Şimdi Ara

SİGARAYI BIRAKTIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hiç ummadığım bir anda sigarayı bıraktım ve 1.5 aydır içmiyorum...umarım bırakmak isteyen arkadaşlar da kısa zamanda bırakır.....1.5 ayda inalmayacak kadar çok faydasını gördüm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmaster -- 4 Eylül 2006; 20:33:44 >

• ben gece saat 4 de balkonda arka arkaya 4 sigar içtikten sonra şu sigarayı bırakmam lasım ama nasıl olucak ki diye düşündüm sonra bi deniyim dedim ve 3 ay boyunca hiç içmedim ama 3 ay sonra bi halt yiyip arkadaşım uzattı o anki iş stresi ve aile sorunu üstüne gelince onları bahane ederek 1 taneden bişi olmas dedim ve 7 ay oldu şimdide bırakim die uğraşıom

asla birtaneden bişi olmas die düşünme!!!

faydası tabi oluo annem bana sürekli nefes alışın bile deişti die söylüodu ama bende basen günde 3-3.5 paket deve içiodum gece annem uyurken sürekli öksürdüğümü sölüo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daunttoprak -- 4 Eylül 2006; 20:39:54 >
  • ben tam 1 yil birakmistim sonra yeniden basladim sende oyle yapma ben icmeyi seviyorum sadece iddia uzerine 1 yil birakmistim
  • sigara bağımlılık yapmaz bende yapamıyo acaba nie
  • YABANCI BİR YAZAR, SİGARA BIRAKMA HAKKINDA AYNEN ŞUNU DEMİŞTİR..

-SİGARAYI BIRAKMAK, DÜNYANIN EN KOLAY İŞİ,, BEN 1000 KERE BIRAKTIM

---> Bu gifi de kaldırın, kişiyi sigaraya özendiriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit Ajanı -- 4 Eylül 2006; 20:44:10 >
  • çok saol....farkındayım o birtane muhabbetinin..
  • valla çok iyi etmişin. darısı başımıza...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    sigarayı bıraktım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.