Bırakalı bir hafta oldu spor falan yapıyorum ama insanın canı çekiyor yine önerileriniz nelerdir ?
1 hafta dayandıysan çok iyi. çekirdek ve sakız lazım sana. eve sakız stokla bol bol. bu yöntemle 4 ay bıraktım ama malesef geri başladım.
ya sakız hala ağzımda ama okul başladı şimdi ders falan çalışcam ... bilmiyorum nasıl olcak kafam ın bir yanı hep orda bu arada yaş 21
çekirdeğe yönel
bizim peder bey çekirdekle bırakmıştı
ben şekerli çiğniyodum şekeri bitince hemen atıp başka sakıza geçiyordum. üniversitede bişey demezler sakıza hocanın gözüne sokmazsan
ya bu nikotin sakızı falan diyorlar deneyen arkadaşlar var mı ?
denedim bi işe yaramıyor. miğden bulanıyor fazla çiğneyince. zaten bitiremedim sigara içmeyen arkadaşlara verdim al sakız çiğne diye perişan oldu hepsi yazık.
yapma bea :S ya benim biraz önce demek istediğim ben sigarasız hiç ders çalışmıyodum evde valla bi sayfa okuyup pöf pöf içiyodum :S
yinede bi dene istersen. bana (daha doğrusu bi kaç arkadaşlar bana) faydası dokunmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: kskteen
ya bu nikotin sakızı falan diyorlar deneyen arkadaşlar var mı ?
Hocam cok iğrenc birşey o sakın deneme ben zamanında 50$ almıştım da işe yaramadı...
Ağzının tadını bozuyo 1 saat ciğne sanki cölde kalmışsın gibi agzını kurutuyo
Şu sıgara bırakmak için bantlar varmış kullanan deneyen varmı_? İşe yarıyor mu barim_?
herşey şu resimde bitiyo onu kullanırsan içmezsin......
damla sakızı-çekirdek-fıstık-çikolataya sarmıştım ilk günlerde.Şimdi 13 ay oldu sadece sakızla bağlantım kaldı
bida başlamamak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: crackbaba
git bu sekerden al canın sigara istedimi at agzına 3-5 tane
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme