL'DA ÇÖZÜLÜYOR
    11 HANELİ PASSWORD : 304.248,43 YIL'DA ÇÖZÜLÜYOR (1 IŞIK YILI DENİYOR GALİBA )

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

+1
    ayrıca .rar şifresi çözücü programların çalışma mantığı deneyerek oluyor. yani a1 a2 a3... b1 b2 b3 şeklinde aa ab ac diye gidiyor.

bir keresinde o programla şifre çözmem gerekiyordu. yemedim içmedim böyle şifrenin ne kadar süreden çözülebileceğini hesap ettim.
    Bilgisayarım 1 saniyede 14110 deneme yapıyor. 36 tane karakter var.
    01 HANELİ PASSWORD : 0,00 SANİYE'DE ÇÖZÜLÜYOR
    02 HANELİ PASSWORD : 0,09 SANİYE'DE ÇÖZÜLÜYOR
    03 HANELİ PASSWORD : 3,40 SANİYE'DE ÇÖZÜLÜYOR
    04 HANELİ PASSWORD : 122,44 SANİYE'DE ÇÖZÜLÜYOR
    05 HANELİ PASSWORD : 1,22 SAAT'TE ÇÖZÜLÜYOR
    06 HANELİ PASSWORD : 1,84 GÜN'DE ÇÖZÜLÜYOR
    07 HANELİ PASSWORD : 66,12 GÜN'DE ÇÖZÜLÜYOR
    08 HANELİ PASSWORD : 6,52 YIL'DA ÇÖZÜLÜYOR
    09 HANELİ PASSWORD : 234,76 YIL'DA ÇÖZÜLÜYOR
    10 HANELİ PASSWORD : 8.451,35 YIL'DA ÇÖZÜLÜYOR
    11 HANELİ PASSWORD : 304.248,43 YIL'DA ÇÖZÜLÜYOR (1 IŞIK YILI DENİYOR GALİBA )

Diyelim şifreniz 11 haneli. 304.248 yıl boyunca bilgisayarınızın açık kalması gerekmiyor. Bu süre içinde işlemci yanması, anakart arızası power patlaması gibi sorunlarda düşünülerek program kalınan yeri kaydetme özelliğine sahip. Siz anakartı değiştirip kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
    İşlemci teknolojisi kullandığımdan 10 kat daha gelişirse şifreyi çözme zamanı 10 kat kısalacağından 30.424 Yıl sonra şifreniz çözülür. Haydi hayırlısı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.