Şimdi Ara

Şifreli uydu yayınları Hotbird Türksat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.. DVBDream ve DVBViewer ile şu an şifreli yayınları izleyebilir miyiz ? Eskiden DVB Dream ile yapıyordum Plug dosyasıyla falan ona benzer şeyler ama şu an bilgi tamamen sıfır ..bilgisi olan var mı bu konuda ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 12 Mart 2019; 20:48:6 >

• yokmu hiç bilgisi olan?
  • yokmu kimse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poun

Bu mesaj silindi.
    anladm teşkkrler..o zman umut yok.
  • kardeşim next 2000 minix fta ve internet machina modelinde, türksatta bulunan 6,7 adet şifreli belgesel kanalını, hotbirdde bulunan şifrelilerin %60 ını seyredebilirsin. Türksattaki nat geo wild , nat geo geoprapic gibi kanallar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

kardeşim next 2000 minix fta ve internet machina modelinde, türksatta bulunan 6,7 adet şifreli belgesel kanalını, hotbirdde bulunan şifrelilerin %60 ını seyredebilirsin. Türksattaki nat geo wild , nat geo geoprapic gibi kanallar var
    belki bilgisayardan izleyebilirim diye sormuştum..Elimde sadece goldmaster mini uydu cihazı var..
    ...

...
    Senin bahsettiğin bu sanırım...
    ...
    www.hepsiburada.com
    Next Minix 2000 HD FTA Digital Uydu Alıcısı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/next-minix-2000-hd-fta-digital-uydu-alicisi-p-HBV000008BLWS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 26 Mart 2019; 1:4:20 >

• eskikitap kullanıcısına yanıt
    emu ile şifre açma işleri uzun zaman önce bitti.şuan sanırım sadece kart paylaşımı ile dişe dokunur şeyler açılıyor.pcde kullanım için paylaşım veren yoktu diye hatırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dreambox Türksat EPG Bilgisi
    13 yıl önce açıldı
    TÜRKSAT 1C + 2A UYDU FREKANSLARI
    14 yıl önce açıldı
    Digitürk uydu bilgisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.