Aklıma takılan bir konu var. İnterneti araştırdım ancak yeterli bilgi bulamadım. Sağlık ocakları ya da yeni adları ile Aile sağlık merkezlerinde sigara yasağı bahçe için geçerli mi? Evimin tam karşısındaki apartmanın altında bir sağlık ocağı var. Çalışanları günün yarısını sağlık ocağının bahçesinde çay ve sigara içerek geçiriyorlar ve bu beni rahatsız ediyor. Bahçe dediğim de normal bir apartmanın girişi gibi düşünün 20-30 metre kadar bir balkondan yürüyüp sağlık ocağına giriyorsun. Bu kısımda gelen geçen hastaların yolunuda kısıtlayarak sigara içiyorlar. Sigara yasağı Okul, hastane gibi kurumların bahçesini kapsamıyor mu? Yani bir sağlık ocağının bu kadar yakınında ( bahçesi sayılır) sigara içmek yasak değil mi?
Değil. Açık hava, açık havadır. Okul hastane fark etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Okul yasak diye biliyorum ben. Yakınımda ilkokul var kocaman bahçesi var ama öğretmenler bahçenin dışında içiyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
hayır o senin dediğin genel kanun, hastane gibi yerlerde ise açık maçık farketmiyo, bahçe de olsa o kampüs içerisinde sigara yasak. ama sağlık ocakları için bilmiyorum ki mantıken hastanede yasaksa sağlık ocağında da yasak olmalı.
Bizim kampüs bahçesinde cayır cayır içiyoz ama.
Üni. kampüslerinde içilebiliyor ama lise, ilkokul, hastane gibi yerlerin bahçeisnde içilmiyor bu mantıkla gidersek orda da içilmemesi gerekir
ilkokul ve liselerin bahçesinde sigara içmek yasaktır.
hastanede yasak değildir fakat yasak olsa bile kimse dinlemez adam gecenin bir vakti acile gelmiş veya sabahtan beri oraya koş buraya koş yorulmuş canı sıkkın içer tabi
Hastanede içilebiliyor diye biliyordum.Bir dönem çok uğrak mekanım olmuştu hastaneler ^^
Kocaman hastane bahçesini yasaklamak zor olur galiba. Cevaplar için sağolun.
yok lan ankara bahçelievler lisesi var burda.Benim yurdun karşısında tenefüslerde bahçe kapısı bekçisi yok sanırım.Tüm ögrenciler sokağa sıgara içmeye cıkıyor.Liselerde yasak değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme